Sărbătoarea corturilor din Israel – Si crestini din Asia-Pacific vin sa sustina Israelul

sukkot-sarbatoarea-corturilor-israel-2016

Ei au venit din Asia. Ei au venit din zona Oceanului Pacific. În timpul Sărbătorii Corturilor, mii de creștini vin din întreaga lume ca să sărbătorească, ca acești creștini din China. Ei au venit să susțină Israelul.
Pelerin creștin din Malaezia: Iubim Israelul. Suntem alături de Israel. Vrem să fim aici. În fiecare an planificăm această călătorie în Israel. În fiecare an aducem oameni ca să se vadă că ei sunt prietenii Israelului.

Vere Catan: Israelul a fost un aliat al Republicii Singapore de la început. Suntem recunoscători Israelului așa de mult. Ne-au ajutat când încă nu am fost nimic. Israelul ne-a ajutat. Sunt onorat să fiu aici și să susțin Israelul în numele țării mele.

Când multe națiuni se întorc împotriva Israelului, această susținere este importantă pentru israelieni ca pentru acest ghid.

Mira: Mă bucur foarte mult pentru pelerinii care iubesc Israelul și vin aici în ciuda problemelor pe care le au în țara lor care nu recunosc statul Israel. Însă ei vin aici și susțin Israelul.
Mulți sunt de părere că această sărbătoare este profetică.

David Parsons: Profetul Zaharia a spus că într-o zi toate națiunile vor veni să se închine Domnului și să celebreze Sărbătoarea Corturilor în Ierusalim și vor aștepta cu nerăbdare venirea Împărăției mesianice. Aceasta este sărbătoarea care va aduce Împărăția mesianică când va veni Domnul să ia tronul lui David din Ierusalim.
stire publicata in Mapamond crestin 642 – 6 noiembrie 2016. Ultimele stiri crestine – http://alfaomega.tv/stiri

Reclame

1 comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    Noi 18, 2016 @ 01:50:39

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: