Sorin Cigher: Previziuni eșuate

clinton-trump-flag-america-foto-ventur-beat

Am devenit penibili, precum Nostradamus, BabaVanga sau Harra de Romania, făcând pronosticuri sumbre privitoare la deznodământul alegerilor din America. Nu sunt cititor al acestor impostori. Îmi produce dezgust naivitatea celor care se alimentează zilnic din ,,învățăturile” lor lipsite de bun simț. Ne-am bazat pe speculațiile jurnaliștilor, am înghițit bucuroși ce ne-a oferit mass-media, incapabili să îndrăznim să gândim altceva.

Se pare ca nici unul dintre ,,celebrii” profeți nu a avut dreptate. Omul are de-a face cu un Dumnezeu care are ultimul cuvânt și nu calculele și speculațiile politicienilor sau ale profeților falși au greutate. Cei mai mulți au rămas stupefiați la aflarea numelui noului președinte, devenind, brusc, dezinteresați de subiect. Este adevărat, entuziasmul trece după primele trei zile. Sunt convins că unii dintre cei care l-au votat ca președinte, vor fi dezamăgiți în așteptările lor. Avem experiența euforică din România, din urmă cu doi ani …

Vreau să rețineți, însă, că Dumnezeu are ultimul cuvânt! Consider că cel mai potrivit mod de exprimare și manifestare în orice cicumstanță trebuie să fie cel temperat, rațional și cu convingerea că oamenii se pot schimba și o fac rapid, dezamăgindu-ne. Sunt și ei doar niște simpli oameni! Dar așteptați-vă de la Cel care conduce universul care nu se schimbă, așa cum a promis, și rămâne credincios pentru totdeauna. El nu ne-a abandonat. Să nu vă piară acest entuziasm de a vă încrede în El și de a vă alinia proiectele, viziunea, viitorul după El. Veți rămâne cu El și vă veți da seama că bieții oameni, indiferent de poziția lor vremelnică, nu pot face față situațiilor! Nu vă încredeți în speculanții de ocazie și impostorii profesioniști, fiindcă ei, chiar și creștini, au o perspectivă limitată a imaginii complete.

Așadar, aceste alegeri ne-au arătat cât de fragilă este ființa umană, dar și cât de bine e să te încrezi doar în Cel care știe totul. S-a întâmplat exact așa cum a vrut Dumnezeu și pentru aceasta îi suntem recunoscători. Chiar dacă era altfel, trebuia și atunci să Îi fim mulțumitori, fiindcă El ridică și coboară, El schimbă lucrurile, uneori contrar voinței sau așteptărilor noastre!

Am învățat lecția: chiar dacă toată lumea ar fi împotriva familiei tradiționale, Dumnezeu are ultimul cuvânt! Merită să luptăm cu toate forțele pentru ca România să rămână o țară cu principii sănătoase! Ne încredem pe deplin în Cel care este credincios și ne-a promis că va fi de partea adevărului până la final! Fii înțelept și pironește-ți privirile spre El și nu spre lume! Dumnezeu a biruit și o va face în continuare, chiar în această lume pervertită de păcat! Va răsări soarele și pe ulițele noastre!

Sorin Cigher

SURSA – http://www.bisericabaptistasion.ro/articole/art/726/previziuni-esuate-10-noiembrie-2016.html

3 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  nov. 10, 2016 @ 14:45:36

  Dumnezeu are intotdeauna ultimul cuvant!

 2. Ghita Lavric
  nov. 10, 2016 @ 17:39:35

  Subiectul complet este ,,Previziuni esuate si previziuni implinite”- Nu va intreba oare un popor pe Dumnezeul sau? Isaia 8v19 Exista o maretie a lui Dumnezeu in istorie in ridicarea si coborarea celor mari,, Cel Preainalt stapaneste peste imparatia oamenilor si ca o da cui vrea!”Daniel 4v32..Nu, Domnul Dumnezeu nu face nimic fara sa-Si descopere taina Sa slujitorilor Sai proroci. (Amos.3:7)Uneori Domnul instiinteaza cine este randuit sa guverneze..Isai a trimis sa-l aduca. Si el era cu par balai, cu ochi frumosi si fata frumoasa. Domnul a zis lui Samuel: „Scoala-te si unge-l, caci el este!” (1Sam.16:12) Interesant ca Domnul desopera cine va domni uneori desi imparatul care va veni facea si lucruri care nu erau bune .Un ex.,, Si Elisei a zis: „Domnul mi-a descoperit ca vei fi imparat al Siriei.”12. Hazael a zis: „Pentru ce plange domnul meu?” Si Elisei a raspuns: „Pentru ca stiu raul pe care-l vei face copiilor lui Israel; vei pune foc cetatilor intarite ale lor; vei ucide cu sabia pe tinerii lor, vei zdrobi pe pruncii lor si vei spinteca pantecele femeilor insarcinate.”2 Regi cap 28 Stiu din surse apropiate ca si presedintele Iohanis a mers la rugaciune in Sibiu si printr-un proroc Domnul i-a vorbit ca va fi ales in fruntea poporului roman,asta inainte de alegeri si ca sa fim realisti sa vazut ca contrar tuturor previziunilor omenesti o mana divina a schimbat istoria alegerilor si Dl a randuit acest lucru (am sa incerc sa vin cu unele amanunte daca reusesc,asta asa dupa ultimele contestari) Ne bucuram pt Trump SUA ca au fost indicatii precise cu mult inainte care este lucrarea lui ,si este biblic ca la Dl este o atentie deosebita atitudinea fata de cei defavorizati ,numiti vaduva si orfanul ,atunci cand cantareste conducerea unei natiuni..,,I-am dat o inima sensiblia a unui tată care vrea să dea o mână de ajutor celor săraci și nevoiași, străinului și celui nestiut „„.rodiagnusdei.wordpress.com/2016/11/09/presedintele-donald-trump-o-profetie-implinita/ La prs.IOHANIS sa mai vedea ,dar nu uitati ca-i de al nostru,nu va pripiti..!

 3. octavpelin
  nov. 11, 2016 @ 02:41:02

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: