Klaus Iohannis s-a răzgândit: Vrea referendum pentru definirea familiei în Constituţie

iohannis-univ-tehnica-revista-22

Președintele Klaus Iohannis pare să se fi răzgâdit în privința referendumului pentru modificarea Constituției, în sensul definirii familiei ca uniune între un bărbat și o femeie. După ce a declarat că pacea socială nu poate fi obținută prin referendum și a pledat pentru toleranță, șeful statului este de acord cu organizarea unei consultări populare în primăvara anului viitor.

Preşedintele Klaus Iohannis a calificat marţi decizia partidelor privind organizarea referendumului pentru revizuirea Constituţiei în ceea ce priveşte familia drept una ”înţeleaptă”, evitând să se mai pronunţe direct asupra nevoii de toleranţă, dar ironizând formaţiunile politice pe această temă.

„Mi se pare o decizie înțeleaptă să se facă un referendum în primăvară”, a declarat președintele, cu referire la înțelegerea existentă între partide și Coaliția pentru Familie.

Întrebat ce se întâmplă cu toleranța dacă toate partidele sunt de acord cu demersul de modificare a Constituției, președintele a dat un răspuns aparent ironic: „Eu așa înțeleg. Dacă toate partidele doresc să fie de partea Coaliției pentru Familie, înseamnă că acolo se promovează cel mai bine toleranța.”

Afla mai mult- http://www.romaniatv.net/klaus-iohannis-s-a-razgandit-vrea-referendum-pentru-familie_325649.html

 

Reclame

1 comentariu (+add yours?)

  1. Dorian C
    Noi 15, 2016 @ 23:33:11

    A republicat asta pe Christ4roNews.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: