Viorel Iuga – Klaus Iohannis: Mi se pare o decizie înțeleaptă să se facă un referendum în primăvară”

iuga-iohannis

Mi se pare o decizie înțeleaptă să se facă un referendum în primăvară”

Domnule preşedinte, indiferent care este motivul pentru care aţi răspuns în felul acesta, mă bucur de declaraţie. Cred că mesajul domniei voastre este de bun augur pentru toţi cetăţenii României. În altă ordine de idei, m-aş bucura foarte mult să aud cât mai curând de la domnia voastră că iniţiativa Coaliţiei pentru familie este una perfect legală şi absolut normală. Aş fi tare fericit să vă aud chemând toţi factorii responsabili din România să îşi dea concursul la organizarea referendumului. Abia atunci, când vom avea rezultatele finale ale unui referendum onest, vom afla ce dorec cetăţenii României. În final, nu aceasta înseamnă democraţie?

Stimaţi cetăţeni, scurta afirmaţie a domnului preşedinte este o veste bună pentru toţi cei care investesc în apărarea familiei tradiţionale. Ea este dovada clară că dacă nu înghiţim totul cum ni se oferă, dacă ştim ce credem şi învăţăm să ne exprimăm şi, desigur, dacă perseverăm, suntem pe drumul cel bun….

Iuga Viorel
Reclame

7 comentarii (+add yours?)

 1. thetrouth
  nov. 15, 2016 @ 14:35:39

  A republicat asta pe thetrouth.

 2. eliodora
  nov. 15, 2016 @ 14:59:30

  Numai la primavara???DEci tot dupa „planificarile sale”‘semnaturile s au adunat pana in mai, daca bine imi amintesc; deci dupa 1 an?????????De ce nu s efac si alegerile tot cu asa o amanare? Se anuntasera si alte mitinguri dupa cel de la Oradea, dar nu s a mai facut nimic,

 3. barzilaiendan
  nov. 15, 2016 @ 19:21:22

 4. Trackback: Familia îi divorțează politic pe liberali de Klaus Iohannis | agnus dei - english + romanian blog
 5. Ghita Lavric
  nov. 15, 2016 @ 23:44:45

  : „Orice om pune la masa intai vinul cel bun; si, dupa ce oamenii au baut bine, atunci pune pe cel mai putin bun; dar tu ai tinut vinul cel bun pana acum.”Ioan 2v10 Viorel Iuga – Klaus Iohannis…doi oameni care arata ca pot fi si intelepti…acum cand sa imbatat o tara intreaga …

  • rodi
   nov. 15, 2016 @ 23:46:34

   interesanta perspectiva 🙂 Ne bucuram pentru ca e mai bine mai tarizu, decat niciodata… Dumnezeu sa-l calauzeasca pe dl presedinte!

 6. Valeria Iancu
  nov. 16, 2016 @ 03:09:45

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: