Iohannis, avertizat că ar putea rămâne în istorie pentru „legiferarea păcatului sodomiei”!

Iohannis

În ultima perioadă, șeful statului a avut două intervenții extrem de acide la adresa căsătoriei naturale.

Demersul Coaliției pentru Familie, care a depus la Senat o propunere legislativă de revizuire a Constituției, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie, are un puternic adversar tocmai în președintele Klaus Iohannis.

În ultima perioadă, șeful statului a avut două intervenții extrem de acide la adresa căsătoriei naturale.

„După părerea mea, tema, chiar dacă a fost ridicată cu foarte multe, aproximativ 3 milioane de semnături, și are susținători importanți, nu cred că este o temă care a penetrat societatea românească, cum nici reacțiile unor politicieni nu au reușit să miște electoratul semnificativ”, a spus Iohannis în urmă cu două zile.

După aceste declarații, Iohannis a primit o replică din partea spectatorilor prezenți vineri seara pe Arena Națională la meciul România – Polonia.

Asociația Christiana a remis un comunicat către ActiveNews, prin care analizează ultimele declarații ale președintelui. Iată comunicatul:

„Domnule Președinte,

Vă propun să facem pe text o analiză a discursului Dumneavoastră de la dezbaterea „Politici. De la teorie la practică.” organizată la BCU.

Afirmația Dumneavoastră: Inițiatorii demersului de modificare a Constituției… „nu au avut vreun impact în sensul de a modifică atitudinea unor grupuri față de temă”.
Răspunsul nostru: Noi nu am pornit acest demers pentru a modifica atitudinea „unor grupuri”-deși ar fi fost bine, ci ca să ne apărăm copiii noștri de păcat și de legalizarea păcatului.

Afirmația Dumneavoastră: „Tema… ridicată cu 3 milioane de semnături… și susținători importanți, nu cred că este o temă care a penetrat societatea românească, cum nici reacțiile unor politicieni nu au reușit să miște electoratul semnificativ”.

Răspunsul nostru: Vă aducem aminte că dacă la alegeri lipseau 3 milioane de semnături nu vorbeați azi despre căsătoria homosexuală de pe poziția de președinte al unei țări majoritar creștină, și atunci părerea Dumneavoastră nu ar fi contat în fața nimănui, adică nu v-ar fi citit și nu v-ar fi citat nimeni.
Dumneavoastră ca președinte al nostru afirmați că cele 3 milioane de semnături „nu au reușit să miște electoratul”. Cum v-ați simți dacă și noi am afirma că nu reușiți „să ne mișcați semnificativ”? Dacă nu vă impresionează 3 milioane de cetățeni români, atunci ce și cine vă impresionează?

Afirmația Dumneavoastră: „Afirmațiile dinainte („fanatism religios”) le-aș repeta oricând”.
Răspunsul nostru: Noi credem că românii (cel puțin 3 milioane) nu ar repeta nicicând alegerea Dumneavoastră.

Afirmația Dumneavoastră: „…politicieni șmecheri… s-au cățărat pe mine (?!)… încercând să dovedească… că eu mă situez într-o poziție stranie”.
Răspunsul nostru: Straniu e un cuvânt care poate însemna și ceva frumos. Poate ați vrut să spuneți „poziție străină”.

CONTINUARE aici – http://www.activenews.ro/stiri-social/Iohannis-avertizat-ca-ar-putea-ramane-in-istorie-pentru-legiferarea-pacatului-sodomiei

Anunțuri

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: