Paul Negruţ: Dumnezeu face politică! El conduce Universul, conduce istoria. A încerca să-l scoatem pe Dumnezeu din politică…..

liderii-alde-la-universitatea-emanuel-conferinta-de-presa-sprijin-coalitia-pentru-familie

Liderii partidului ALDE au participat la o conferinţa de presă la Universitatea Emanuel, pentru arătatea susţinerii faţă de familia tradiţională.

„Dumnezeu face politică! El conduce Universul, conduce istoria. A încerca să-l scoatem pe Dumnezeu din politică ar însemna să intrăm într-o societate a ateismului.” Pastorul Paul Negruţ

Ebihoreanul a vrut să afle de la liderii ALDE de ce au ales tocmai o capelă pentru a susţine o conferinţă de presă politică. La întrebare a răspuns, însă, rectorul Universităţii Emanuel, pastorul baptist Paul Negruţ, care a subliniat că încăperea este Aula Magna a Universităţii şi este folosită atât drept capelă cât şi loc de întruniri şi activităţi artistice.

Întrebat dacă, în acest context, Universitatea Emanuel sprijină ALDE în alegeri, Negruţ a răspuns: „Universitatea Emanuel vrea afle poziţia tuturor celor candidează din partea Bihorului şi să votăm în cunoştinţă de cauză. Aţi auzit de multe ori sloganul: „Dumnezeu nu face politică”. Vreau să-l corectez. Dumnezeu face politică! El conduce Universul, conduce istoria. A încerca să-l scoatem pe Dumnezeu din politică ar însemna să intrăm într-o societate a ateismului. Totuşi, Biserica nu se transformă în partid politic. Dar suntem cetăţeni care votăm cu conştiinţa şi credinţa în Dumnezeu”. Discursul lui Negruţ a fost primit cu aplauze din partea celor câteva zeci de tineri care au venit să asiste la conferinţa de presă a liderilor ALDE.

Afla mai mult – http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1/dumnezeu-face-politic-clin-popescu-triceanu-i-daniel-constantin-i-au-fcut-campanie-la-universitatea-emanuel-130649.html

CITESTE si – Paul Negruț este unul dintre cei 16 inițiatori ai propunerii legislative de revizuire a Constituției pentru ocrotirea familiei.

PAUL NEGRUT; ADUNAREA PUBLICA PENTRU SUSTINEREA MODIFICARII ART. 48 AL. 1 DIN CONSTITUȚIA ROMÂNIEI -ORADEA – 22 OCTOMBRIE 2016

9 comentarii (+add yours?)

 1. seer
  nov. 22, 2016 @ 13:57:07

  Cum e cu separarea dintre biserica și stat?

 2. barzilaiendan
  nov. 22, 2016 @ 17:22:42

 3. Editor
  nov. 22, 2016 @ 20:20:01

  A republicat asta pe ARMONIA MAGAZINE – USA.

 4. costica h.
  nov. 22, 2016 @ 23:06:01

  Sigur ca Dumnezeu este in control si ca El ridica si coboara pe imparati, dar personajele politice din imagine nu aveau ce cauta chiar acolo.
  Sigur ca parerea unui anonim nu schimba nimic dar si in politica nu strica putina moralitate…..nu-i pacat sa fii moral!

  • rodi
   nov. 22, 2016 @ 23:33:45

   Personajele care au fost acolo au fost dintr-un partid, din cate am inteles, au fost intalnire cu mai multe partide din partea Coalitiei pentru Familie, din care face parte si pastorul Paul Negrut. Deci au fost invitate partidele si au venit reprezentanti ai partidelor la alegerea lor, nu a pastorului Paul Negrut.

 5. Ghita Lavric
  nov. 23, 2016 @ 03:19:18

  Este unul din cele mai dezgustatoare circuri politico-religioase– C.Tariceanu care este la a 5 (cincia) casatorie oficiala (neoficiala a catea??)prezentat ca model de casatorie traditionala..!!??!!??,Mai fratilor chear nu realizati ca satan isi bate joc de noi aici la noi acasa ? Cum putem sa ne compromitem pana acolo incat sa ne permitem sa luam oameni de genul acesta care nu-si mai pot infrana poftele si patimile si sa-l aducem in centrul de educatie a tineretului care are atata nevoie de modele,si sa-l prezentam ca intruchipare a eroului care sustine casatoria intre un barbat si O FEMEIE, de care rad pana si pe retele de socializare ca dl Tariceanu sustine casatoria dintre un barbat si o femeie si mai o femeie si mai 5 femei (si mai cate?),devenim chear ridicoli..Am ajuns sa-mi pun intrebarea oare cine degradeaza mai tentant si la scara mai mare in procente familia acei care practica relatii inumane impotriva naturii fizice si cer o familie pacatoasa(homo) sau acei care isi tradeza si ruineaza partener dupa partener ,nici nu-mi pot inchipui cate rani si inimi frante au produs si la copii ,sunt doar capete diferite ale formei raului dar in esenta este aceeasi putere diabolica..Sa nu uitam ca cotitura dupa care USA a luat-o la vale a fost atunci cand Bill Clinton numit,cel mai degradat moral presedinte a ajuns la Casa Alba intunecand subtil America ~~https://rodiagnusdei.wordpress.com/…/cornel-avram-pericolu…/..Ne-ar mai trebui sa-l mai luam si pe Ilie Nastase ,cel ce se lauda pe National Geog.ca sa culcat cu 4000 de femei,ca si el poate e profamilie ,ca doar este persoana influienta..ps Dupa art.,,crestinul si razboiul”cred ca trebuie sa scriu si ,,crestinul si politica”macar sa stiu ca mi-am facut datoria ,in rest promovati pe cine vreti ca asa ajungem la fundul gropii mai repede si atunci poate ne trezim mai repede..cand va trebui sa ne crestem nepotii de la copiii nostri ce si-au tradat sotii..cautand altii ce nu le mai accepta copiii.trist dar iminent ,50 % de americani o fac deja ,Avem nevoie de modele..

 6. Trackback: La ordinea zilei – Alegeri – Familie – Universitatea Emanuel – Interviu Paul Negrut – 23 Noiembrie 2016 | agnus dei - english + romanian blog
 7. Timeldas
  nov. 24, 2016 @ 16:13:53

  Intrebare:
  Unde este Dumnezeu in politica?
  Afirmatia fratelui nu pare a fi potrivita cu Scriptura.

 8. Timeldas
  nov. 25, 2016 @ 16:42:57

  UNDE ESTE DUMNEZEU IN POLITICA?
  Afirmatia facuta nu este biblica.
  Aceste afirmatii nu fac altceva decat sa uneasca biserica cu partidele politice,cu statul,cu lumea…
  Asa ceva nu poate avea loc decat la nivel inalt cum vedem in cazul de fata.
  In acest fel multi dintre liderii crestini ajung sa faca fel si fel de compromisuri.
  In acest sens pe mapamond sunt foarte multi care au cazut de la credinta si au ajuns sa aiba legaturi cu lumea.(Luis Palau,Rick Warren,Reindardt Bonke)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: