INTERVIU Ambasadoarea Norvegiei despre cazul Bodnariu şi NAN

Photo credit Antena 3

Photo credit Antena 3

Aceeasi doamna de fier a ramas doamna ambasador Tove Bruvick Westberg si desigur niciodata nu va admite  la greselile (crimele) facute de CPS ca si in cazurile Bodnariu si Nan si multe altele. Ne intrebam, oare cum comenteaza Doamna Westberg si aceste stiri – OPERAȚIUNEA “DARK ROOM” REȚEA IMENSĂ DE PEDOFILI ÎN NORVEGIA ŞI ÎN EUROPA de George Alexander in care suntem informati ca: Duminică, 20.11.2016, a apărut şi în presa din Norvegia ştirea conform căreia poliția din Bergen, Districtul de Vest, conlucrând îndeaproape cu FBI, a descoperit până în momentul de față 51 de persoane care erau implicate în rețeaua de pedofilie printre care, doi politicieni norvegieni (chiar parlamentari!), un polițist, un profesor, ingineri, studenți şi mulți alții.) CITESTE si un articol din presa-Romania Libera – Norvegia: 20 de bărbați din politică și justiție, arestați într-un caz abominabil de pedofilie împotriva sugarilor Administratia aceasta din Norvegia urmareste si hartuieste parintii biologici ca pe niste criminali si intre timp, vedem ce fac criminalii reali din sistemul lor! Cat timp le mai tolereaza Dumnezeu aceste NEDREPTATI? Striga sangele copiilor abuzati NEVINOVATI catre cer!

La câteva luni de la liniştirea apelor în cazul Bodnariu – copiii fiind reprimiţi în familie în iunie – oficialul norvegian a putut discuta mai detaşat, dar totuşi succint, pe această temă. În contextul mediatizării foarte mari cazului familiei Bodnariu, dar şi a familiei Nan, ambasadoarea a dezvăluit care a fost cea mai mare provocare de comunicare cu care s-a confruntat în acest timp.

Cum vedeţi situaţia cazurilor familiilor Bodnariu şi Nan, pe tema căroara s-a vorbit mult în media, acum, după liniştirea apelor?

Nu sunt în poziţia de a comenta, dar pot spune două lucruri: în primăvară am avut o vizită din partea unor profesionişti din Ministerul nostru pentru Drepturile Copilului şi Egalitate Socială şi din partea serviciilor de protecţie socială din Norvegia, care s-au întâlnit cu omologii lor (români, n.red.) în Bucureşti. Această întâlnire a fost încă un exemplu că atunci când profesioniştii vorbesc cu profesioniştii, comunică şi se înţeleg unii cu alţii. Ceea ce a fost o provocare, inclusiv pentru mine ca ambasador, în interviurile pe care le-am dat, a fost să transmit că în societatea norvegiană avem un grad ridicat de încredere faţă de autorităţi. Avem încredere că legea este respectată, avem încredere că dacă eşti un oficial sau un politican vei respecta legile aşa cum sunt făcute şi că lucrezi în beneficiul meu (în calitate de cetățean, n.red.). Din ce am văzut la unele demonstraţii au încercat să pună sub semnul întrebării acest lucru.

Monitorul de Cluj Marți, 15 Noiembrie 2016, Scris de: Ovidiu CORNEA

 

5 comentarii (+add yours?)

 1. Zaharia Bonte
  nov. 21, 2016 @ 13:19:04

  Excelenta sa doamna Ambasadoare face un exercitiu inept de cocoana de la Antene. S-o iertam, ca niciodata n-a stiut, sarmana de ea, pe ce lume traieste !!!

  • rodi
   nov. 21, 2016 @ 13:36:27

   vorbeste cum se zice in America ‘robotic’. Repeta aceasi afirmatie ca si cum ar fi hipnotizata. Si in timp ce ea sta linistita, copii mor si sunt abuzati in feluri inimaginabile si socante. Dumnezeu sa rastoarne sistemul acesta!

 2. Damaris
  nov. 21, 2016 @ 15:59:59

  Du-te in Norvegia ta si lasa-ne cu aburerile,ca suntem satui de ele de la politicenii nostri.

 3. Trackback: Chemare la rugăciune pentru familia NAN – pe data de 2 decembrie 2016 se va da sentința şi în dosarul penal | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: 2 DECEMBRIE – ZI DECISIVA pentru FAMILIA NAN | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: