Astăzi ne rugăm pentru Cristian Barbosu!

Cristian Barbosu Photo by Ovi Pirvu

Update – Vești de la Cristi Barbosu – 16 noiembrie

Astăzi ne rugăm pentru Cristian Barbosu!

De ceva vreme, pastorul Cristian Barbosu, unul dintre cei mai puternici evanghelici români, trece printr-o stare incertă a sănătăţii. Liderul Harvestului din Arad, dar şi păstorul care a schimbat multe inimi în România va efectua începând de astăzi investigaţii medicale pentru tratament.
Fac apel la toţi credincioşii să înălţăm rugăciuni sfinte către Tatăl îndurărilor, ca mâna Domnului să atingă pe fratele nostru! Astăzi, şi numai astăzi…
Ne vom ruga Domnului până când fratele Cristi Barbosu va fi vindecat! Amin!
Nicolae Geantă
Today, we pray for pastor Cristian Barbosu!
For some time now, pastor Cristian Barbosu, one of the most powerful Romanian evangelical leaders has been experiencing some health issues. The pastor of Harvest Church in Arad, and the shepherd whose Gospel message has impacted hearts across Romania, will have some medical tests performed today to ascertain his treatment options.
I appeal to all Christians- may we raise our voices in prayer to our merciful God that His healing hand may touch our brother! Today, we will pray to the Lord until brother Cristian Barbosu will be healed! Amen!

16 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  nov. 15, 2016 @ 03:46:07

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 2. calin
  nov. 15, 2016 @ 04:02:21

  Daca va spun ca există un medicament care combate cancerul, doar ca nu i se face publicitate din multe motive, sunteti dispus să-l încercati frate Cristian? Il încercati o luna si apoi va faceti analizele din nou…

  • rodi
   nov. 15, 2016 @ 08:10:14

   calin, poti sa imi trimiti prin email informatiile ca altcineva mi le-a cerut si probabil vor mai cere si altii pe viitor, asa le pot furniza prin email. Multumesc emailul este r o d i a g n u s d e i @ g m a i l . c o m bineinteles fara spatiile care le-am adaugat eu ca sa nu ma trezesc cu spam altfel.

  • Edita
   nov. 15, 2016 @ 10:48:54

   Domnul sa fie cu pastorul Cristian si sa il ajute sa treaca cu bine de aceasta incercare. The rog frumos daca poti sa imi trimiti si mie informatia pe email eputlinca@yahoo.ca. Eu am trecut prin asta deja de 2 ori si Domnul a fost cu mine si mi-a calauzit pasii.

  • dan
   nov. 15, 2016 @ 11:10:44

   Domnu calin….terminati cu reclamele la suplimente nutritive sau „medicamente minune”, netestate dpdv clinic si farmacologic.
   Dumneavoastra stiti, v-ati informat, asa macar de curiozitate care e definitia, cea mai simpla a unui cancer?……daca nu va spun eu: un proces de alterare la nivel de ADN a unei celule, cu alterarea ireversibila a homeostaziei si a functiei pe care, initial aceasta o avea anterior instalari modificari, coroborat cu pierderea capacitati de a se multiplica controlat, dupa un anumit tipar bine stabilit la nivel molecular, de aici si denumirea de procese expansive……pentru ca se multiplica necontrolat, ca un exemplu cancerul de col uterin se clasifica in patru stadii iar fiecare stadiu mai are cel putin 4 substadii de stadializare….in total sunt 17 substadii si stadii, iar fiecare substadiu se stadializeaza si in functie de forme, invazii si leziuniile clinice.
   …….acuma sa nu veniti dumneavoastra si sa-mi prezentati o pastila minune care vindeca orice cancer(sedinte de biorezonanta, ca de exemplu).
   Ca sa tratezi un cancer( o celula bolnava) ai nevoie de substante chimice sau de sedinte de radioterapie, si da ele, din pacate nu fac diferenta dintre o celula bolnava sau canceroasa si una, perfect sanatoasa, de aici si atatea efecte adverse su negative in tratamentul cu citostatice si radioterapie………
   Daca exista ceva minune, va spun ca DA, exista, si asta se cheama Rugaciunea!
   Semnat un medic crestin(neoprotestant)

  • tali
   nov. 15, 2016 @ 12:35:52

   care ar fi acela?

 3. Ana popa
  nov. 15, 2016 @ 04:38:33

  Cristi….. fii incredintat ca MEDICUL MEDICILOR a luat controlul asupra problemei tale…Si noi cei de aici care te iubim ne rugam ca EL sa vegheze asupra ta si a minunatei tale familii….(te iubim…Familia POPA Chicago}

 4. Mike Olari
  nov. 15, 2016 @ 07:26:36

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 5. Aime
  nov. 15, 2016 @ 08:22:55

  Dumnezeu sa isi faca lucrarea cu fratele Barbosu. Dar sa fim atenti la ce afirmatii facem, Crisitan Barbosu nu a schimbat nici o inima (sper) ci Dumnezeu la folosit sa schimbe inimi. Slava si cinstea sunt ale lui Dumnezeu. El e puternic si El schimba inimi.

 6. Mariana Cuza
  nov. 15, 2016 @ 08:29:12

  Ne rugam si noi ca am cumparat multe CD in Perth de la dansul – si va recomadam un compus sinergetic de plante care ajuta sistemul imunitar sa lupte impotirva dezechilibrelor ce cauzeaza majoritatea bolilor : http://mymsiopp.com/prolife/ – Shalom Mariana Cuza si Maria Bughiu

 7. Robu Ana
  nov. 15, 2016 @ 15:01:10

  Exista un medic mai mare si acela este cel care vindeca cu ajutorul medicilorDar mai exista si rugaciunea fierbinte .Sa ne rugam dar Bunului Dumnezeu si sa_icerem ajutor si Domnului ISUS pentru ca prin EL avem tot ceea ce vrem..

 8. SIMINAA
  nov. 16, 2016 @ 11:17:43

  Domnul este Cel mai Minunat Medic si El m a vindecat si pe mine in urma cu 12 ani cand am fost diagnosticata cu Linfom NonHodkin cu grad inalt de malignitate,sa ne incredem in Domnul caci El tine totul sub control,biruinta fratelui si multa rugaciune caci e de mare ajutor.

 9. Trackback: Vești de la Cristi Barbosu | agnus dei - english + romanian blog
 10. Vichi Vichi
  nov. 17, 2016 @ 01:38:27

  1 Corinteni 6/19..20..Nu* stiti ca trupul vostru este Templul Duhului Sfint,care locuieste in voi ,si pe care L-ati primit dela Dumnezeu ?Si ca voi nu sinteti ai vostri.?Caci *ati fost cumparati cu un pret .Proslaviti dar pe Dumnezeu in trupul si in duhul vostru ,cari sint ale lui Dumnezeu.***! Cu aceste cuvinte marete avem puterea de la Dumnezeul iubirii sa fim stapanii peste madularele noastre ,,inlaturind orice duh de boala sau neputinta din trupul nostru ,,in numele Sfint al Domnului ISUS.***Tu ,esti stapin pe trupul tau in Numele Sfint a Lui Isus ,si poti spune si porunci *ca in acest Nume sfint ,,duhurilor de boala sa plece din corpul tau**pentru-ca, Domnul Dumnezeu, nu poate folosi un trup bolnav in Lucrarea Lui ,decit un trup sanatos ***in care Duhul Sfint sa fie Stapinul tau.** Acuma daca nu sintem ai nostri ,si sintem ai Domnului Isus **PORUNCESTEI acestui duh de boala, sa plece din corpul tau cu puterea data de El Dumnezeu, asupra madularelor tale.***!! Tu nu poti fi rob ai bolii ,fiindca Domnul Isus tea facut slobod prin El ,Imparatul Slavei.***Sa fie rugaciunea ta ,o gertfa pentru slava Sa *de lauda si adorare.***Amin.************Sint o vaduva de 12 ani ,si o mama de trei copii ,doi casatoriti ,,si trei nepoti.:***am trecut prin multe incercarii si suferinte ,,am multe de marturisit ,,dar stiu un lucru mare pe care eu personal l-am petrecut in cursul celor 62 de ani *Facind mai multe crize si palpitatii de inima ,internata in multe spitale din Tara ,nu prea ma-u ajutat tratamentele ,,ameliorare era ?dar tot aveam parte de Salvare si medici in multe nopti de suferinta.+! In acest an ,facind crize grele si suferinta ma facut sami zic :Eu nu mai vreau sa fie chemata nici o salvare noptile imi era rusine de vecinii, am plins zicindui Domnului :Doamne ,daca nu mai am zile ,te rog nu mai ingadui sa fiu dusa cu salvarea ,,duma la Tine Tata ,am obosit +.**Eram in baie plingeam,in acele momente *Duhul sfint mia transmis asa ::Porunceste Inimii tale femeie ,sa bata la parametrii normali ,dupa cum Eu Domnul am lasato.** eram surprinsa de acele cuvinte ,parca nu eram sigura pe ele.Sa repetat a doua oara aceleasi cuvinte.**Am poruncit dupa cuvintul primit din partea Duhului Sfint ,in acele clipe sa incetinit bataile ,,am reusit sa respir ducinduma spre pat ,era ora 2.40 noaptea.**De atunci ,Domnul mia dat stapinire peste madulare ,cind vine cite o durere ,poruncesc in Numele Sfint a lui Isus madularelor ,,si sint linistita.Domnul Isus mia dat aceasta putere asupra madularelor ,,**Voi ,veti primii o putere a spus Domnul Isus**E putere ,,E putere **in numele Lui Isus Hristos este putere.!!!.**Lauda Lui in veci Amin**!!

 11. Trackback: AGNUS DEI – Cele mai CITITE ARTICOLE ale saptamanii 18 noi. | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: