PNL încheie protocol cu Coaliţia pentru Familie

pnl-suport-pentru-coalitia-pentru-familie

FOTO Ben-Oni Ardelean

 

Consider că este un demers absolut necesar, iar ideologia fundamentalist-secularistă trebuie respinsă, fiind, ca orice alta formă de fundamentalism, dăunatoare pentru națiune. Ben-Oni Ardelean
Intrebat de ce sustine schimbarea Constitutiei pentru o prevedere care exista deja in lege, Falca a invocat in mai multe randuri faptul ca este o initiativa semnata de 3 milioane de romani si s-a referit la „inima si constiinta”. „Astazi, Biroul Politic National al Partidului National Liberal a decis sustinerea referendumului pentru Familie. Am votat cu o majoritate zdrobitoare ratificarea protocolului dintre PNL si Coalitia pentru Familie!” a anuntat pe Facebook deputatul PNL Daniel Gheorghe, potrivit realitatea.net.
Biroul Politic Național al PNL a dat astăzi un vot istoric pentru familie. Am luat cuvântul să susțin demersul prin care Partidul Național Liberal se angajază să sprijine oficial referendumul de modificare a articolului 48 din Constituție, care să prevadă că familia este constituită dintre „bărbat şi femeie”. Consider că este un demers absolut necesar, iar ideologia fundamentalist-secularistă trebuie respinsă, fiind, ca orice alta formă de fundamentalism, dăunatoare pentru națiune.
Lecția alegerilor din SUA ne arată că oamenii pe care îi reprezentăm cer lideri care să îşi asume cu fermitate identitatea şi să promoveze valorile esențiale pentru o societate sanatoasă. Familia internațională europeană din care PNL face parte, respectiv Partidul Popularilor Europeni (PPE), susține valorile şi principiile creştin-liberalismului, respectând şi garantând totodată drepturile şi libertățile individului.
Poziționarea pro-viața şi pro-valori a PNL, este o dovadă în plus de maturitate politică, înțelegând că epoca „corectitudinii politice” a apus, iar astăzi, societatea are nevoie de politicieni care susțin cu convingere ceea ce cred. Există speranță pentru România!
Ben-Oni Ardelean

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    nov. 15, 2016 @ 02:30:29

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: