Gabriele Kuby – ”Revoluţia sexuală şi familia. Distrugerea libertăţii în numele libertăţii” (VIDEO Conferinţa de la Cluj)

Gabriele Kuby – Revolutia sexuala si familia

Din programul pregatit pentru discursurile dnei Gabriele Kuby in Romania la Cluj, Oradea si Iasi:

Doamna Kuby este o luptătoare vitează împotriva ideologiilor care vizează în cele din urmă o distrugere a omului.

gabriele-kuby-foto-stiri-pentru-viataDoamna Gabriele Kuby va vorbi despre fundamentele şi efectele ideologiei „Gender Mainstreaming” într-o manieră clară şi inteligibilă, precum şi despre cum se aplică teoria gender într-un mod tacit şi disimulat. De asemenea va vorbi și despre modificările grave, care sunt de aşteptat pentru societate și mai ales pentru copii şi familii, în urma implementării acestei ideologii.

Evenimentul se adresează oricărei persoane care doreşte să înţeleagă şi să aprofundeze ce înseamnă ideologia gender, chiar şi fără cunoştinţe prealabile asupra subiectului.

Mesajul fundamental al lucrării este apelul la „salvarea identităţii de gen ca bărbat sau femeie, a moralei, a familiei, a Bisericii şi a sfinţeniei vieţii”. Cartea se adresează tuturor, întrucât Revoluţia sexuală globală atinge în primul rând fiecare categorie de persoane, bărbaţi şi femei, tineri şi bătrâni, dar, în aceeaşi măsură, atinge însăşi existenţa noastră şi viitorul societăţii.

Gabriele Kuby s-a născut  în 1944 la Konstanz  în Germania, a studiat sociologia la Berlin, respectiv Konstanz şi este mamă a trei copii.  Prin activitatea sa publicistică şi prin conferinţele pe care le ţine în întreaga lume, atrage atenția asupra impasurilor în care se află societatea modernă şi arată că ieşirea se poate face printr-o reconsiderare a valorilor creştine.

Gabriele Kuby – Revolutia sexuala si familia

România se află într-o situație specială: oamenii încă mai cred aici în valorile creștine tradiționale, dar apare dificultatea de a acționa în conformitate cu ele. Și este o  mare și teribilă tragedie că România este pe locul doi în lume în ceea ce privește numărul avorturilor. Avortul este un adevărat flagel la nivelul planetei, dar în societățile pe care eu le cunosc se face o propagandă care le spune femeilor: „Aveți libertatea de a alege”.

La voi e puțin diferit, aici toată lumea pare să știe că este o crimă. Și totuși se întâmplă. Este o povară foarte grea asupra țărilor noastre. Am ajuns aici chiar după încheierea campaniei „40 de zile pentru viață”, în care tineri și familii tinere au postit și s-au jertfit ieșind în stradă pentru a lupta pentru viață prin rugăciune.

Urmărește VIDEO de la conferința susținută de Gabriele Kuby la Cluj în data de 7 noiembrie 2016

VIDEO by Credo TV

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: