Copii români luați cu forța de lângă familii de Barnevernet au fost abuzați de pedofili – Declaratie George Alexander despre reteaua de pedofili din Norvegia (22.11.2016)

Cluj Napoca Stop Barnevernet

Declaratie George Alexander despre reteaua de pedofili din Norvegia (22.11.2016)

Am date de la părinți români care certifică faptul că o parte din copiii români luați în mod abuziv de Barnevernet au fost abuzați

CITESTE si – OPERAȚIUNEA “DARK ROOM”  REȚEA IMENSĂ DE PEDOFILI ÎN NORVEGIA ŞI ÎN EUROPA de George Alexander

FOTO Agnus Dei

FOTO Agnus Dei

„După cercetări minuțoase care au durat câteva luni de zile, poliția norvegiană a descoperit, împreună cu FBI, o rețea uriașă de pedofili cu ramificații în întreaga Europă. Materialele confiscate, în special cele electronice, sunt într-o cantitate impresionantă.

S-a lucrat în cel mai mare secret, 25 de polițiști norvegieni au lucrat la acest caz. Date sunt îngrozitoare. Este vorba despre copii care au fost abuzați sexual, chiar și bebeluși. Poliția a confiscat date care arată că pedofilii planificau chiar și pe copii nenăscuți. Probele arată că unul dintre aceștia planificase abuzul sexual al propriului copil care nu era născut.

Sunt foarte mulți oameni implicați în această rețea de pedofilie, printre care doi parlamentari, unul de la Partidul Conservator, celălat de la Partidul Pașii Progresului. Sunt de asemenea ingineri, juriști, chiar și un polițist. S-ar putea să fie și angajați ai Barnevernet, ai Protecției Copilului. Datele sunt uluitoare, numai în Districtul de Vest, în jurul orașului Berge, sunt 5.500 de pedofili care utilizau această rețea.

Am date de la părinți români care certifică faptul că o parte din copiii români luați în mod abuziv de Barnevernet au fost abuzați sexual. În acest moment nu pot să dau astfel de date pentru că părinșii doresc să se adreseze justiției. Atunci când profesioniști precum medici și psiholgi certifică aceste bănueili, este vorba de niște abuzuri, niște atrocități împotriva copiilor români aflați în străinătate”, a spus Alexander.

Active News

5 comentarii (+add yours?)

 1. Gabriela Puia
  nov. 23, 2016 @ 02:47:58

  Ar trebui castrati!

 2. octavpelin
  nov. 23, 2016 @ 03:16:16

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Titus Papana
  nov. 23, 2016 @ 04:19:09

  Cerem pedepsirea acestor pedofili care si-au bătut joc de copii nostrii, si daca au cauzat in unele cazuri moartra copiilor abuzați, sa fie su ei pedepsiți cu moartea!!! Acesti copii aveau dreptul la viata, si acesti scirbosi si mintali, le-au furat-o făcându-și plăcerile lor meschine!! Dreptate pentru acesti copiii
  Si familiile lor!! Justice for these kids!!

 4. emmyl pencu
  nov. 27, 2016 @ 11:11:12

  pedeapsa cu moartea? acesti copii sant distrusi spiritual daca Dumnezeu nu intervine sa-i salveze ! Santem intr-un razboi spiritual cu intunericul care se
  apropie de miezul noptii. E timpul ca noi crestinii sa fim una ptr. a sta in spartura
  si sa inaltam un zid, in ziua macelului. Doamne, Tu esti taria noastra!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: