SCRISOAREA LUI TRUMP dupa alegeri si ce lege a schimbat Romania la cererea administratiei George W Bush Jr.

george-bush-iliescu-bucuresti-2002-foto-mediafax

FOTO Mediafax

Invitat: Prof. Ioan Panican – presedinte Forumul Civic Crestin

Nasul – 16 noiembrie 2016 @ Nasul TV

Fragment dintr-o conversatie a prof. Ioan Panican. Vezi conversatia intreaga in video de mai jos.

Ce inseamna un adevarat crestin patriot sau un politician patriot, fie ca este in Romania, fie ca este in America. Vorbim acuma despre acest deocamdata admirabil presedinte nou ales, Donald Trump. In Romania, homosexualitatea nu era inca dezincriminata. S-a facut un prim pas in vremea guvernului Vacaroiu si acum suntem in vremea guvernului Nastase. Pleaca ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti si pentru cateva luni de zile, Statele Unite nu are ambasador la Bucuresti. De ce? Pentru ca homosexualitatea nu era inca dezincriminata. Si guvernul, printr-o ordonanta de urgenta, dezincrimineaza  homosexualitatea si vine la Bucresti un ambasador homosexual casatorit cu un partener homosexual, trimis de presedintele George W. Bush, Jr. Pentru ca ei, presedintii, numesc in Statele Unite amabsadori. Dupa aceea, vine el insusi in Romania in 2002. Este primit la Cotroceni. Primeste cea mai inalta distinctie, este decorat de presedintele Romaniei, dl Iliescu. Si in cuvantul rostit la Cotroceni de presedintele Bush, printre altele, spune: Dle presedinte Iliescu, va felicit pentru democratia vibranta pe care o construiti in Romania. Acuma, eu mi-a dori din toata inima ca acest „God bless you” al presedintelui Trumo sa fie realitate cat mai reala. Adica, cum spunem noi, sa fie Da si Amin. (minutul 12) Ei, Americanii, stiau ce se intampla in Romania. Coruptia devenise institutionalizata, generalizata. Patrunsese pana in adancul sufletului poporului roman si vii si pui, deci in cunostinta totala de cauza, si vii si spui: Dle, va felicit pentru democratia vibranta pe care o construiti. (16:00)

George W. Bush la Bucuresti (2002)

27.11.2002. Preşedintele american George W. Bush a sosit, la ora 16.15, în Piaţa Revoluţiei unde a ţinut un discurs public, sub protecţia unui dispozitiv de securitate fără precedent în România. Bush le-a vorbit celor peste 100.000 de români aflaţi în Piaţa Revoluţiei de la o tribună protejată de un ecran anti-glonţ, capitala României fiind deja împînzită de forţe de ordine şi luptători ai trupelor speciale. Preşedintele SUA George W. Bush şi-a început discursul rostit în faţa mulţimii adunate în Piaţa Revoluţiei, adresînd României invitaţia de a adera la NATO şi urîndu-i bun venit în Alianţă. „Cu mîndrie vă invităm să aderaţi la NATO, această măreaţă alianţă a libertăţii. (…) Urăm bun venit României în NATO”, a afirmat şeful administraţiei SUA, adăugînd că alianţa dintre România şi SUA va fi una de durată. Bush a promis că NATO va fi „umăr la umăr” cu România în cazul în care va fi ameninţată sau atacată. El şi-a început discursul spunînd „Salut” în limba română. Preşedintele american a privit de mai multe ori către curcubeul de pe cer spunînd că „Dumnezeu zîmbeşte astăzi”. Bush a amintit că, în Piaţa Revoluţiei, în decembrie 1989, dictatorul Nicolae Ceauşescu a fugit cu elicopterul de mînia populară. „Aici aţi întrerupt tăcerea captivităţii”, după care România „a pornit pe un drum istoric”, a spus preşedintele american. Bush, care şi-a mai amintit că în această zonă se aflau pe vremea comunismului birourile Securităţii, şi-a exprimat regretul pentru momentele de opresiune la care au fost supuşi românii. „Ne rugăm pentru acei români care n-au ajuns să trăiască ziua de astăzi. Nimeni nu va putea să ia libertatea acestei ţări”, a adăugat el. Liderul de la Casa Albă a avut, în cursul după-amiezii, o întrevedere cu preşedintele Ion Iliescu, la Palatul Cotroceni, coloana oficială deplasîndu-se, apoi, spre Piaţa Revoluţiei. Bush a făcut o vizită de aproximativ patru ore la Bucureşti, ultima etapă a turneului început la Praga, unde a participat la summitul ce a decis extinderea NATO cu România şi alte şase ţări. George W. Bush este al doilea preşedinte american care face o vizită în România după 1989. În urmă cu cinci ani, Bill Clinton a ţinut şi el un discurs în faţa românilor, în Piaţa Universităţii. De regulă, un turneu diplomatic al preşedintelui american include şi o apariţie publică, ţara aleasă acum pentru acest moment fiind România. Bush este însoţit de soţia sa, Laura, de înalţi oficiali americani şi de două sute de ziarişti. Air Force One, aeronava prezidenţală americană, va decola spre Washington, conform programului, în jurul orei 18.20, după ce se va întîlni şi cu personalul Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti.
George W Bush in Romania (2002). Intrarea Romaniei in NATO.
US President George W Bush visits Romania.

2 comentarii (+add yours?)

 1. eliodora
  nov. 18, 2016 @ 01:28:21

  Sa te prostesteasca cinev ca tara cu un salutcare introduce sodomia…ce agenda au toti presedintii americani? si ce o mai fi avand si Trump?Biblia si iarasi Bibia; numai ea ne spune adevarul; nu stim intotdeuna ce ascunde cel venit in fruntea tarii.Daca stam sa ne gandim ca Fiul Omului nu va veni pana ce nu va veni fiul faradelegii?????Noi asteptam pe Fiul Omului, si nu ne este drag sa l vedem intai pe satana….poate ca nu inteleg eu ceva…. 😦

  • rodi
   nov. 18, 2016 @ 08:38:19

   indiferent cine e la carma, se adevereste Cuvantul Domnului care spune ca noi trebuie sa ne bizuim pe Domnul numai. Desi avem sperante in promisiunile presedintelui ales, ne vom bizui pe Domnul si nu trebuie sa lasam postul si rugaciunea la o parte..

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: