DE CE AR TREBUI CREȘTINII SĂ-ȘI CEARĂ SCUZE PENTRU CONVINGERILE LOR?

zona-de-confort-convingeri-fishbowl-shut-up-christians-foto-rivadu

Celor care încearcă din răsputeri să ne reducă la tăcere trebuie să le spunem că noi, in calitate de creștini practicanți, nu vedem nici o problemă în a exprima puncte de vedere biblice cu privire la temele fierbinți din societate. Sub nici o formă nu ne cerem și nu ne vom cere scuze pentru asta.

Cei care nu sunt de acord cu credința noastră creștină nu se scuză pentru pozițiile lor ideologice, religioase și politice, așa că de ce ar trebui să ne simțim noi obligați să facem asta? Scopul nostru este să facem tot ce putem pentru a-L reprezenta pe Domnul Isus Cristos în timpul pe care El ni l-a oferit să-l trăim pe pământ, ca ambasadori ai Săi. În România, creștinii trebuie să aibă dreptul să verbalizeze și să promoveze convingerile lor, la fel de mult ca cei care verbalizează și promovează convingeri diferite.

Tuturor cetățenilor români, inclusiv celor cu credințe și convingeri religioase, se presupune că li se garantează drepturi și libertăți constituționale. Aceia care afirmă că cei cu convingeri creștine puternice ar trebui să-și păstreze opiniile ideologice și religioase pentru ei și să le separe de convingerile lor civile și constituționale, sunt extrem de ipocriți. Ei înșiși refuză să-și țină opiniile lor private sau să-și separe opiniile lor ateiste de convingerile civile și constituționale. Atunci noi de ce să tăcem?

Samy Tuțac

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

  1. Ghita Lavric
    Noi 23, 2016 @ 23:09:16

    Asta ar trebui sa le-o spuneti si la americani ,aveti de fapt o datorie.. ca se pare ca de acolo au inceput restictiile de a vorbi despre Dumnezeu ,religie ,intai scoli ,universitati,locuri de munca ,si acum se restrange sa nu mai poti numi pacatele cele mai evidente si mai dezgustatoare ,de fapt pacatele generatiei in care traim nici in propriile biserici si in propriile firme,si in mijloacele de informare si socializare ,si de vina nu sunt atat de mult guvernele pe cat biserica care prin nepasarea ei naste asemenea gandire monstruoasa ,dar speram ca culegerea roadelor va avea ca efect o trezire la o noua perspectiva ,asta inaintea ultimei confruntari la scara mondiala..care se contureaza si e doar o chestie de timp…

  2. octavpelin
    Noi 24, 2016 @ 02:05:33

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: