Ce promisiuni a făcut Donald Trump mișcării pro-familie și apărătorilor libertății religioase

donald-trump-prayer-640x350

Ce promisiuni a făcut Donald Trump, mișcării pro-familie ,și apărătorilor libertății religioase

Va nominaliza judecători pro-viață la Curtea Supremă. Trei judecători ar putea să fie numiți de dl. Trump, mai mulți decât oricare ale președinte din istoria modernă. Fie și doar acest lucru va spori enorm protecția pentru familie și viața nenăscutului, cu rezultate întinse pe decenii de aici înainte.

Va promulga „legea de protecție a copilului nenăscut care simte durerea” (Pain-Capable Unborn Child Protection Act) și va pune astfel capăt infamei proceduri a avortului în stadiu avansat al sarcinii, în toată țara.

Va opri finanțarea „fabricii de avorturi” Planned Parenthood și va realoca fondurile astfel economisite de la avorturi și programele de „educație sexuală completă”, către centrele de sănătate comunitare care furnizează servicii de sănătate reală femeilor.

Va permanentiza „amendamentul Hyde” pentru a proteja plătitorii de taxe de la a contribui indirect la plata avortului, așa cum Obama a impus.

Va lua în considerare numirea unei comisii prezidențiale care să examineze efectul asupra sănătății publice a copiilor a pornografiei pe internet.

Va proteja libertatea religioasă. Dl. Trump a promis să promulge Legea Apărării Primului Amendament – First Amendment Defense Act (e vorba despre Primul Amendament al Constituției federale, care consacră libertatea cuvântului și cea religioasă). Această lege va proteja de acțiunile punitive ale autorităților pe toți americanii care cred și afirmă că mariajul este uniunea între un bărbat și o femeie. (SURSA)

trump-pledges-prolife

10 comentarii (+add yours?)

 1. z b
  nov. 12, 2016 @ 00:26:11

  Daca toate cele enumerate mai sus sunt adevarate, apoi sa-l trimitem pe Johannis-ul nostru peste ocean la ucenicie macar pe 9 luni ! Poate, poate se prinde ceva; ori de el, ori de Carmen prima dona…

  • rodi
   nov. 12, 2016 @ 00:44:59

   Dumnezeu sa-i ajute sa se tina de promisiuni presedintelui Trump mai intai si apoi sa-i dea intelepciune si presedintelui Iohannis sa carmuiasca tara dupa voia Sa.

 2. Valeria Iancu
  nov. 12, 2016 @ 03:14:27

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 3. dininimapentrutine
  nov. 12, 2016 @ 07:17:55

  A republicat asta pe Pastor Ciprian Barsan .

 4. octavpelin
  nov. 12, 2016 @ 08:12:25

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 5. douavieti2015
  nov. 12, 2016 @ 12:21:15

  Domnul sa-l ajute sa faca tot ce doreasca si mai mult decat atat!
  Sa-i dea curaj si sa-i intareasca inima, fiindca vor fi multi impotrivitori!

 6. Mike Olari
  nov. 12, 2016 @ 13:19:19

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 7. Trackback: Ce promisiuni a făcut Donald Trump mișcării Pro-familie și Apărătorilor libertății religioase? – ARMONIA MAGAZINE – USA
 8. Trackback: Ce promisiuni a făcut Donald Trump mișcării pro-familie și apărătorilor libertății religioase  | Rezistența Creștină
 9. Trackback: AGNUS DEI – Cele mai CITITE ARTICOLE ale saptamanii 18 noi. | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: