Feministe revoltate pentru ca fiica lui Trump a spus că „maternitatea e cea mai importantă slujbă” pe care o poate avea o femeie.

ivanka_trump_2009-foto-breaking-news

Ivanka, fiica lui Donald Trump (3 copii, 35 de ani) a spus că „maternitatea e cea mai importantă slujbă” pe care o poate avea o femeie.

Feministele au sărit de 7 metri în sus și au cumpărat spațiu publicitar în ziare ca să își declare indignarea.

Ivanka e vicepreședinte la corporația Trump (Coaliţia pentru Familie)

http://www.lifenews.com/…/feminists-upset-ivanka-trump-cel…/

Ivanka Trump. Este poate cea mai cunoscută dintre copiii lui Donald şi singura fiică din căsătoria lui cu Ivana, prima sa soţie. Model în primii ani de carieră, ea este acum vicepreşedintă a Organizaţiei Trump şi a fost jurat al show-ului de televiziune al tatălui său, The Apprentice. S-a convertit la iudaism după ce s-a căsătorit cu Jared Kushner, în 2009. Într-un discurs susţinut la Convenţia Naţională Republicană, ea a vorbit în sprijinul drepturilor femeilor: „Fiind eu însămi mamă a trei copii mici ştiu că este greu să munceşti având familie. Şi mai ştiu că sunt mult mai norocoasă decât majoritatea. Familiile americane au nevoie de ajutor. Politicile care le permit femeilor cu copii să prospere nu ar trebui să fie ceva inedit, ci regula”. (EVZ.ro)

Ivanka Trump cu cei trei copii –

10 comentarii (+add yours?)

 1. Maria
  nov. 10, 2016 @ 10:40:02

  Forte adevarat ce Ivanka a spus. Sa fiu , sa fi mamă este cea mai frumoasă slujbă pe care o putem avea.
  Femeilt pot, in adevar, sa faca multe in viața. Dar orce alteceva ar face, totdeauna mai exists si alți care pot.
  Dar să dea viața. ..?, un chip atât de inocent unic… nimeni !
  Se pot naşte in lume um miliard de copiii Dar nici unul nu va fi ca cel caruia eu, tu putem da viața.

  • rodi
   nov. 10, 2016 @ 10:43:09

   Pentru cele ce au/am realizat multe pe plan profesional, nimic nu se compara cu bucuria de-a fi mama unui sau mai multi copii. E cea mai mare binecuvantare care Dumnezeu ne-a daruit noua, femeilor.

  • Aurelia Viorica Rednic
   nov. 11, 2016 @ 04:08:13

   Da acest dar este lasat de Bunul Dumnezeu si este o mare Binecuvintare!!! Slavit si Binecuvintat fie Domnul!!! Ne-a dat Bunul Dumnezeu daru si sansa de a fi facatori impreuna cu El ,bine-nteles ai omenirii.De aceea ne va trage la easpundere cum ne-m crescut si educat copiii.Daca i-am educat in spiritul dragoste-i ,respectului si temerii de Dumnezeu,sau pt lumea acesta?? Glorie Domnului!!!

 2. Valeria Iancu
  nov. 10, 2016 @ 10:41:22

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 3. Stefania
  nov. 11, 2016 @ 02:34:41

  Așa consider și eu: maternitatea e cea mai importantă slujbă pe care o poate avea o femeie. Sigur, nu are voie să-și neglijeze celelalte îndatoriri față de soț și întreaga casă (familie).
  Mie chiar îmi pare rău că a trebuit să muncesc în afara casei cât mi-au fost copiii mici, dar și acum mi-ar plăcea să-mi văd doar de familie.
  Feminismul e inspirat de Satana!

  • rodi
   nov. 11, 2016 @ 09:03:30

   Ivanka Trump, nu numai ca face astfel de declaratii, dar a ca si in guvern sa ajute mamele care lucreaza si au copii cu legi favorabile ca sa le fie mai usor mamelor care sunt nevoite sa isi castige painea sau sa ajute familia sa isi castige painea. Am un deosebit respect pentru copiii lui Donald Trump dupa ce am avut ocazia sa-i cunoastem in ultimele luni si sa-i auzim vorbind despre valorile familiei lor.

 4. octavpelin
  nov. 11, 2016 @ 02:42:00

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 5. izvorulvietiimele
  nov. 12, 2016 @ 01:14:33

  Si n are dreptate??? In Europa si la noi se tot plang ca scade populatia si nu se face nici un efort sa stimuleze sa creasca populatia. Bine mersi importam mana ieftina de lucru, odata cu islamul ca sa avem populatie! Gandire ieftina

  • rodi
   nov. 12, 2016 @ 01:34:20

   ca sa cunoasca importanta si satisfactia cresterii copiilor proprii, acea persoana va trebui sa aiba copil/copii mai intai. De aici izvoraste problema, cu mpoate o feminista care niciodata nu a avut copii sa ne spuna care e cea mai importanta slujba a unei femei?

 6. Trackback: AGNUS DEI – Cele mai CITITE ARTICOLE ale saptamanii 18 noi. | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: