Intalniri de gradul zero – Invitat Marius Bodnariu (RVE Timisoara)

FOTO RVE Timsioara

FOTO RVE Timsioara

Intalniri de gradul zero – Invitat Marius Bodnariu

4 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  nov. 15, 2016 @ 07:47:01

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 2. Gabriela
  nov. 15, 2016 @ 15:28:49

  Marius si Ruth sunt oameni deosebiti. De asta ne dam seama cu cat ii cunoastem mai mult.
  Pe de alta parte se intrezaresc si lucruri nu prea dragute. De exemplu, romanii nu mai sunt chiar ceea ce erau. Primii revolutionari ai schimbarii au fost copiii, care, crezandu-se luminati, au inceput sa priveasca cu dispret spre tara lor, dorindu-si strainatatea. Nu ma refer aici la Marius sau la cei care s-au casatorit in strainatate. Nici macar la cei care au ales sa munceasca intr-o tara straina atunci cand in Romania nu mai aveau de lucru nu ma refer. Eu ma refer la cei care au preferat sa faca muncile cele mai de jos de dragul unor firimituri in moneda straina, lasandu-si acasa copii sau soti. Si tot aici ma refer la batranii care si-au pierdut directia si, la varsta la care ar fi trebuit sa stea in tara asteptandu-si copiii casatoriti sa ii viziteze de sarbatori sau cu alte ocazii, ei au luat drumul strainatatii cu un mers de somnambul.
  Ruth si Marius sunt cam singuri in Romania, cu tot suportul de care au avut parte in timpul prigonirii norvegiene. Bunicii paterni sunt plecati in America, ametiti probabil si ei de visul american. Nu stiu ce fac acolo si nici nu imi pasa. Probabil ca si-au selectat nepotii carora vor sa le fie bunici sau poate nu. Ei traiesc acum un vis, in timp ce Ruth si Marius isi traiesc singuri realitatea, mergand peste tot impreuna cu toti cei cinci copii, neavand probabil nici un sprijin.
  Am fost noi, romanii ce am fost, dar tindem sa devenim ceea ce altii au devenit deja. Daca vom continua asa, peste douazeci de ani probabil vom fi ca cei de care vorbim acum ca si-au pierdut credinta. Dumnezeu sa se indure de noi!

 3. octavpelin
  nov. 16, 2016 @ 01:48:46

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 4. ana
  nov. 16, 2016 @ 10:32:07

  Ai foarte mare dreptate,Gabriela

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: