Alegeri SUA. Stânga globalistă și democrația

portland-anti-trump-protest-flag-burn-foto-katu-com

de Tudor Marincu, Rostonline.ro, 10 noiembrie 2016

Înainte de alegerile din America, globaliștii se temeau că Trump nu va recunoaște rezultatul alegerilor și că vor avea loc tulburări de stradă create de susținătorii săi. Toți puneau placa cu „tradiția de sute de ani” și cu „exemplul pe care cea mai veche democrație trebuie să-l dea lumii”. Iată că alegerile au trecut și Donald Trump a demolat-o pe Hillary Clinton cu un scor categoric. Rezultat pe care roboții vorbitori din platourile televiziunilor nici măcar nu-l luaseră în calcul.

Globaliștii se repliază, mii de roboței spălați pe creier ies în stradă în principalele orașe americane să protesteze rezultatul alegerilor, violențele nu întârzie să apară. Televiziunile, care până în urmă cu o zi spuneau că asemenea manifestări nu vor face cinste Americii și că cetățenii americani trebuie să respecte rezultatul alegerilor, schimbă placa. Acum, aceleași manifestări sunt prezentate ca o expresie a democrației. Deși grupuri anarhiste blochează autostrăzi și intersecții și se dedau la violențe în principalele orașe americane, nu auzi nici un apel la calm, liniște și respectarea rezultatelor electorale din partea oficialităților.

Iată cum îi caracteriza, în timpul campaniei electorale, Hillary Clinton pe suporterii lui Donald Trump:

You know, to just be grossly generalistic, you could put half of Trump’s supporters into what I call the basket of deplorables. Right? The racist, sexist, homophobic, xenophobic, Islamaphobic — you name it.

Știți, dacă e să generalizăm, putem spune că jumătate din suporterii lui Trump sunt deplorabili. Am dreptate? Sunt rasiști, misogini, homofobi, xenofobi, islamofobi sau oricum vreți să-i numim.

Dacă va sună cunoscută expresia nu greșiți. Așa sunt catalogați și în România cei ce susțin moralitatea, normalitatea, familia.

Cam așa arată democrația pe care ne-o propun susținătorii stângii globaliste.

Afla mai mult – http://stiripentruviata.ro/stanga-globalista-si-democratia/

 

Reclame

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: