Donald Trump vrea să numească la Curtea Supremă judecători anti-avort și favorabili celui de-al doilea amendament

Nota ed. Agnus Dei: Trump nu s-a pronuntat in timpul campaniei electorale despre casatoria intre persone de acelasi sex. El nu a facut nici o promisiune ca va opri casatoriile acestor cupluri. Ceea ce a spus in nenumarate randuri, si acesta a fost unul din motivele esentiale pentru care crestinii l-au votat, a fost ca el va numi la Curtea Suprema a Statelor Unite judecatori care sunt impotriva avortului si care vor respecta si vor face decizii in conformitate cu Constitutia Statelor Unite. El a mai precizat de asemenea ca va proteja pe crestini ca sa nu mai poata fi dati in judecata de homosexuali daca  refuza sa-i serveasca. In momentul de fata, cel putin patru judecatori de la Curtea Suprema sunt activisti, care nu respecta in deciziile lor Constitutia acestei tari.

…. dar, nu va reveni asupra principiului căsătoriei între persoane de același sex, considerând subiectul închis.

Președintele ales, Donald Trump, a declarat, într-un interviu difuzat duminică de CBS, că vrea să numească la Curtea Supremă judecători împotriva avortului și favorabili liberei dețineri a armelor de foc, transmite AFP.

„Judecătorii vor fi pro-life” (anti-avort), a explicat Trump, asigurând totodată că aceștia vor fi „foarte favorabili celui de-al Doilea amendament” al Constituției americane, care garantează dreptul fiecărui cetățean american de a deține o armă de foc.

În același interviu televizat, președintele american ales a precizat că nu va reveni asupra principiului căsătoriei între persoane de același sex, considerând subiectul închis.

„Nu mai este de actualitate, pentru că asta s-a decis deja. Există legea. (…) E încheiat”, a declarat magnatul imobiliar, explicând că „asta (îi) convine”….

CITESTE mai MULT – http://www.activenews.ro/externe/Donald-Trump-vrea-sa-numeasca-la-Curtea-Suprema-judecatori-anti-avort-si-favorabili-celui-de-al-doilea-amendament-138241

In his first major interview following winning the presidency, President-Elect Donald Trump hinted at what the future of abortion could look like in America. In a wide-ranging interview with CBS’s “60 Minutes,” Trump reaffirmed his stance as “pro-life” and said that he would seek to appoint a Supreme Court Justice who shares his views.

Un comentariu (+add yours?)

 1. Cristian
  nov. 15, 2016 @ 22:07:01

  Ce este bine de invatat si de stiut pentru toti Trump-ii este ca nu se poate asa si cu Dumnezeu . Problema homosexualitatii nu este un subiect inchis si inaintea Lui Dumnezeu . La Dumnezeu este bine sau rau , curat sau murdar . totul sau nimic . Dumnezeu nu rezolva problemele cu jumatati de masura . Esti in slujba Domnului sau in slujba diavolului.
  Tineti minte aceste lucruri si fiti oameni! Veniti-va in fire, pacatosilor. (Isa.46:8)
  Veniti-va in fire si cercetati-va, neam fara rusine, (Tef.2:1)
  Veniti-va in fire, cum se cuvine, si nu pacatuiti! Caci sunt intre voi unii care nu cunosc pe Dumnezeu: spre rusinea voastra o spun. (1Cor.15:34)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: