Președintele României, Klaus Iohannis, este membru în consiliul unui organism privat: European Council of Foreign Relations (Consiliul European de Relații Externe) alături de George Soros, Alina Mungiu-Pippidi, Monica Macovei….

Președintele României, Klaus Iohannis, este membru în consiliul unui organism privat: European Council of Foreign Relations (Consiliul European de Relații Externe). Alături de președinte, pe lista membrilor, publicată de site-ul oficial al ECFR, se mai află, din partea României: Daniel Dăianu, Monica Macovei, Alina Mungiu-Pippidi și Ion Sturza. Ȋn 2007, anul înființării, pe site-ul oficial al think-tank-ului se preciza că „ECFR este susținută de Soros Foundations Network..

Citeste – Active News EXCLUSIVITATE: Președintele României e membru în consiliul unui think-tank fondat de George Soros.

Președintele României reprezintă statul român și este garantul independenței naționale, al unității și al integrității teritoriale a țării (Art. 80, alin.1 – Constituția României).

În timpul mandatului, Președintele României (…) nu poate îndeplini nici o altă funcție publică sau privată (Art. 84, alin.1 – Constituția României).

Președintele exercită funcția de mediere (…) între stat și societate (Art. 80, alin.2 – Constituția României).

Pe site-ul ECFR, președintele României se învecinează cu George Soros și cu fiul acestuia, Alexander Soros, care apar pe lista Ungariei.

ECFR este, conform registrului Comisiei Europene, primul think-tank pan-european. A fost lansat în octombrie 2007 și are ca obiective „organizarea unor activități de cercetare și promovarea unor dezbateri în toată Europa cu privire la dezvoltarea unei politici externe coerente și eficiente, bazată pe valori europene.

Afla mai mult – http://www.justitiarul.ro/10065-2/

8 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  nov. 14, 2016 @ 10:53:16

  A republicat asta pe Pastor Ciprian Barsan .

 2. mike
  nov. 14, 2016 @ 20:21:03

  Spune-mi cu cine te insotesti –ca sa-ti spun cine esti– sacul si petecul–o gisca grasa ( asta trebuia pusa de mult timp, pe varza) si un mormint zugravit– Un adevarat presedinte , asculta de vocea majoritatii populare ( pentru asta a jurat) nici decum de –outsideri si romani corupti vinzatori de tara -dusmani ai normalului si civilizatiei morale. –Wake up Romanians!!

  • Cristian
   nov. 15, 2016 @ 10:45:20

   Amin!! Wake-up romanians dar wake-up si copii ai Domnului!! Prea multi dintre noi s-au lasat entuziasmati de ideea de „prim presedinte evanghelic”, neintelegand realitatea din spatele scenei! Mult mai grav: au fost unii prooroci (falsi!) care au avut „lucrari” cu „Asa vorbeste Domnul” care spuneau sa votam neaparat Iohannis „ca sa nu se faca planul celui rau”! Eu am convingerea ca acei prooroci falsi s-au inspirat din campania electorala purtata pe facebook. Si, ca sa nu credeti ca vorbesc de la mine, iata si un link in acest sens:

   http://www.activenews.ro/stiri-social/Coordonatorul-campaniei-online-a-lui-Klaus-Iohannis-a-murit-intr-un-accident-rutier.-Reactia-presedintelui-133804

   Citez:
   În 2014 a reușit ceea ce unii numeau imposibilul în campania electorală: să adune pe pagina de Facebook a unuia dintre candidații la președinție, într-un timp record, sute de mii de like-uri

 3. C.I.M &Freedom
  nov. 15, 2016 @ 07:26:58

  Propaganda PSD

  • rodi
   nov. 15, 2016 @ 08:04:42

   intrati la ultimul link, justitiarul si vedeti acolo lista si lnkul unde arata lista celor din aceasta comisie fundata de Soros ca sa promoveze agemda europeana.

 4. Alex
  nov. 15, 2016 @ 11:16:28

  Dragi frati nu stiu ce rost are acest articol pe acest blog, cu ce ne ajuta sau cladeste spirtitual?. In primul rand am vazut ca ati inceput sa publicati articole de pe tot felul de site-uri care prezinta tot felul de aberatii ultra nationaliste. De cand active news este o sursa de stiri crestine nu stiu dar nu imi place directia in care se indreapta acest blog. Indemn la intelepciune si nu la adoptarea unor valori sau idei care nu au nimic de a face cu crestinismul.

  • Avram
   nov. 15, 2016 @ 22:09:19

   Alex,
   Motivul este chiar acesta, are de a face cu crestinismul si inca foarte mult. Deciziile presedintelui afecteaza foarte mult societatea in care traim ca si crestini. God bless you.

 5. Trackback: Familia îi divorțează politic pe liberali de Klaus Iohannis | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: