Sarah Palin, favorită să preia un post în Guvernul Trump: O să fim capabili să spunem: Nu vrem acest globalism, nu e normal să spunem altor popoare ce să facă, înainte să facem curat în propria curte

sarah-palin-donald-trump
Una dintre persoanele apropiate de Donald Trump și considerată favorită pentru a prelua un post în viitorul executiv, este fostul guvernator al Alaskăi, Sarah Palin. Conform Politico.com, Sarah Palin ar putea conduce Departamentul Afacerilor Interne din noul Guvern american.
Într-un scurt interviu acordat după anunțarea rezultatelor din State, Pahlin a explicat pe scurt viziunea politică a noii administrații americane:
„Ei bine, Marea Britanie și SUA se potrivesc acum. Ne răzvrătim și spunem: poporul o să preia controlul asupra modului în care suntem guvernați, realmente. O să fim capabili să spunem: Nu vrem acest globalism, nu e normal să spunem altor popoare, altor țări, cum să-și facă ordine în ogradă, dacă noi nu suntem în stare să facem în a noastră! Deci trebuie, mai întâi, să facem ce trebuie aici, acasă, așa cum ați făcut-o și voi, britanicii și cred că o să avem o relație bună”, a spus Palin.
Fosta guvernatoare a statului Alaska a spus că alegerea lui Donald Trump este similară Brexitului.
„Da, exact asta este. Face parte din aceeași mișcare. Și când s-a anunțat rezultatul acolo, am știut că mișcarea va trece Oceanul și vom avea și noi parte de așa ceva”, a spus Sarah Palin.
Afla mai mult – http://www.activenews.ro/externe/

4 comentarii (+add yours?)

 1. Csik Samuel
  nov. 10, 2016 @ 22:26:40

  Si nu ne duce pre noi in ispita
  Ci ne izbaveste de cel rau, spune Sfanta Scriptura in Rugaciunea Domneasca, sa ne fereasca de promisiunile ,,populiste si manifestarile rasiste si xenofobe ,, ale politicienilor de talia ,,domnului donald trumph,,
  Istoria a demonstrat in multe cazuri de ce sunt capabili asemenea oameni.
  Cu respect!

  • rodi
   nov. 10, 2016 @ 22:58:12

   Csik Samuel
   Daca cineva ti-ar intra in casa cu gandul sa te distruga l-ai lasa inauntru? Trump nu este nimic din ceea ce spui ca este. God bless you.

  • David
   nov. 11, 2016 @ 06:08:12

   Da..intrarea in tara ta si casa ta, constr.cu sacrificii ani multi, a tot felul de straini fara aprobarea ta: infractori fars nume, hoti, teroristi ascunsi, infractori, saraci material si invers, nu este xenofobie, ura fata de tine de ce vietuiesti putin mai ceva.. si etc.Mantuitorul zice: ‘… daca hotul iti intra……nu te ridici sa- ti aperi casa’? Sa ma apere…ingerii sau insusi El!? Eu mananc si dorm…Asa faci ? Sa faca maleficul, Diavolul ce vrea?

 2. octavpelin
  nov. 11, 2016 @ 02:40:29

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: