Ben Carson refuza functie in administratia Trump

ben-carson-donald-trump-tvguide-com

FOTO Tv Guide

Traducere AGNUS DEI:

Potrivit unui raport de marți dimineață al revistei Politico, Dr. Ben Carson a refuzat oportunitatea de a servi în noua administrație pe președintele ales Donald Trump.

The report, which quotes longtime confidant of the retired neurosurgeon, Armstrong Williams, Carson more or less had the pick of any position he wanted in the Trump administration.”>Raportul, care citează pe Armstrong Williams, omul de incredere al neurochirurgului pensionat, spune ca Carson a avut posibilitatea sa aleaga orice poziție at fi dorit în administrația Trump. Dupa ce a candidat in 2016 pentru nominalizarea republicana și apoi a abandonat cursa, el a devenit un susținător entuziasmat al lui Trump.

He has no interest in a cabinet position, or any position in the administration,” Williams told Politico.”>”El nu are nici un interes într-o poziție de cabinet, sau orice alta poziție din administrație”, a declarat Williams revistei Politico. „Nu este o chestiune ca el sa fi fost refuzat. Este clar că el a ales sa faca ceea ce si-a dorit.”

Carson a fost mentionat frecvent că va fi numit sa preia sectorul Sanatatatii si Serviciilor Umane sau Secretar al Educației. Dar Williams a declarat revistei Politico ca neurochirurgul pensionar crede că poate servi mai bine pe președintele ales în calitate de consilier din afară, având în vedere lipsa lui de experienta din guvern.

 

Anunțuri

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: