VIDEO – Cum a decurs marşul „Dumnezeu nu face politică“, iniţiat de comunitatea LGBT din Bucureşti

Marsul împotriva Coaliției pentru Familie din București

Astăzi a fost planificat în București un marș împotriva inițiativei noastre pentru familie. Au participat 200 de persoane. Organizarea a fost finanțată din fondurile structurale pentru Europa de Est (în paranteză fiind spus, mai degrabă finanțări pentru destructurarea societăților de aici).

Numele a fost manipulant din start: „Dumnezeu nu face politică”. Sloganurile au fost îndreptate împotriva referendumului, partidelor, bisericii ortodoxe, oamenilor religioși în general.

Ceea ce obturează aceste onguri: foarte mulți concetățeni fără afinități religioase susțin definirea căsătoriei ca uniunea dintre barbat și femeie! Federația Națională a Asociațiilor de Părinți ne susține de asemenea.
Permanent a existat tendința de manipulare a mesajului Coaliției pentru Familie prin cuplarea sa cu instituția bisericii ortodoxe sau cu persoanele religioase din România.

Asocierea semnatarilor inițiativei pentru familie cu religia nu este decât un semn de intoleranță din partea celor care doresc și invocă toleranța.
Atenție la manipulare!

Coaliţia pentru Familie

„Exista un drept al copilului de a fi crescut de o mama si un tata ?” Intrebarea ramasa fara raspuns, Vlad Viski a fugit.

Iată de ce trebuie să avem referendum: miza nu este vreo iluzorie ‘egalitate’ a unor adulți cu alții. Miza sunt binele, siguranța și echilibrul copiilor, care pot fi asigurate optim doar de o mamă și de un tată. Nu există nimic mistic, religios sau ortodox în asta. E pur și simplu de bun simț.

Remus Cernea prezent la mars:

FOTO Remus Cernea Facebook

FOTO Remus Cernea Facebook

Adevărul:

Cum a decurs marşul „Dumnezeu nu face politică“, iniţiat de comunitatea LGBT din Bucureşti
Citeste mai mult: adev.ro/ogvyxi

Comunitatea LGBT şi susţinătorii săi au ieşit în stradă, sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 14.00, pentru a milita împotriva iniţiativei Coaliţiei pentru Familie de schimbare a prevederilor Constituţiei prin organizarea unui referendum cu privire la modificarea definiţiei familiei.

În jurul orei 14.20, numărul participanţilor la marş, strânşi în faţa clădirii de la ASE, era în jur de 200.

La marş au participat şi Mircea Toma, preşedintele Active Watch, Maurice Munetanu, fashion editor, precum şi Remus Cernea, deputatul care a iniţiat proiectul de lege privind parteneriatul civil între persoanele de acelaşi sex. La Piaţa Victoriei, manifestanţii s-au oprit timp de o oră, în care s-a cântat la tobe, s-a scandat, s-a fluierat şi s-a discutat, discret, între prieteni. La ora 16.00 marşul s-a încheiat. Organizatorii au mulţumit celor prezenţi şi au subliniat încă o dată că nu sunt de acord cu iniţiativa de revizuire a Constituţiei propusă de Coaliţia pentru Familie şi că doresc o consultare a tuturor părţilor implicate. În acest sens, la 16.30, la cafeneaua Green Hours a avut loc o întâlnire cu şase candidaţi la alegerile parlamentare din decembrie, unde aceştia şi-au expus modul în care susţin ei drepturile LGBT.

Osociaţiile care au organizat mitingul „Dumnezeu nu face politică“, Asociaţia MozaiQ, Asociaţia TRANSform, Asociaţia Lindenfeld

Cele două formaţiuni politice principale de pe scena politică româneacă, PSD şi PNL, au anunţat că susţin organizarea unui referendum de revizuire a Constituţiei pe tema familiei în aprilie 2017.

VIDEO adaugat de la Coalitia pentru Familie –

E util să aflăm perspectiva unui ateu asupra evenimentului anti-religie și anti-familie de ieri. Cel puțin Lucian Vâlsan nu poate fi acuzat de simpatii față de Biserică.

NOTĂ importantă: Expresia „alertă antifascistă” (pe care o puteți auzi scandată) este o lozincă utilizată de grupurile anarho-comuniste. Mai pe scurt, de extrema stângă în forma ei cea mai ineptă și mai violentă, care consideră că familia și religia sunt „instituții fasciste” ale „oprimării” și că trebuie desființate. Absolut marginali în societatea românească (nu s-au închis încă rănile perioadei în care sloganurile amintite erau transpuse în realitate!), anarho-comuniștii au fost atrași ca un magnet de manifestație și primiți, după cum se vede, cu bucurie de organizatori. Cu alte cuvinte, Uiski și colegii de „drepturile omului”, în timp ce îi acuză pe alții de simpatii pro-ruse, sunt înfrățiți în stradă cu comuniștii.

Sperăm ca și instituțiile care se ocupă cu siguranța națională să fi tras deja concluziile care se impun.

„Isterie neo-marxistă în București”

3 comentarii (+add yours?)

 1. Catmiel Hozan
  nov. 19, 2016 @ 19:17:04

  Si de ce crede aceasta minoritate ( ca sa n-o numesc subminoritate ) de 200 de personae ca vederile ei sunt mai bune decat a milioanelor de romani ? Unde si de cand o ultra minoritate dicteaza viata sociala si cultura unei natiuni?

  • rodi
   nov. 19, 2016 @ 19:49:37

   Stati ca inca n-ati vazut un video de la protest. Tocmai ce l-a postat Coalitia pentru familie si il adaug mai jos…

 2. Trackback: Emanuel Zarnescu – Ba DA, Dumnezeu FACE politică! Și încă foarte multă! | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: