Liberalii se pregătesc de un adevărat război cu Trump: sabotarea planului pentru primele o sută de zile

George Soros FOTO www.bloomberg.com

George Soros s-a întâlnit cu cei mai importanţi donatori ai Partidului Democrat şi reprezentanți ai organizaţiilor liberale pentru a discuta despre sabotarea măsurilor pregătite de preşedintele ales în primele 100 de zile din mandat.

Această întâlnire a fost organizată pe fondul reorientării Alianţei Democraţiei, organizaţia umbrelă care îi adună pe susţinătorii politici şi materiali ai Partidului Democrat. Soros s-a alăturat acestui grup în 2005, iar de atunci Alianţa Democraţiei a investit 500 de milioane de dolari pentru finanţarea grupărilor liberale şi a candidaţilor liberali din SUA. Prioritatea Alianţei Democraţiei este acum menţinerea în vigoare a legislaţiei Obamacare şi a altor politici ale administraţiei Obama care ar putea fi eliminate de Trump.

Liberalii se pregătesc de un adevărat război cu Trump încă din prima zi a acestuia la Casa Albă. La reuniunea de la Washington s-a vorbit și despre alegerile viitoare, dar şi despre sabotarea planului pentru primele o sută de zile propus de Donald Trump. Donatorii consideră că măsurile magnatului sunt un atac împotriva realizărilor președintelui Obama şi a viziunii progresiste pentru o naţiune americană echitabilă şi dreaptă. Reuniunea a început în urmă cu trei zile, iar printre participanţi s-au numărat politicieni democraţi de marcă, precum Nancy Pelosi, fosta preşedintă a Camerei Reprezentanților din Congresul SUA, senatorul Elizabeth Warren și congresmenul Keith Ellison..

Citeste mai mult –

Reclame

3 comentarii (+add yours?)

 1. thetrouth
  Noi 18, 2016 @ 02:25:49

  Acela care la asezat pe D Trump pe scaunul de presedinte , va da biruinta si in celelalte probleme. Trebuie numai ca biserica sa ramana treaza si veghetoare in tot timpul , in post si rugaciune.

 2. Cristian
  Noi 20, 2016 @ 15:21:42

  Eu sunt mult mai rezervat in privinta acestor titluri si postari!… Nu imi place sa ma las cuprins de entuziasmul de moment. Doar timpul va dovedi exact ce va fi, ce fel de personaj este noul presedinte al Americii… Acum este prematur. Ipoteze sunt mai multe: ca este si el tot mason (ca si presedintele Romaniei) sau ca va fi ingaduit doar o scurta vreme (de catre cei care l-au impins din spate) dupa care va fi inlocuit fie de Hillary Clinton, fie de …Obama… Alte ipoteze spun ca va fi asasinat. Dar repet: deocamdata este prematur, iar ipotezele enumerate raman exact ceea ce si sunt: DOAR IPOTEZE!! Totusi cred ca e bine sa cantarim lucrurile. Entuziasmul de moment nu e bun…

  Revin cu acelasi gand pe care l-am mai lasat prin comentarii: NU IN OM sa ne punem nadejdea ci IN DUMNEZEU!! Indiferent ce va fi (din cele enumerate mai sus sau orice altceva), nadejdea noastra este la Domnul!! Sa fim in acelasi timp si constienti si treji, asteptand pe anticrist, PRIGOANA, dar si RAPIREA si REVENIREA DOMNULUI ISUS!! Aceste lucruri stau chiar la usa!! Nu mai este mult pana atunci, sunt poate numai cateva SECUNDE!!…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: