CORNEL AVRAM – Pericolul prieteniei cu lumea

cornel-avram-agnus-dei-blog

….va veni vremea in America cand nu vom mai avea vreme sa predicam impotriva acestui pacat. O sa fie si altele, dar acesta va fi specific. Nu vom avea voie sa predicam Cuvantul lui Dumnezeu. Ce credeti? Atunci, o sa mai predice oamenii, daca acuma nu predica unii predicatori din cauza ca isi pierd popularitatea.

Tinta: Ca biserica sa fie desfiintata: Intr-o faza mai tarzie a campaniei media  pentru drepturile noastre, mult dupa ce reclamele gay vor fi ceva normal, va trebui sa fim mai aspri cu oponentii care au ramas. Sa vorbim direct: Ei trebuie sa fie desfiintati. (Un lider in lupta pentru drepturile gay)

Un mesaj important si profetic pentru generatia aceasta din 2011; cu 4 ani mai tarziu in SUA s-au legiferat casatoriile gay:

CORNEL AVRAM:

..Unii zic: dar, noi nu vrem sa ajungem acolo. Nu vrem, fratilor. Nu vrem! Vrem sa stam pe calea Domnului. Nu vrem sa ne luam dupa mersul lumii acesteia! Dupa domnul sau duhul puterii vazduhului. Nu vrem! Nu vrem! Ca biserica sunt cei chemati afara din lume. Asta-i biserica. Eclesia – cei chemati afara din lume. Noi suntem cei care am fost chemati, smulsi din imparatia acestei lumi si plantati, saditi, in biserica lui Hristos, in Imparatia lui Dumnezeu. Ce, e mai buna lumea? Ce are lumea sa ofere? Moarte, blestem, suferinta. Domnul are viata.

In domeniul predicarii, uitati ce spune ap. Pavel, cu frica de Dumnezeu. Cu o teama sfanta, se adreseaza lui Timotei in 2 Timotei 4:1-5

1 Te rog fierbinte*, înaintea lui Dumnezeu şi înaintea lui Hristos Isus, care** are să judece viii şi morţii, şi pentru arătarea şi Împărăţia Sa:
2 propovăduieşte Cuvântul, stăruie asupra lui la timp şi ne la timp, mustră*, ceartă, îndeamnă** cu toată blândeţea şi învăţătura.
3 Căci* va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura** sănătoasă, ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute şi îşi vor da învăţători dupㆠpoftele lor.
4 Îşi vor întoarce urechea de la adevăr şi se vor îndrepta* spre istorisiri închipuite.

A venit vremea aceea. A venit vremea in care raul si pacatul nu mai poate fi atacat pentru ca cineva se supara. Daca cineva face raul si se predica de aici (de la amvon) impotriva raului, omul e jignit. Dar, e jignita firea. Caci daca se trezeste duhul, omul se intoarce la Dumnezeu si se pocaieste. Alcoolul, tutunul, minciuna, furtul, avortul, homosexualismul si altele pot sa fie greu atacate de la amvon ca sa nu se supere oamenii care vin. Mesajul care este predicat de la amvon este predicat pentru salvare, nu din ura. Asta trebuie sa inteleaga oamenii. Mesajul care e predicat de aici nu este predicat din ura, nici pentru razbunare sau razboi pentru ca Isus iarta pe orice pacatos care se intoarce la El.

Daca vorbim impotriva pacatului nu inseamna ca urim pe cineva. Nu inseamna ca vrem sa facem rau cuiva. Nu inseamna ca vrem sa jignim pe cineva. Si vrem sa-i spunem ce psune Evanghelia ca sa se poata indrepta. Cum se va intoarce un om daca nu va cunoastre voia lui Dumnezeu? Cine are obligatia sa transmita voia lui Dumnezeu poporului? Cei care predica, nu? Cei care se ridica si rostesc numele  Domnului trebuie sa transmita voia lui Dumnezeu celor ce aud. SI daca noi nu transmitem voia lui Dumnezeu si daca noi transmitem numai lucruri care sa-i incante pe oameni, cum se vor intoarce oameni la Dumnezeu? Daca nu vorbim impotriva alcoolului, sa spunem ca-i pacat si un pahar. Nu te atinge de alcool, ca te atingi de cel rau! Te atingi de moarte si de pierzare. Daca nu predicam, cum vor stii oamenii ca-i pacat pentru ca ei vor cauta versete de scapare.

Am o colectie de de mult cu schite de predici din America din anii 65, 66, 67, 68 si din anul 92. In fiecare volum sunt 300 de schite, de predici predicate in America in anul respectiv. M-am uitat cu atentie in volumul cu anul 1965 si am descoperit urmatoarele. Din 300 de predici, 185, peste 60% din ele vorbesc despre rugaciune, despre pacat, despre judecata, despre  cer, iad si rapire. Peste 60% ating aceste subiecte pe care le cred ca sunt esentiale pentri o viata adevarata cu Hristos- rugaciune, pacat, judecata, judecata vesnica, cer, iad si rapire. M-am uitat in volumul din 1992 si stiti cate predici am gasit cu aceleasi teme? 45. De la 185 a scazut la 45. Doar 15% pentru ca astazi, cei mai populari predicatori sunt predicatori care fac pe oameni sa rida si care refuza sa atace raului si a pacatului. Si spun: Eu nu vorbesc impotriva raului. Sunt cativa si din ceilalti care sunt destul de populari ca mai sunt oameni care cauta pe Dumnezeu din toata inima si nu sunt interesati sa auda cu urechea doar ce le place lor. Ci, ii intereseaza sa auda cuvantul vietii care sa-i duca in rai. De ce? Pentru ca otti oamenii sa se simta confortabil pe banca. Toti oamenii care vin la Casa lui Dumnezeu. Trebuie sa se simta confortabil, sa nu fie suparat. Ce parere aveti dvs.? Cat de confortabili s-au simtit Carturarii si Fariseii in prezenta Domnului Isus? Cat de bine au stat, cat de linistiti? Si pacatosii sa se intoarca la Dumnezeu. Domnul Isus nu i-a facut sa se simta confortabil, ci i-a confruntat. Aceasta este calea vietii.

Fii cu luare-aminte asupra ta însuţi şi asupra învăţăturii pe care o dai altora; stăruieşte în aceste lucruri, căci, dacă vei face aşa, te vei mântui pe tine însuţi şi pe cei ce te ascultă.1 Timotei 4:16 

In ultimul rand, vreau sa atac o problema foarte foarte sensibila prin care demasc planul diavolului cu privire la ce se intampla acum in America despre miscarea homosexuala (predica e din 2011). Unii dintre dvs. poate ca nici n-ati vrea sa auziti asa ceva. Ati spune: nici nu vreau sa stiu. Si eu sunt unul din ala, dar daca stim anumite lucruri, suntem constienti de tactica diavolului si ce face diavolul si putem sa ne punem noi pe treaba. Putem noi sa ne intoarcem la Dumnezeu. Putem noi sa strigam la Dumnezeu si putem sa intampinam metodele diavolului cu alte metode spirituale si sfinte. .Miscarea homosexuala a inceput in America in 1968. Dar in ultimii 20 de ani a dat dovada de niste progrese extraordinare. In 68, un predicator, pastor care s-a declarat homosexual, a fost exclus din biserica ai abandonat de familie. Si el a deschis o biserica pentru homosexuali numita Metropolitan CHristian Church in Los Angeles. Acest pastor poarta numele Troy Perry. In 1968 a deschis aceasta biserica in Los Angeles. A zis bine din punctul lui de vedere. El a zis asa: sunt multi oameni ca mine care-s exclusi idn biserici, care nu sunt acceptati din biserici- si vreau sa va spun ca bisericile ii exclud, nu-i primeste daca nu se pocaiesc. Cand se pocaiesc, ii accepta. Pentru orice om exista pocainta. Dar sunt din aceia care nu vor sa se pocaiasca. Vor sa ramana asa si sa ramana in biserica. Si el a zis: sunt destui oameni care vor sa vina la biserica mea. Si a avut dreptate din punctul acesta. Astazi are 314 biserici. 314 biserici in 16 tari cu un total de 52.000 de membrii.

Vedeti ca nu intotdeauna se aplica cuvantul lui Gamaliel, care a spus: daca lucrarea asta este de la oameni, se va nimici. Dar, daca este de la Dumnezeu, nu o veti putea nimici. Sunt cazuri in care nu se aplica. Gamaliel n-a facut acolo o prorocie pentru toata lumea, pentru toate circumstantele. Gamaliel a rostit acolo, inspirat de Duhul lui Dumnezeu pentru situatia de atunci cand cei mai mari ai poporului au vrut sa opreasca  miscarea crestina, miscarea lui Hristos, mantuirea au vrut s-o opreasca. SI a rostit un cuvant valabil pentru atunciUitati-va, din 1968, deci 314 biserici si 16 tari, 52.000 de membrii. Uitati ce s-a intamplat de-a lungul anilor:

 • 1969 – spun lucrurile acestea pentru ca unii dintre voi vet vrea sa aveti informatiile acestea. In 1969, Consiliul pentru Actiuni Crestine a lui United Church of Christ se opune excluderii homosexualilor in America din armata.
 • In 1972 – William Johnson, un homosexual este ordinat de catre United Church of Christ.
 • In 1987 – Sinodul general al UCC declara opozitie oricarei legi care condamna sodomia in tara.
 • In 1991 – Consiliul Bisericilor din Lume observa titlul de guvernator oficial  Bisericii Metropolitan Christian Church, aia intemeiata de Tro Perry in Los Angeles. II dau loc (deschide usi) la Consiliul Bisericilor in lume.
 • In 1997 – Troy Perry  primeste a treia invitatie la Casa Alba. Invitatia este facut ad e Clinton, ca sa fie sarbatorit ca unul dintre primi lideri crestini cu cea mai mare influenta din tara.
 • In anul 2000 – Regiunea de NordVest a bisericii baptiste americane, (American Baptist Church) voteaza in urma excluderii a doua biserici in Seattle care accepta pastor homosexual si accepta membrii  care traiesc in acest pacat. S-a facut propunerea ca aceste doua biserici sa fie excluse si n-au fost de acord.Au acceptat.
 • In 2002 – a vazut lumina tiparului o noua editie a Bibliei Oxford in care  pasaje cheie ale Bibliei sunt negate sau sunt diluate.  pentru a schimba crednat crestina despre homosexualitate.
 • In 2003 – Casa Preotilor Episcopali voteaza cu 62 – 45. Deci din 107 lideri episcopi, numai 45 se impotrivesc. Voteaza in favoarea confirmarii preotului Jim Robinson, primul preot din lume  declarat public homosexual in biserica episcopala.
 • In 2005 UCC voteaza usor o rezolutie care permite casatoriile de acelasi sex.
 • In 2007, Conferinta din Baltimore a Bisericii Metodiste Unite -United Methodist Church, numeste o femeie pastor, dupa ce a trecut printr-o operatie de schimbare a sexului.
 • In anul 1987, Evanghelicii, in proportie de 73% erau de acord  ca un Bord a unei scoli sa dea afara profesorii homosexuali. In martie, in 2007, stiti unde e procentajul dupa 20 de ani? 42%.; de la 73% la 42%… populatia evanghelica din America. La ora actuala nu mai e impotriva. Majoritatea  este pentru. Cum s-a ajuns aici? Nu va puneti intrebarea? Cum, in urma cu 2o de ani, oamenii au fost in stare sa stea impotriva pacatului si la pacat sa-i spuna pacat, si la neprihanire sa-i spuna neprihanire. La lumina sa-i spuna lumina si la intuneric sa-i spuna intuneric. Si acuma, asa s-a amestecat lumina cu intunericul, ca oamenii spun: nu mai e pacat lucrul asta. Nu mai e periculos. 73% atunci si acum 42%.

Stiti ce s-a intamplat? In ultimii 20 de ani, oamenii acestia si-au facut un plan diabolic ca sa cucereasca opinia publica. Au reusit? Au reusit, ca au ramas numai 42% impotriva. Au reusit sa convinga oamenii. Au reusit sa cucereasca opinia oamenilor de rand, sa-i castige de partea lor. Stiti cum? Si-au facut o tactica.

In 1987, Michael Swift, unul din liderii lor a declarat urmatoarele si e bine sa stiti lucrul acesta. Sa stiti cu ce avem de-a face. Sa stiti ca lupta este spirituala. Si sa stiti ca daca crestinii nu se ridica si din nou sa se intoarca la Dumnezeu din toata inima, ne asteapta greutati mari in viitor. Si cei care sunt mai tineri ca mine, daca nu vine Domnul, sigur o sa le prinda. Michael Swift a spus urmatoarele: Toate bisericile care ne condamna o sa fie inchise. Ascultati, citez cuvintele lui. „Vom sodomiza baietii vostri. O sa-i seducem in scolile voastre, in dormitoarele voastre, in salile voastre de sport, in vestiarele voastre, in arenele voastre sportive, in seminariile voastre si in grupurile voastre de tineri.” Asta a fost provocarea lui.

Exact un an mai tarziu a avut loc conferinta a 175 de lideri activisti de-ai lor cu scopul de-a sodomiza sau homosexualiza America. Doi lideri au fost insarcinati si au primit acest mandat: Marshall Kirk si Hunter Madsen. Kirk a fost educat la Harvard in neuropsihiatrie. Si a lucrat la designul testelor matematice pentru adulti cu IQ de peste 200, cei foarte intelepti. Celalalt coleg al lui, Madsen, cu doctorat la Harvard, expert in tactici pentru convingerea  publicului si marketing social. Si acesti doi lideri au primit mandatul ca sa pregateasca o strategie cum sa cucereasca oamenii si cum sa-si atinga scopul.

Si au inceput cu prima: castigarea publicului. Au zis: o sa castigam publicul daca introducem in filme si in show-uri oameni ca si noi care-s draguti, care-s cumsecade, care se poarta frumos si oamenii sa spuna: e in regula; nu e asa grav. Si oameni iastia sunt oameni ca si noi. Apoi, sa se vorbeasca despre acest subiect pana cand oamenii se obosesc si spun: e OK, si asta e un lucru ca si toate celelalte.  Apoi, sa defaimeze si sa discrediteze pe toti cei care vorbesc impotriva lor. Si au atacat orice predicator si orice biserica care se ridica sa vorbeasca impotriva lor. O vor ataca in media, in ziare si peste tot ca sa aiba loc o defaimare a lor, sa fie discreditati.  Apoi, vor prezenta filme inc are eroii principali sunt de-ai lor si sunt persecutati pentru lucrul acesta pentru ca oamenii, publicul sa compatimeasca  cu ei si sa zica: Mai, nu-i corect ca sunt persecutati. Nu-i corect cum se poarta altii cu ei. Si ei sunt oameni ca si noi, nu-i bine. Aceasta, ca sa castige simpatia oamenilor.  Au lucrat aceste patru metode cu publicul? A lucrat in ultimii 20 de ani. Nu-s la intamplare alea. Asta a fost o tactica a lor, pusa bine la punct. A reusit.

Apoi, a doua metoda, au atacat biserica. Publica orice suport din partea unor biserici. Orice biserica crestina care le ofera suportul este publicata si raspublicata si iar publicata din nou, ca sa se auda cat de mult ca sunt biserici crestine  care sunt de acord cu stilul asta de viata. Si aceste biserici, majoritatea au cazut de acord pentru ca au fost amenintate cu dezbinare sau ca sunt dati in judecata. Apoi, au adus interpretari teologice interpretarii conservatoare a Scripturii. Au venit si au spus: nu scrie chiar asa. Nu-i chiar adevarat. Nu-i bine. Publicand articole de genul acesta, au mai castigat pe unii. Uitati care-i cuvantul celor doi lideri in final la punctul acesta: Intr-o faza mai tarzie a campaniei media  pentru drepturile noastre, mult dupa ce reclamele gay vor fi ceva normal, va trebui sa fim mai aspri cu oponentii care au ramas. Sa vorbim direct: Ei trebuie sa fie desfiintati. 

Se lucreaza la desfiintarea bisericii. Mai departe, in ultima parte-In tactica lor, lucreaza pe cale legislativa. In America, la ora actuala, se prelucreaza o lege. N-a fost aprobata, dar pana la urma se va aproba. E doar o chestiune de timp pentru ca crestinii dorm. Crestinii sunt nepasatori. Crestinii nu suna la ongresmenii lor. Nu suna la senatorii lor si sa le spuna: oameni buni, nu-i permis asa ceva. Nu se poate. Legea e numita, e sub capitolul „Hate Crimes”. Mi-e greu sa o traduc in limba romana: crime din cauza urei. Se lucreaza la aceasta lege si in aceasta lege  va fi inclus si un capitol care se va ocupa de cei care predica impotriva lor. Parlamentul Suediei a votat o astfel de lege in anul 2002. Si, legea interzice ca predicile rostite in biserica sa rosteasca atacuri  asupra acestui pacat. Dupa aceea, un pastor penticostal a fost arestat. Steve Warren, un alt lider de-al lor, ne spune noua, iti spune si tie. Asculta ce spune un lider de-al lor: Am capturat societatea libera si presa. Deja v-am batut in multe confruntari. Si acum, avem spiritul vremii de partea noastra. Nu aveti nici credinta, nici puterea, sa va luptati cu noi. Asa ca ar fi mai bine sa va predati acum. Asa spune el.

Asta este opinia lor si asta este lupta lor si va veni vremea in America cand nu vom mai avea vreme sa predicam impotriva acestui pacat. O sa fie si altele, dar acesta va fi specific. Nu vom avea voie sa predicam Cuvantul lui Dumnezeu. Ce credeti? Atunci, o sa mai predice oamenii, daca acuma nu predica unii predicatori din cauza ca isi pierd popularitatea. Vor sa fie populari si nu mai ataca pacatul. Nu mai vorbesc despre iad. Nu mai vorbesc despre judecata vesnica. Atunci cand va fi in pericol libertatea lor, cand se vor plati amenzi, cand vor trebui sa fie inchisi unii predicatori pentru ca au avut curajul sa se ridice si sa vesteasca Evanghelia, o sa se ridice mai multi sau o sa fie mai putini predicatori? Cred ca o sa fie mai putini, dar nu o sa se piarda.

Intrebarea si provocarea mea pentru dumneata si pentru mine in seara aceasta este: unde vrei tu sa ramai? Vrei sa ramai neutru? Vrei sa intorci spatele si sa spui: Ah, nu ma intereseaza. Si asa eu nu pot sa fac nimic. Astea nu-s problemele mele. Lumea isi are mersul ei; eu imi vad de treburile mele. Sau vei spune: „Doamne, ajuta-ma sa stau cu sira spinarii drept inaintea Ta. Sa fiu un adevarat ucenic al Tau care sa duc mesajul si Evanghelia Ta la generatiile care vin dupa mine. Doamne, ajuta-ma sa raman langa ce este scris. Ajuta-ma sa capat lumina. Sa ne dea Dumnezeu lumina, sa facem deosebire intre pacat si sfintenie. Asta-i problema cu care se lupta generatia noastra.

Asa de mult s-a amestecat lumea cu Biserica si intunericul cu lumina incat nu le mai poti deosebi. Si incet, incet, incet, biserica si oamenii lui Dumnezeu pierd teren si stau linistiti, crezand ca totul e in regula. Da, cred ca traim vremurile din urma. Cred ca Domnul este gata sa vina. Dar nu stiu daca mai dureaza un an sau 10 sau 20 de ani. Noi trebuie sa fim pregatiti si pentru mai mult timp, in caz ca nu vine. Noi si copiii nostri sa ramanem ai lui Hristos. Si v-as invita si v-as chema, daca vreti impreuna cu mine sa va ridicati in seara aceasta si asa dupa cum Duhul lui Dumnezeu ne calauzeste pe fiecare in parte, asa cum Duhul lui Dumnezeu ne vorbeste… daca Cuvantul din seara aceasta ne-a provocat pe undeva, daca informatiile care le-am primit poate ne-au socat sau chiar ne-au speriat… Pe mine m-au speriat primul. Cand eu am citit aceste articole, m-au socat si a starnit in mine o gelozie sfanta pentru Dumnezeul meu, pentru Cel care m-a mantuit. Nu vrei sa starneasca si in tine? Nu vrei sa mergem inapoi la cruce, inapoi la adevar, inapoi la adevarurile incepatoare? Inapoi la Eavnghelia de la inceput? Inapoi la Biserica Apostolica? La cei care accepta Cartea Faptele Apostolilor? La cei care-L iubesc pe Hristos din toata inima si nu vor sa cedeze la nici un inch (cm)? Nici un grad, ca daca cedezi putin ajungi rau de tot; ajungi departe de tinta. Haideti sa ramanem pe calea ingusta. Haideti sa ne unim prima data in duhul nostru fiecare dintre noi. Frati si surori, sa ne rugam pentru copiii nostri. Copiii nostri sunt expusi. Ei stiu filmele despre care am vorbit, dar n-am vrut sa le fac reclama de aici. Ei cunosc actorii despre care am vorbit; n-am vrut sa le fac reclama de aici. Ei cunosc, sunt confruntati cu aceasta. Diavolul are o tactica bine pusa la punct. Si tactica aceasta e folosita si a fost folosita si in alte domenii. V-ati gandit candva, frati si surori ca va veni vremea cand peste 50% dintre credinciosi sa fie divortati in bisericile crestine in America? Si in alta parte ale lumii, nu numai aici. V-ati gandit ca o sa vina vremea aceea si treaba asta o sa fie in regula? O sa fie OK? Exista 1% sau 2% sau 3%, daca exista, de divort sau despartire legitima acceptata de Scriptura. Dar, ce facem cu 50%. Si e in regula Nu mai e nici o problema chiar si pentru slujitori, chiar si pentru cantareti. Chiar si pentru membrii in conducere nu mai e nici o problema. Cultura a acceptat aceasta minciuna a diavolului. Tot asa vrea sa mearga diavolul si cu partea asta care-i mai grava. Asa cum lucreaza diavolul cu lucrurile mici, asa lucreaza si cu cele mari. Suntem chemati si va chem in Numele Domnului, inaintea Celui care are sa judece vii si mortii, in seara aceasta, sa venim cu o inima curata inaintea  lui Dumnezeu si fiecare dintre noi sa depunem un legamant inaintea lui Dumnezeu si sa spun: Doamne, vreau sa lupt pentru ce este bine. Vreau sa nu tac. Vreau sa depun marturie. Daca sunt la amvon, am sa vorbesc de la amvon. Daca sunt acasa, am sa vorbesc acasa. Daca sunt la lucru, am sa vorbesc la lucru. Daca am sa ma intalnesc cu Congremenul meu, cu senatorul neu, daca trebuie sa scriu in ziar, am sa scriu in ziar, n-am sa tac. Am sa rostesc Cuvantul adevarului lui Dumnezeu. Nu vrei sa fii un ucenic al lui Isus, un urmas al lui Isus? Sa faci cum spune Americanul ‘to take a stand’, adica, sa iei pozitie inaintea Lui, sa zici: Doamne, vreau sa fiu al Tau. Daca vom face asa, va fi ferice de noi. Si daca ne vom intoarce si la cantarile spirituale si la inchinarea spirituala si la rugaciune si la adevar, va fi ferice de noi. Si Dumnezeu se va indura de noi si ne va da har, ne va da binecuvantare si ne va pastra pana in ziua in care va veni El, ca noi Il asteptam pe El. Noi n-asteptam pacatul, noi nu asteptam ca homosexualii sa cucereasca America. Noi nu asteptam raul si necazul; noi Il asteptam pe Hristos Domnul si vrem ca El sa vina si pana atunci, El sa ne tina. Haideti sa ne rugam.

(Transcriere fragment din predica, de la minutul 30-60)

4 comentarii (+add yours?)

 1. Ghita Lavric
  nov. 19, 2016 @ 20:01:30

  Am ascultat toata predica ,(asta ma ajuta sa nu devin un facebook-usist superficial) un mesaj impresionant, este istoric cuprinzator care trage un semnal de alarma chear profetic, nu stiu la cati a facut o impresie de durata atunci in 2011 ,pana cand a venit episodul Bodnariu si ne-am trezit ca dintr-un somn ,slava Domnului.. ,o predica in puterea Duhului si care face un tablou trist si dureros al bisericii in special americane care a fost chemata sa fie profetica si despre care comentatorii profunzi ai bibliei spun ca PAMANTUL din APOC 12 V 16 ,, Dar pamantul a dat ajutor femeii. Pamantul si-a deschis gura si a inghitit raul pe care-l aruncase balaurul din gura.”reprezinta America care a salvat protestantismul european de persecutia nimicitoare…si acum uite unde sa ajuns…si acum am inteles mai bine cum pas cu pas sa pierdut teren si acum invadeaza obraznic ultimele redute a bisericii,intre care familia..si libertatile fundamentale ale omului …un lucru n-as vrea sa mai aud de la acei ce critica societatea politica ca la ei e problema ..NU INTAI BISERICA SA DETERIORAT ..pentru ca ei sunt STALPUL SOCIETATII iar biserica a esuat in a-si pastra temelia -familia ..un procent asa mare de divorturi 50% (?) ..si misiunea ei ,asta spune ceva..speram ca noile miscari la varf,alegeri 2016 ,arata ca DL se indura inca daca copiii D-lui isi intorc fata spre El …parca incepem sa intelegem si altele…Criza Economica care incepe sa arate a binecuvantare dulce- amarui…Doamne ajuta ! ..ps Asteptam ceva reportaje despre bisericile americane…sunt sperante ?

 2. Cristian
  nov. 20, 2016 @ 15:30:19

  Cat de actual este mesajul si pentru Romania!! Au aparut parca mai multi pastori care de fapt sunt LUPI in haine de oaie, care strica adevarul si Evanghelia, care nu mai spun pacatului pacat, care chiar promoveaza lucruri grele (ca idolatria de exemplu!) si toate astea DE DRAGUL RATING-ULUI, CA SA SE FACA EI PLACUTI LUMII, SA SE AUTO-PROMOVEZE PE EI INSISI! Ajung faimosi, celebri, au multi ucenici (followers) dar tare ma tem ca directia in care se duc nu este spre cer! Calea a fost mereu SI RAMANE una singura: Domnul Isus, Singura Cale, Singurul Adevar si Singura Viata!! Iar Domnul Isus mereu a fost si ramane VERTICAL!… EL niciodata nu stramba adevarul pentru rating, tocmai pentru ca Adevarul da viata vesnica!…

 3. Trackback: Pericolul prieteniei cu lumea | Biserica Penticostală Maranata
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: