DUMNEZEU NU FACE POLITICĂ de George Alexander

Photo credit Sever Gheorghe

Photo credit Sever Gheorghe

Astăzi, 19 noiembrie, are loc marşul “Dumnezeu nu face politică.”, în Bucureşti, pentru, citez, “a spune răspicat, Susțin LGBT” și a transmite un semnal politicienilor care se află săptămânile acestea în campanie electorală, că “drepturile omului” (?!) nu sunt negociabile şi că separaţia dintre stat şi Biserică este un principiu constituţional de bază.
Iată, mesajul meu!
DUMNEZEU NU FACE POLITICĂ
de George Alexander

Dumnezeu nu face politică!

Politică fac numai oamenii care abuzează de numele Său!… Cei care defilează încolonați sub stindarde, uitând că Dumnezeu este aruncat zilnic în praf sau urcat pe cruce, disprețuit şi sfărâmat sub călcâiele lor…

Dumnezeul acesta mare, care ne vede pe toți…, ne-a zidit din Iubire, spunându-ne ceva! Noi îi răstălmăcim, însă, vorbele!… În fiecare zi, o parte din noi iau numele Domnului în deşert!

… Toți cei care au păreri, dar nu Crez!, îşi închipuie că Dumnezeu este ca un popă de țară, îmbrăcat într-o mie şi una de fuste sau ca episcopul căruia, patru valeți vânjoşi îi cară aşternuturile pe scenă, roba imensă prin mulțime… Ce poate fi mai retrograd, mai perimat, mai anacronic?!, gândesc ei.

Numai că Dumnezeu este cu totul altceva. Dumnezeu este cu totul altul.

Dumnezeu îi iubeşte pe toți, e adevărat! Dumnezeu iubeşte şi Evele, Dumnezeu iubeşte şi Adamii. Dar, a uitat, probabil, – sau n-a vrut!- să construiască două Eve, la început… Sau doi Adami, care să facă sex între ei!
A uitat, probabil, – sau n-a vrut!- să facă din copiii săi nişte jucării gonflabile care să-şi schimbe sexul şi caracterul după împrejurări.

Dumnezeule, ce greşeală ai făcut! Tu, care nu faci politică… Ai uitat că lumea se poate îmbolnăvi! Lumea se poate strica la cap!

Dacă fratele meu nu mai gândeşte, dacă fratele meu e grav bolnav, dacă el a ajuns să te privească prin cioburi de sticlă, ca să te vadă strâmb, spune-mi, Doamne, te faci politician?

Spune-mi, îi rupi din nou lui Adam coastele şi zideşti un hermafrodit, ca să devii, Dumnezeul meu, popular?!…

Cu siguranță, NU! Pentru că…

Tu nu eşti politician, Tu eşti, în toate sufletele, numai Dumnezeu!

Dumnezeu este… DUMNEZEU! Iar răspunsul său este plin de dragoste…

Dacă ei, de aceea, te dezmint, eu Te iubesc, Doamne!…

7 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  nov. 19, 2016 @ 01:57:36

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 2. octavpelin
  nov. 19, 2016 @ 02:27:57

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. dininimapentrutine
  nov. 19, 2016 @ 06:04:52

  A republicat asta pe Pastor Ciprian Barsan .

 4. Trackback: DUMNEZEU NU FACE POLITICĂ de George Alexander – Revista ARMONIA – Saltmin Media
 5. Dan Cristea
  nov. 19, 2016 @ 10:59:23

  Cei din acest mars sunt de fapt impinsi din spate de niste conspiratori care au scopul de a destrama o societate din punct de vedere moral. Ca apoi ei sa o poata conduce mai usor.

  Multe din constitutiile diferitelor tari au fost scrise cu subintelegerea ca acestea pot functiona doar in contextul unei populatii morale. De aceea aceste popoare au ales ca sa se conduca nu numai de o constitutie obisnuita dar si de catre un Cod Moral, o Constitutie Morala, ca de exemplu Cele Zece Porunci.

  “Neprihanirea inalta pe un popor, dar pacatul este rusinea popoarelor.” Proverbe 14:34

  Printre parintii fondatori ai Statelor Unite gasim urmatoarele declaratiii: (bine ar fi civeva sa le traduca in Romana)

  „Our Constitution was made only for a moral and religious people. It is wholly inadequate to the government of any other.” – John Adams

  “Only a virtuous people are capable of freedom. As nations become more corrupt and vicious, they have more need of masters.” Benjamin Franklin

  “Reason and experience both forbid us to expect that national morality can prevail in exclusion of religious principle.” George Washington

 6. Sergiu
  nov. 24, 2016 @ 06:11:20

  Dumnezeu uraste pacatul.nu te stiu cine esti dar mai rasfoieste biblia vere ca esti pe langa

  • rodi
   nov. 24, 2016 @ 10:25:48

   Sergiu, nu cred ca ai inteles editorialul. Este un raspun comunitatii LGBT care a avut un mars cu o saptamana in urma intitulatt „Dumnezeu nu face politica” si dl George Alexander le explica ca Dumnezeu este deasupra politiicii pentru ca El ne-a creat asa cum suntem. Dl George Alexander este unul dintre cele mai respectate persoane in comunitatea romana de pretutindeni. Cand cei 5 copii ai familiei Bodnariu au fost luati in mod abuziv de la parinti in Norvegia. Dl Alexander, in capacitatea sa de director a doua gradinite in Norvegia a vorbit public de injustitia sistemului norvegian de Protectia Copilului si chiar cand a fost urmarit pas cu pas si amenintat, el totusi nu a tacut si si-a pierdut o slujba foarte buna pentru curajul de a spune adevarul. S-a reintors in Romania si a fondat o fundatie care lupta pentru parintii din diaspora care sunt in asemnea situatii ca si fam. Bodnariu si candideaza la alegerile din 11 decembrie.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: