ALIANTA FAMILIILOR din ROMANIA – ROMANIA INGRIJOREAZA

ROMANIA INGRIJOREAZA
Suntem ingrijorati de stirile care au parvenit in ultimele zile conform carora PNL ar intentiona sa lanseze un proiect de lege pentru legalizarea parteneriatelor homosexuale in Romania. [Detalii: http://www.stiripesurse.ro/pnl-divizat-de-definirea-familiei-in-constitu-ie-conducerea-acuzata-ca-ia-distan-a-de-iohannis_1163458.html]
Proiecte legislative similare initiate de dl Remus Cernea au esuat. Suntem surprinsi ca un partid mare al Romaniei, unul care se identifica ca fiind unul de dreapta, ar initia un astfel de proiect legislativ. In timp, legalizarea parteneriatelor homosexuale va duce, inevitabil, la recunoasterea ori echivalarea in Romania a parteneriatelor homosexuale cu casatoria naturala barbat-femeie. Ne opunem acestui prevazut proiect legislativ.

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  nov. 24, 2016 @ 02:05:59

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Valeria Iancu
  nov. 24, 2016 @ 03:45:29

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 3. eliodora
  nov. 24, 2016 @ 12:35:48

  „NE OPUNEM” nu este suficient; stim ca vor urma alte legi, alte rele; adica Plutin poate interzice drepturi sodommiti, si noi nu? Trebuie sa facem totul pt a nu se ajunge aici.Dumnezeu ne va ajuta daca nu tacem ai cautam sa fim la dispozitia LUI pt pastrarea valorilor crestine.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: