Superioritatea Bibliei în fericire – de Nicolae.Geantă

FOTO What Christians Want To Know

FOTO What Christians Want To Know

Superioritatea Bibliei în fericire – de Nicolae.Geantă

Discutăm ieri în cadrul unei consilieri alături de medicul Vlad Schlezak, că în rezolvarea problemelor bio-psiho-sociale oamenii aleargă la diferiți experți, la filozofii, consilieri sau chiar la psihiatrii. Sunt avizi de soluții noi, de încercări fie chiar grele, dar care să ridice povara, să dizolve durerea. Rețetele de succes ale celor menționați mai sus au însă și-o sumedenie de eșecuri. Nu toată lumea se face bine! Viața oferită de oamenii laici e sinusoidală. Cu drumuri drepte, cu urcușuri, dar și cu multe văi. Tocmai de aceea sunt atât de multe rețete. A spus unui vânzător de iluzii odată: dacă o singură rețetă a ta de succes ar fi bună nu ți-ar mai trebui restul de-o sută!

E clar ca lumina zilei: diferența o face Biblia. Nu doar că e infailibilă, dar răspunsurile sale au linearitate. Adică sunt un drum drept, neted pe care poate merge oricine. Solomon zice: „Pe calea Domnului nici cel făra minte nu se poate rătăci!”. Mă gândesc și acum la înțelepciunea lui Dumnezeu: să faci legi aplicabile pentru oricine! Oricine vrea să fie fericit, iubit, apreciat, mângâiat în durere. Oricine are nevoie de protecție, de pace, de bunăvoința celor din jur. Oricine e sărac, înțelept, robit, tulburat… Oricine vrea să aibă o minte curată!

Deși solutiile biblice sunt gratuite, la îndemâna oricui și cu randament sută la sută, oamenii preferă să trăiască în afara lor. Nu ne mirăm de ce spitalele sunt pline, poliția are de furcă în fiece secundă, se tipăresc mai multe certificate de divorț decât de căsătorie iar fabricile de batiste fac profit uriaș.

Citiți Biblia. Nu doar când căutați disperați soluții…

Nicolae.Geantă

SURSA – http://nicolaegeanta.blogspot.ro/2016/11/superioritatea-bibliei-in-fericire-de.html

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: