ULTIMA ORĂ Parlamentul federal mexican a respins definitiv propunerea președintelui Enrique Pena Nieto de introducere a căsătoriei între persoane de același sex în Constituție

mexico-protest-casatorie-1

ULTIMA ORĂ Parlamentul federal mexican a respins definitiv propunerea președintelui Enrique Pena Nieto de introducere a căsătoriei între persoane de același sex în Constituție.

Reamintim că în capitala Mexico City și în câteva zeci de orașe au avut loc în ultimele luni mari manifestații de protest împotriva măsurii vizate de președintele Nieto. )HT Coalitia pentru familie)

http://www.foxnews.com/…/mexico-congressional-committee-rej…

Mexico congressional committee rejects same-sex marriage measure

Mexico’s congressional committee rejected a measure on Wednesday that would’ve legalized same-sex marriage throughout the country.

The measure on enshrining same-sex couples’ right to wed in the constitution was defeated 19-8, with one abstention, in the Commission on Constitutional Matters.

President Enrique Pena Nieto proposed the measure back in May, sparking demonstrations from both supporters and opponents.

Commission chairman Edgar Castillo Martinez said the vote means the matter is „totally and definitively concluded,” according to a summary published online by the Chamber of Deputies.

Click on link above for more

6 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  nov. 10, 2016 @ 10:43:48

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 2. thetrouth
  nov. 10, 2016 @ 12:32:48

  Acum vom realiza cat de importanta este schimbarea regimului la Casa Alba .Multe institutii , lideri si chiar natiuni vor avea curajul sa infrunte si sa refuze ideologia si promovarea militantilor LGBT. Totodata vom realiza ce mari au fost presiunile din partea regimului Obama , si unde se ajungea cu Hilary president.Unii crestini de-ai nostri m-au condamnat ca sunt de partea unui ,,curvar”. Nu , nu de partea unui om ci de partea Domnului am stat . Intrr-o astfel de lume este usor sa intorci macazul daca nu dai importanta la detalii .

  • rodi
   nov. 10, 2016 @ 13:15:08

   acuma realizam si de ce sondajele au fost atat de departe de adevar.. pentru ca multi au ezitat sa-l sprijine pe Trump din cauza presiunilor din partea crestinilor, aceeasi crestini care nu de mult au votat pentru Mitt Romney, mormon (si considerata o religie pagana de crestini), dar nu au putut vota pentru Trump. Intelegem foarte bine importanta constiintei si nimeni nu s-a ofensat ca cineva nu ar putea sa voteze pentru Trump, dar e o ipocrizie oarecare ca l-au votat pe Romney fara nicio problema. Dar, in fine, problema a fost caci fratii si cunoscutii nostri au pus mari presiuni pe cei ce aveam inclinatie sa-l votam pe Trump, ca sa nu votam de loc la aceste alegeri.

   Noi am considerat ca daca local am fost activi ca sa stopam un rau, cum sa nu fim activi sa stopam un rau la nivel national. Si va dau un exemplu. Copiii nostri au avut intr-un an un director de scoala care a incercat sa interzica Craciunul. Prima data a interzis cantatul de colinde crestine. Apoi, nu i-a fost destul, a interzis purtarea hainelor care sarbatoreau Craciunul. A ajuns la culme cand a interzis haine rosii si verzi (simboluri ale Craciunului in SUA) copiilor. Si toate astea pe ascuns, pana o mama a aflat si ne-a trimis aviz acasa sa ne infatisam la scoala si sa cerem ss stopeze aceste actiuni. A chemat si media. Ce credeti ca s-a intamplat? A lasat totul balta. Si la scurt timp a fost inlocuit cu alt director. Ce e trist, ca la cativa ani mai tarziu au reusit din nou sa scoata complect orice referinta a religiei din scoala si intre timp sarbatoresc sarbatori musulmane si africane, pentru ca parintii nu au mai contestat nimic.

   Deci, stam cu mainile in buzunar? Nu. Facem ce putem si apoi ne rugam fierbinte ca Dumnezeu sa nu ne uite in mijlocul acestei generatii corupte.

   • thetrouth
    nov. 10, 2016 @ 14:08:09

    Trist…si adevarat in acelas timp . Unii au postit si s-au rugat iar altii au lucrat,,part time ” pentru satana . Oricum slava Domnului pentru ca a oprit pentru o vreme continuarea decaderii morale . Acum e partea bisericii sa se roage si sa stea inaintea Domnului pentru vindecarea natiunii.

 3. octavpelin
  nov. 11, 2016 @ 02:39:58

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 4. Trackback: MEXIC: Parlamentul federal mexican a respins definitiv propunerea președintelui Enrique Pena Nieto de introducere a căsătoriei între persoane de același sex în Constituție  | Rezistența Creștină
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: