Alianța Familiilor din România – De la diversitate la totalitarism: Guvernul catalan solicită denunțarea „homofobilor”

Drumul de la diversitate la totalitarism e mai scurt decât s-ar putea crede.

Autor al unei cărți numită chiar Omagiu Cataloniei (1938), despre propria sa experienţă din timpul Războiului Civil din Spania, George Orwell, mult mai cunoscut pentru distopia 1984, a fost un om de stânga. Chiar și așa, el nu a fost niciodată comunist, iar Omagiu Cataloniei este expresia cea mai directă a disprețului pe care autorul îl resimțea confruntat cu brutalitatea stalinismului.

Suntem foarte curioși ce-ar spune azi Orwell aflând că guvernul Cataloniei – regiune autonomă cu ambiții secesioniste și una din cele mai de stânga entități statale din Europa – folosește aparent tacticile lui Stalin pentru a zdrobi opoziția la ideologia oficială, care în acest caz nu ete bolșevismul, ci homosexualismul. La Generalitat, denumirea domestică a autoritaților centrale catalane, a lansat un spot TV prin care invită pe oricine să informeze, anonim, poliția atunci când suspectează cazuri de „homofobie”.

Campanya 012: Llei per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i transfòbia

A Catalunya s’ha aprovat la llei que garanteix els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, per construir una societat basada en la igualtat i en el respecte i assegurar que a Catalunya es pugui viure la diversitat sexual i afectiva en plena llibertat.

via Cultura Vietii

Anunțuri

1 comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    Noi 17, 2016 @ 01:55:16

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: