Napoca News – Klaus Iohannis: Pacea socială se poate obţine numai prin compromis…între societate şi biserică, între diferitele grupuri din societate.

iohannis

Preşedintele Iohannis a subliniat că pacea socială se poate obţine numai prin compromis, care trebuie făcut între politicieni, între politic şi societate, între societate şi biserică, între diferitele grupuri din societate.

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat în cadrul unei discuţii cu studenţi ai facultăţilor de ştiinţe politice din Capitală despre declaraţiile sale, făcutre luna trecută, privind toleranţa pentru căsătoriile gay care au stârnit protestele Bisericii. Iohannis a declarat că este important să “avem grijă” în ceea ce priveşte iniţiativele de modificare a Constituţiei pe tema familiei.

Şeful statului a fost întrebat dacă iniţiatorii demersului de modificare a Constituţiei cu privire la definirea familiei au generat o radicalizare a unor culte.

“Nu cred că au produs nicio radicalizare, dar nici nu au avut vreun impact în sensul de a modifica atitudinea unor grupuri faţă de temă. După părerea mea, tema, chiar dacă a fost ridicată cu foarte multe, aproximativ 3 milioane de semnături, şi are susţinători importanţi, nu cred că este o temă care a penetrat societatea românească, cum nici reacţiile unor politicieni nu au reuşit să mişte electoratul semnificativ”, a spus Iohannis.

Afla mai mult – http://www.napocanews.ro/2016/11/klaus-iohannis-despre-semnatarii-coalitiei-pentru-familie-nu-cred-ca-este-o-tema-care-a-penetrat-societatea-romaneasca.html

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: