MEDIAFAX: Iniţiativa „Coaliţiei pentru familie” de a defini căsătoria ca uniune între bărbat şi femeie, susţinută de PNL şi ALDE

coalitia-pentru-familie-foto-protoieriabacau-ro

Şeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, a declarat, luni, că BPN PNL a decis să susţină iniţiativa Coaliţiei pentru familie, privind modificarea Constituţiei pentru a defini căsătoria ca uniune între bărbat şi femeie, afirmând că referendumul pe această temă ar putea fi organizat în aprilie 2017.

Citeste mai mult – http://www.mediafax.ro/politic/initiativa-coalitiei-pentru-familie-de-a-defini-casatoria-ca-uniune-intre-barbat-si-femeie-sustinuta-si-de-pnl-referendumul-ar-putea-fi-organizat-in-aprilie-15958021

4 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  nov. 14, 2016 @ 13:06:02

  A republicat asta pe Pastor Ciprian Barsan .

 2. octavpelin
  nov. 15, 2016 @ 02:28:54

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. gabyel1995
  nov. 15, 2016 @ 17:11:55

  Se pare ca acest referendum incurca socotelile actualilor parlamentari .
  Vor sa-si faca cu aceasta ocazie capital politic . Votati-ne in Decembrie ca noi
  sa votam la anul si la multi ani aprobarea referendumului . Niste lasi care se eschiveaza de a lua o hotarire clara . Ei tot timpul fac numai dupa placul vestului .
  La Bucuresti nu se afla decit parlamentul situat in Romania .
  Cei 500 nu alcatuiesc parlamentul romanilor . Acesti parlamentari nu reprezinta poporul roman . Ei sint reprezentantii vestului la Bucuresti , un fel de vasali ai puterilor vestice .

  • Avram
   nov. 15, 2016 @ 22:16:20

   Gabyel1995,
   Sunt deacord cu ce spui. Politicienii promit marea si sarea inainte de alegeri, si dupa ce sunt alesi fac cu totul altceva decat promit, pentru ca pe cand le expira mandatul, oamenii uita de ce au facut. Este putin ingrijorator faptul ca parlamentarii nu vor sa voteze pentru referendum decat dupa alegeri God bless you.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: