COMUNICAT AL FAMILIEI MARIUS ȘI RUTH BODNARIU: DUPĂ UN AN, NOI SPERANȚE ȘI… O NOUĂ VIAȚĂ!

familia-bodnariu-foto-norway-return-the-children-to-bodnariu-family

16 noiembrie 2015, o pagina foarte intunecata in jurnalul familiei noastre. Un an mai tarziu, nu vrem sa poposim prea mult asupra acestei experiente inspaimantatoare, ci ne ridicam ochii si ne incingem vesmintele gata sa dam slava si sa ne rugam!
Marius si Ruth Bodnariu Sa ne deschidem dar gura si sa laudam pe Dumnezul nostru caruia Ii pasa, care este Atotputernic, este Dragoste si plin de Indurare, este Drept si Sfant, Sfant, Sfant! Si-a intors fata catre noi si ne-a binecuvantat. Ne-a ascultat plansul inimilor noastre si ale copiilor nostrii. Ne-a intarit si ne-a purtat. A Domnului sa fie Gloria! Apoi, intr-o zi ca aceasta, sa ne deschidem gurile in rugaciune pentru cei in nevoie, pentru aceia care si-au pierdut copiii acestei masinarii insetata de sange, constienta si determinata sa distruga cat mai multe familii cu putinta. Sa cerem lui Dumnezeu sa ne dea intelepciune, putere si vointa dintr-o inima plina de dragoste si compasiune pentru mii de copii smulsi din bratele celor dragi, ca sa stim ce avem de facut pentru a-i sustine, pentru a fi o voce pentru ei si pentru a le vindeca familiile. As vrea sa va prezint un citat din Biblie pe care fratele nostru Cristi Tepes la folosit incercand sa convinga un jurnalist crestin de la ziarul crestin Dagen din Norvegia, sa rupa linistea si corectitudinea politica si sa se implice in mediatizarea cazului nostru:

Proverbe 31:8,9 Deschide-ti gura pentru cel mut, pentru pricina tuturor celor parasiti! Deschide-ti gura, judeca cu dreptate si apara pe cel nenorocit si pe cel lipsit.”

Iti impartasesc doua versete pe care le-am remarcat si le-am luat ca o motivatie inca din anii comunistilor.
Cu dragoste in Hristos,
Cristi”

Ne rugam ca aceste cuvinte sa-si gaseasca drumul in inimile noastre intr-un pamant bun si sa aduca roada vrednica de Imparatia Lui.
Dorim cu aceasta ocazie sa multumim din nou celor ce s-au expus si ne-au fost vocea….

CITESTE mai MULT – https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/11/16/comunicat-al-familiei-marius-si-ruth-bodnariu-dupaun-an-noi-sperante-si-o-noua-viata-bilingual/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: