Presedintele-ales Trump a adaugat un alt crestin evanghelic in Cabinetul sau – Patru din cinci pozitii au fost inmanate evanghelicilor

FOTOREUTERS/Mike Segar

FOTO REUTERS/Mike Segar

Update

7 februarie 2017 – Betsy DeVos a fost confirmata astazi si a depus juramantul:

FULL | Vice President Pence Swearing in Betsy DeVos as Secretary of Education @ White House (2/7/17)

2/7/17 Betsy DeVos Secretary of Education Betsy DeVos Swearing In News Live Betsy DeVos Confirmation Swearing In Secretary of Education White House Swearing In Oath of Office Betsy DeVos Secretary of Education.
Vice President Mike Pence holds a swearing-in ceremony for Education Secretary Betsy DeVos. Vice President Mike Pence cast a historic tie-breaking vote Tuesday to confirm Betsy DeVos as the next education secretary after the Senate was evenly divided over the controversial pick.
The 51-50 vote ends Trump’s toughest confirmation battle yet. Senate Democrats debated through the night and into Tuesday morning in a last-ditch attempt to derail DeVos, buoyed by support from Republican Sens. Lisa Murkowski of Alaska and Susan Collins of Maine.
Throughout the fight, Democrats argued they needed „Just one more!” to lure away another Republican vote. But Senate Republican leaders succeeded in delivering a victory to Trump in a confirmation fight that very few expected to become as tough as it did.
– The White House

LIVE STREAM: Vice President Mike Pence Swearing-In Ceremony for Education Secretary Betsy DeVos

23 Noiembrie, 2016

Evanghelicii isi vor lasa amprenta intr-un mod remarcabil asupra  Statele Unite ale Americii, începând cu 20 ianuarie 2017.

Trei dintre primele patru numiri la nivel de cabinet pe care presedintele ales, Donald Trump le-a anunțat au fost înmânate evanghelicilor. Și acum, a cincea numire a lui la nivel de cabinet, merge la un alt creștin evanghelic.

Miercuri după-amiază, echipa de tranziție prezidențială a anunțat ca Betsy DeVos, care sustine de mai multa vreme proiectul ,,Alege scoala,” va conduce Departamentul de Educație în administrația Trump. Ei au emis următoarea declarație cu privire la membrul consiliului Mars Hill Bible Church:
Presedintele ales Donald J. Trump si-a anuntat intentia de a nominaliza pe Betsy DeVos, în calitate de Secretar al Departamentului Educației al Statelor Unite. Un lider în mișcarea națională de reformă școlară pentru mai mult de două decenii, Betsy DeVos este o sustinatoare de  mare succes al educației, femeie de afaceri și filantrop.

„Betsy DeVos este o sustinatoare  brilianta si pasionata a educației”, a declarat presedintele ales, Donald J. Trump. „Sub conducerea ei, vom reforma sistemul de învățământ din SUA și vom rupe birocrația care ține copiii noștri înapoi, astfel încât să putem furniza o educație de clasă mondială și alegerea școlii pentru toate familiile. Sunt incantat să o nominalizez pe Betsy în calitate de Secretar al Departamentului de Educaţie.”
„Sunt onorata să accept această responsabilitate de a lucra cu președintele ales la viziunea sa de a face educația americana  puternica din nou”, a spus doamna DeVos. „Status quo-ul de educație nu este acceptabil. Împreună putem lucra pentru a face o schimbare de transformare, care sa asigure ca fiecare student din America are posibilitatea de a-și îndeplini potențialul său cel mai înalt.”

Un nativ din Michigan, Betsy DeVos a petrecut zeci de ani pentru reforme care pledează (pentru) alegerea școlii și ajutorarea copiilor neprivilegializati de a avea acces la o educație de calitate. Dna DeVos este președinte al Federației Americane pentru Copii a căror misiune este de a „îmbunătăți educația națiunii noastre K-12 (gradinita-12), prin promovarea politicii publice sistemice și durabile, care permite părinților, în special a celor din familiile cu venituri mici, pentru a alege educația pe care o determină ei ca este cea mai buna pentru copiii lor. ”

Doamna DeVos este președintele Grupului Windquest și, de asemenea, a servit in comisii de caritate și civice naționale și locale, inclusiv Centrul Kennedy pentru Artele de Performanta Artistica, American Enterprise Institute (Institutul American de Afaceri), Philanthropy Roundtable (Masa Rotunda de Filantropie), Kids Hope SUA (Speranta Copiilor SUA) și Mars Hill Bible Church (Biserica Biblica Mars Hill).

Trad. Agnus Dei SURSA –  http://www.charismanews.com

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: