Titus Corlățean, senator PSD: „Fundamentul societății românești trebuie să rămână unul moral creștin și să spunem că familia este alcătuită din bărbat și femeie, un tată și o mamă și copiii pe care Dumnezeu i-a dat”

Titus Corlăţean este căsătorit cu Mădălina şi are o fiică, Diana-Maria

Titus Corlăţean este căsătorit cu Mădălina şi are o fiică, Diana-Maria

Titus Corlățean, senator PSD: „Fundamentul societății românești trebuie să rămână unul moral creștin și să spunem că familia este alcătuită din bărbat și femeie, un tată și o mamă și copiii pe care Dumnezeu i-a dat”

Potrivit Stiri pentru viata, Senatorul Titus Corlățean este pe locul doi pe lista de candidați ai PSD Dâmbovița la Senat. Prezent în data de 18 noiembrie la lansarea de la Târgoviște a candidaților PSD Dâmbovița la alegerile parlamentare, senatorul a declarat:

Cred că fundamentul societății românești, și va trebui cu toții să luptăm pentru acest lucru, trebuie să rămână unul moral creștin și trebuie să spunem că familia este cea alcătuită din bărbat și femeie, un tată și o mamă și copiii pe care Dumnezeu i-a dat acestei familii și sunt binecuvântați. Eu cred că trebuie să ducem mai departe un proiect care are semnătura a trei milioane de cetățeni români, din toate orizonturile, pentru a modifica Constituția României și pentru a scrie foarte clar acest lucru

Cred că dincolo de partea materială, de salarii, de pensii, care sunt importante, un alt lucru important e cum înțelegem să ne desfășurăm viața, care sunt valorile care ne călăuzesc în viața asta, și eu cred, și am spus-o și în Parlamentul României, în dezbateri publice, în întâlniri cu cetățenii, eu cred că fundamentul societății românești trebuie să fie călăuzit în continuare de un set de valori moral comune. (…) Când vedem ceea ce se întâmplă… și sunt foarte multe și demersuri și presiuni și din afara țării și din partea unora care sunt în țară, mai puțini, dar foarte radicali, așa, vocali, foarte hotărâți și care pun presiune inclusiv pe Parlamentul României să legiferăm un tip de familie, despre care se spune: așa e în Occident. Să rămână la ei!

6 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  nov. 21, 2016 @ 01:56:07

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Valeria Iancu
  nov. 21, 2016 @ 09:04:38

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 3. Irina Radulescu
  nov. 24, 2016 @ 03:31:41

  RUSINE !
  RUSINE sa va fie, rodiagnusdei !!! !!! !!!
  RUSINE !!!

  Dumnezeu a spus:
  „Sa NU ucizi!”
  „SA NU FURI !” (Sa NU-ti doresti, macar, ce-i al aproapelui tau!)
  „Sa NU minti!” MINCIUNA este o UCIDERE !!!

  RUSINE!
  rodiagnusdei, sa va fie RUSINE !!!

  Chiar si „gratuit” daca ati publicat acest articol:
  sa va fie RUSINE !!!

  De ce?

  Pentru ca ROMANIA a fost furata DESTUL!
  Romanul a fost umilit DESTUL!

  De catre cine suntem FURATI ?

  FURATI de catre PSD !!!

  ACEIASI (!)
  PROFITORI si HOTI si CRIMINALI
  care au „reprezentat” Romania de peste 72 de ani
  (45 de ani in comunism + 27 de ani de pseudo-revolutie, sau mai exact de revolutie FURATA!) !!!

  FURATI de PCR (Partidul Comunist Roman),
  transformat (DA, transformat !!!) in FSN (Frontul Salvarii Nationale),
  cu foarte mici exceptii care au fost scuipate afara la scurt timp,
  TOTI erau si au ramas FOSTI NOMENCALTURISTI, NU doar „SIMPLI membrii” de partid ai PCR !!!

  De ce spun ca „au si ramas” fosti NOMENCLATURISTI ?

  Pentru ca ei sunt parte din „mafia” romaneasca de cand a aparut comunismul in Romania pana in ziua aceasta, si inca vor mai fi,
  care actioneaza (gandesc si lucreaza) exact cum au facut-o si in timpurile comuniste cand erau MEMBRII NOMENCLATURII, DIN JURUL LUI CEAUSESCU,
  (deci NU orice fel de membrii simpli de partid, PCR, deci NU cei care erau nevoiti sa se faca memebrii „doar cu numele” pentru a putea sa ocupe un post de conducere intr-o fabricuta…,

  CI MEMBRI DE CONDUCERE AI PARTIDULUI PCR,

  precum tovarasul ION ILIESCU,
  primul Presedinte al Romaniei de dupa revolutie, din decembrie 1989, de care nu mai reuseam sa scapam (!!!),
  care i-a declarat pe adevaratii revolutionari (singurii care nu au fost membrii de partid, PCR-isti) niste „golani” si a salutat si ajutat actiunile de la „mineriada”; cat despre restul, cei dintai revolutionari, decimati la Timisoara in decembrie 1989, si pentru ei A INCHIS DOSARELE REVOUTIEI, si nici macar NU au un mormant…

  precum NASTASE, si ROMAN, si alti guvernanti, senatori, toti ai lor (PSD-isti) ministrii…, marea lor majoritate (membrii PSD!) fosti si actuali membrii ai SECURITATII / MILITIEI POLITICE COMUNISTE, dar TOTI (!) NOMENCLATURISTI PCR.

  De aceea l-au ucis pe Nicolae CEAUSESCU ! Ca sa nu „ciripeasca” cum fac eu, acuma. Dar eu am o varsta! Voi NU ati trait subt comunism? NU ati auzit de ei? Sunteti indoctrinati cu MINCIUNILE actuale (pe care le propagati mai departe) ale PSD-ului !

  MINCIUNILE oamenilor din PSD sunt spuse in gura mare, in plina zi 😦
  Iar dvs., aici, ii recomandati !? 😦

  Sa va fie RUSINE, ca va alaturati acestor CRIMINALI (!) si HOTI ai natiei romane !

  Ultimele lor REALIZARI*? Iata-le:

  *au DESFIINTAT economia Romaniei !!! De ce? Pentru ca nu le pasa si si-au insusit TOTUL ! Toate sunt ALE LOR !!! Pamanturi, fabrici,… TOT! Si mai ales PRIMARII, MINISTERE, UNIATI SANITARE, si SCOLI !!! TOATE au fost POLITIZATE (!) de catre PSD.
  „Baronii” locali, CUM s-au format in doar cativa ani daca NU PRIN FURT, prin MUNCA ? NU! S-au format prin FURT si prin TRAFIC DE INFLUENTA datorita pozitiilor/functiilor ocupate in acesti ani.

  Si, IN CONTINUARE), tot pe acesti PENALI MORALI (chiar daca inca ne dovediti unii, dar cu totii bine stiuti, tot pe ei ii recomandati?

  CE FEL DE „om” este acela care REPREZINTA o asemenea grupare mafiota?
  RUSINE!
  Iesi AFARA, tovarase Corlateanu, din PSD ! Apoi, sa mai auzim… DACA va lasa „inima” sa va lasati FUNCTIA, si CU ADEVARAT L-ATI PRIMIT pe Domnul, Mantuitorul !?

  *sanatatea…, educatia…

  RUSINE sa va fie daca „nu ati stiut” toate acestea! Lupii cu blana de oaie sunt printre voi, caci v-ati inhaitat VERITABIL, caci INCHINAREA voastra NU are a face cu Domnul, ci cu burta…

  RUSINE sa va fie ca recomandati un PARTID de DELICVENTI (!!!),
  inca ne dovedit in toata masa lor numerica de indivizi, dar timpul le va dovedi TUTUROR adevarata fata! Atunci – poate – veti realiza ce faceti voi acuma!
  Numai ca – si prin voi, prin votul vostru – ACEIASI CRIMINALI isi vor duce mai departe lucrarea de INDATORARE continua A TARII, fara a CONSTRUI ceva bun/perfect, ci doar PETICIND, asa, „de fatada”, pe ici, pe colo, „NUMAI sa IASA LA BUCATE”! Tot ei, caci altfel, stiu prea bine ce-i asteapta: PENALUL !

  NIMIC din ce fac acesti oameni NU ESTE BUN! Totul este lucrat DE MANTUIALA, si cu prim scop de A FURA (de a-si umple EI buzunarele)!!!
  Sunt numai niste MORMINTE VARUITE, ca intreaga tara, de altfel, datorita „OAMENILOR” LOR !!!

  EXACT ca si in comunism, se lauda cu FATA lor „umana”, cand in inima au doar venin pentru orice om cinstit.

  TOTUL e un HAOS (!) in tara noastra pentru ca nu cautam SA FIM CINSTITI !

  GATA cu MINCIUNA !
  Gata, va rog!

  Mi-a AJUNS jumatate de viata cu CAPETELE LOR INCORNORATE, cu FOSTII (si aceiasi) COMUNISTI !

  Pentru un singur om (!), NU TREBUIE sa votati
  – NU ! –
  un INTREG PARTID de DELICVENTI !?!
  Nu !!!

  Chiar daca NU sunt cu totii (in toata masa lor ca partid) inca dovediti, si chiar daca cei deja INCHISI nu sunt condamnati decat pentru o mica parte din cat au facut de fapt, pentru ca sunt mult prea multe si prea mari delictele lor ca sa fie dovedite „peste noapte” – este o MAFIE ! –
  CUM PUTETI SA-I PROMOVATI ???

  Pentru cei cativa care aveti inca creier neafectat de Satan,
  fiti atenti…! Caci „inima”… 😦 V-au luat ochii cu „giuvaerul”copiilor „inapoiati” !? 😦
  DAR CINE – cine? – v-a rapit acei copii? CINE doar, decat NISTE GUVERNANTI !?!

  POLITICA
  nu este pentru CRESTINI !!!
  POLITICA este a lui SATAN !!!

  Dumnezeu NU este intr-un PARTID (!),
  ci in fiecare SUFLET.

  Un PARTID nu este un SUFLET, cum nici o BISERICA nu este un SUFLET !!!
  Decat daca acesti/acei oameni SUNT UNA in Cuvantul lui Dumnezeu.

  CE FEL DE adunatura este PSD ??? CARE este BAZA lor ?

  MINCIUNA !
  (= CRIMA !)

  PSD-ul este o adunatura de PROFITORI, si nici macar de orice fel de simpli profitori, ci de cei mai autentici „credinciosi” in cultul COMUNIST !

  ILIESCU era student si purta pistol la el cand mergea sa FURE PAMANTURILE de la TARANI !!! Sa aduca la COLECTIVA, pamanturile celor care fusesera improprietariti de catre Rege dupa Razboi, pamanturile veteranilor de razboi…
  Le luau la COLECTIV orice gaina din ograda, orice vaca, orice unealta…

  Aceiasi COMUNISTI au desfiintat gospodarii intregi, le-au ras (!) de pa fata pamantului, si i-au cocotat pe tarani intr-un ghetou numit „bloc de locuinte”, FARA DE WC-uri !!!
  Aveau WC-ul in curte 😦 Caci nu aveau canalizare!!! Si TOATE se faceau „DE FATADA”, ca asa stabileau niste „funduri in fotolii” de partid, cum FAC IN CONTINUARE PSD-isti dvs., aceiasi oameni, cu o alta „fatada”!

  RUSINE sa va fie !!!
  pentru ca incurajati – IN CONTINUARE – PSD-ul 😦
  Dupa atatia ani de JAF…! 😦

  Nici crestini, nici romani, nici oameni ai lui Dumnezeu nu sunteti,
  indiferent de cum „va auto-numiti”,
  facand o asemenea promovare,
  pentru PSD. 😦

  Pai, se putea sa faca d-ul Corlatean „un bine” si sa NU se FOLOSEASCA (!) de acest „bine” ? 😦 😦 😦 Iata deci SCOPUL !
  Cand „scopul” se va schimba, stiti, „scopul scuza mijloacele” ! Veti vedea atuncea, caci sunteti doar „o MASA de votanti”!

  Oilor, CINE va este Pastor?
  Daca NU aveti „cap”, NU va imprumutati unul strain,
  ci ascultati de Mantuitorul ! „…dupa faptele lor ii veti cunoaste!” NU dupa VORBELE lor.
  Ori, PSD-ul au FURAT intreaga tara romaneasca, ne-au bagat in DATORII si inca ne mai fura (cei ALESI prin FURT electoral, asta vara)!

  NU vorbesc de „politica” ci de NETRANSPARENTA cu care ei – PSD-ul – fac tot ceea ce fac. Daca v-ar arata „dosarele” lor de interese „pentru tara”, ce si-au propus/ce au realizat, i-ati linsa, nici decum nu i-ati mai vota…

  Prostia costa!
  Ne costa de peste 70 ani,
  oi ce suntem… 😦

  RUSINE !!!

  • rodi
   nov. 24, 2016 @ 10:16:16

   Irina,
   in primul rand, nu cred ca o sa mai public nume de partid cand preiau un articol din ziar, desi regula este ca daca ai rpeluat articolul, ai preluat si titlul ca sa nu creezi confuzie, dar cred ca e mai bine asa pentru ca in Romania exista un fenomen unde toti sar cand se scrie ceva pozitiv de o persoana dintr-un alt partid cu care nu este de acord. Noi, in SUA, nicidecum nu intelegem fenomenul. Aici sunt doar doua partide si cand facem referinta la un candidat, totdeauna scriem si partidul. In plus, desi partidul democrat are o platforma vai si amar fata de crezul crestin, daca un democrat face un lucru bun, ne bucuram si il laudam pentru ca ne reprezinta valorile. Deci, americanii si cei plecati in diaspora de mai multi ani, nu inteleg cearta aceasta care o vedem peste tot pe retelele sociale si la comentarii la ziare. Dl Titus Corlatean este crestin evanghelic si nu numai atat, a luptat mult pentru familia Bodnariu si reintregirea familiei lor. Acum, lupta in parlament pentru modificarea Constitutiei in favoarea casatoriei intre barbat si femeie.

   Dvs. cum ganditi? Credeti ca trebuie sa fie ignorat pentru partidul din care face parte, cand el deja a demonstrat ca sprijineste valorile crestine si lupta pentru ele?

 4. Irina Radulescu
  nov. 24, 2016 @ 03:49:29

  Daca veti sterge comentariul meu, atunci sa stergeti si articolul dvs de propaganda electorala pt. PSD. Astfel veti sti ca – da – sunteti crestini…
  Felicitari pentru restul articolelor!

  • rodi
   nov. 24, 2016 @ 10:18:43

   Nu avem pentru ce sa stergem comentarii decat daca sunt abuzive sau cu injuraturi, ceea ce se intampla pentru ca nu numai crestinii ne citesc.. Doar, va rugam ingaduinta caci noi suntem in SUA si suntem cu 8 ore in urma dvs. si avem o viata de familie, cu serviciu si facem munca asta pe gratis. Reclamele care le vedeti sunt ale WordPress-ului si sunt acolo pentru ca blog-uim gratis, nu vrem sa platim pentru cont si blogurile gratuite au reclame automat, de la WordPress.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: