Active News EXCLUSIVITATE: Președintele României e membru în consiliul unui think-tank fondat de George Soros.

Klaus Iohannis este SINGURUL șef de stat în funcție din listă membrilor Consiliului ECFR. Mai mult decât atât, Iohannis a acceptat această poziție după ce a devenit președintele României.

Președintele României reprezintă statul român și este garantul independenței naționale, al unității și al integrității teritoriale a țării (Art. 80, alin.1 – Constituția României).

În timpul mandatului, Președintele României (…) nu poate îndeplini nici o altă funcție publică sau privată (Art. 84, alin.1 – Constituția României).

Președintele exercită funcția de mediere (…) între stat și societate (Art. 80, alin.2 – Constituția României).

Președintele României, Klaus Iohannis, este membru în consiliul unui organism privat: European Council of Foreign Relations (Consiliul European de Relații Externe). Alături de președinte, pe lista membrilor, publicată de site-ul oficial al ECFR, se mai află, din partea României: Daniel Dăianu, Monica Macovei, Alina Mungiu-Pippidi și Ion Sturza.

Din consiliul ECFR fac parte multe personalități internaționale, foști premieri și foști președinți de stat, comisari europeni, ambasadori și miniștri de externe. Klaus Iohannis este însă SINGURUL șef de stat în funcție din această listă. Mai mult decât atât, așa cum vom vedea, Klaus Iohannis a acceptat funcția de membru în consiliul ECFR după ce a devenit președintele României.

Pe site-ul ECFR, președintele României se învecinează cu George Soros și cu fiul acestuia, Alexander Soros, care apar pe lista Ungariei.

Un think-tank fondat și finanțat de Soros

ECFR este,conform registrului Comisiei Europene, primul think-tank pan-european. A fost lansat în octombrie 2007 și are ca obiective „organizarea unor activități de cercetare și promovarea unor dezbateri în toată Europa cu privire la dezvoltarea unei politici externe coerente și eficiente, bazată pe valori europene. Activitatea ECFR se bazează pe trei elemente distinctive:

CONTINUARE aici – http://www.activenews.ro/stiri-politic/Presedintele-Romaniei-e-membru-in-consiliul-unui-think-tank-fondat-de-George-Soros.-EXCLUSIVITATE-138236

Vezi si – Jerusalem Post: Finanțările lui SOROS vizează crearea unui Haos Global care să distrugă autoritatea Statelor Naționale.

14 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  nov. 14, 2016 @ 00:58:19

  A republicat asta pe Pastor Ciprian Barsan și a comentat:
  Să ne mai mire ceva?

 2. douavieti2015
  nov. 14, 2016 @ 06:24:54

  Azi cand ma rugam pentru tara si pentru Iohannis, mi-a venit un gand, mai mult ca o voce, ca o avertizare vocala la nivelul mintii: „Presedintele vostru este lup imbracat in blana de oaie.” Am alungat acest gand si ma rugam in continuare pentru tara si pentru el. A venit vocea a doua oara: „Iohannis este un lup imbracat in blana de oaie.”
  Ca acum sa citesc ca „credinciosul asumat” Iohannis s-a facut de fapt mason…
  Si mai mult, ca a devenit membru in CFR dupa ce-a devenit presedinte.
  De doi ani ma tot intreb: de ce si-ar strica cineva viata linistita de la primaria unui oras atat de frumos, unde este cunoscut si repectat de toti cetatenii, pentru presedentia unei tari cu atatea probleme, cu coruptie atat de mare, cu datorii atat de mari? Si nu gaseam nicio logica. Dar acum, incepe sa se lege…
  Domnul sa Se indure de el. Si de tara noastra!!!
  Sa ne rugam cu putere! Noi suntem mici, dar credem intr-un Dumnezeu MARE!
  Glorie Lui!

  • rodi
   nov. 14, 2016 @ 09:18:13

   Din punctul de vedere a dumnealui, crede ca face un bine Romaniei ridicand-o la nivelul agendei europene, dar ce rezulta…

 3. thetrouth
  nov. 14, 2016 @ 06:37:13

  Asta explica multe….necunoscute pe care le aveam in dreptul lui. Cand ii analizam activitatea lui o faceam prin perspectiva unui crestin practicant , acum perspectiva este alta , il privesc ca pe un globalist militant , anticrestinism , antifamilist , pro gay ,pro avort si pro ocultism.

 4. C.I.M &Freedom
  nov. 14, 2016 @ 06:55:37

  Pacat ca promovati stiri si articole ce pun in lumina pozitiva membri corupti ca Dragnea,Sebastian Ghita,Tariceanu cu evidentul scop de a influenta pro-PSD voturile blogosferei crestine .
  Pacat…

  • rodi
   nov. 14, 2016 @ 11:12:50

   Interpretati cum vreti dvs., noi am raportat cine sustine Coalitia pentru familie si cine nu vrea sa sustina. Atat.

 5. Trackback: Președintele României, Klaus Iohannis, este membru în consiliul unui organism privat: European Council of Foreign Relations (Consiliul European de Relații Externe) alături de George Soros, Alina Mungiu-Pippidi, Monica Macovei…. | agnus dei - en
 6. Trackback: Președintele României, Klaus Iohannis, este membru în consiliul unui organism privat: European Council of Foreign Relations (Consiliul European de Relații Externe) alături de George Soros, Alina Mungiu-Pippidi, Monica Macovei…. | agnus dei - en
 7. Trackback: Președintele României, Klaus Iohannis, este membru în consiliul unui organism privat: European Council of Foreign Relations (Consiliul European de Relații Externe) alături de George Soros, Alina Mungiu-Pippidi, Monica Macovei…. | agnus dei - en
 8. SandaTulics
  nov. 14, 2016 @ 22:02:21

  Doamne, cit v-ati luptat toti, milioane de romqini sa-l aveti presedintele tarii!

  • Cristian
   nov. 15, 2016 @ 10:52:36

   Pai daca era imbracat in haine de oaie, om fi crezut ca e oaie… sau asa or fi crezut cei care l-or fi votat ca eu nici nu m-am dus la vot (si daca mergeam as fi votat cu Ponta, care intre noi fie vorba, nu stiu daca ar fi fost mai bun…)!

   Nu-i uimitor cum lucreaza Domnul si cum da pe fata unele lucruri? Macar de-am lua aminte… (ca sa fim mai vegheatori in viitor)

   • rodi
    nov. 15, 2016 @ 11:06:46

    e greu sa ‘ghicesti’ si Dumnezeu nu totdeauna ne desfasoara adevarul ascuns. De aceea, luam decizii si votam dupa infomratiile care le avem. Si ne rugam inainte si dupa pentru ca in unul singur ne putem increde si nu e om, ci Dumnezeu.

    • Cristian
     nov. 15, 2016 @ 14:26:16

     E greu cand stam cu ochii inchisi! Asta e adevarat… E si mai greu cand alegem singuri sa fim creduli si ne place sa ne lasam dusi de nas si ne place entuziasmul (chiar daca e fals)!… Domnul ne invata sa VEGHEM, nu sa ne lasam purtati incoace si incolo de entuziasm fals!… Eu de ce am avut banuieli din start, inca din campania electorala? Destept nu sunt, prooroc nici atat…

 9. Trackback: Active News: S-A REZOLVAT INCOMPATIBILITATEA! Astăzi, Klaus Iohannis a fost ȘTERS din lista membrilor consiliului ECFR, think-tank fondat de George Soros | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: