ISUS HRISTOS a fost DECLARAT oficial REGELE Poloniei

presedintele-duda-declara-isus-imparatul-poloniei

Presedintele Duda la Biserica unde s-a declarat ISUS HRISTOS REGE al POLONIEI

 

TRADUCERE AGNUS DEI ( SURSE – BREIBART.com & ChristianHeadlines.com)

19 Noiembrie 2016 – Isus a fost declarat regele Poloniei

Isus a fost numit Regele țării în cadrul unei ceremonii la care au participat sâmbătă președintele Poloniei Andrzej Duda. Ceremonia a avut loc la Biserica Milostivirii Divine în Cracovia.

Ceremonia a coincis cu sfârșitul Jubileului Anul Mercy(Anul Indurarii) a Bisericii Catolice și a 1050-a aniversare a creștinismului polonez.

„În inimile noastre, domneste Tu, Hristos! În familiile noastre, domneste Tu, Hristos! … În școlile și universitățile noastre, domneste Tu, Hristos,” a fost rugăciunea ceremoniei. „Prin intermediul națiunii poloneze, domneste Tu, Hristos! … ne angajăm să apărăm închinarea Ta sfântă și să predicam slava Ta regală, Hristos Regele nostru, promitem.

.. „Încredințăm poporul polonez și liderii polonezi, in mana Ta. Fa-i să exercite puterea în mod echitabil și în conformitate cu legile Tale … domneste-ne Tu, Hristos!  Imparateste în patria noastră si în fiecare națiune – pentru o mai mare slava a Preasfintei Treimi și pentru mântuirea omenirii.”
Episcopul Andrzej Czaja a spus după ceremonia de sâmbătă: „Nu este o declarație a lui Hristos ca Rege, pentru că El este Rege. nu este o declarație a lui Hristos ca Rege al Poloniei. Impărăția Lui nu este (numai) pe acest pământ, și domnia lui este peste.. întregul univers. ”

Declarația lui Isus ca Rege al Poloniei a venit dupa ce asistenta medicala poloneza Rosalia Zelkova a susținut în secolul al 20-lea ca a primit o revelație divină prin care Isus ar trebui să devină Rege.

BREITBART –  Rugaciunea episcopilor:

Episcopii catolici din Polonia, împreună cu președintele Andrzei Duda au proclamat pe Isus Hristos  Rege al Poloniei sâmbătă și au cerut ca El să stăpânească peste națiunea lor, poporul lor, si peste liderul lor politic

„Vesnic Imparat al Veacurilor Domnul Isus Hristos,”  s-au rugat episcopii împreună cu adunarea, „Noi, polonezii stam în fața Ta să recunoastem domnia Ta, sa ne predam legii Tale, și sa încredințam patria noastra și întreaga națiune in mana Ta.”

„Plecând umili capetele noastre înaintea Ta, Rege al universului, recunoaștem stăpânirea Ta asupra națiunii poloneze, a celor care trăiesc în țară și în întreaga lume”, au spus ei.

„Noi renunțăm la diavol și la toate lucrările sale”, au spus ei.

Adunarea a cerut, de asemenea, asistența divină pentru conducătorii lor, inclusiv pentru președintele Duda.

„Noi încredințam in mana Ta, poporul polonez și liderii polonezi”, au spus ei. „Ajuta-i să-și exercite puterea în mod echitabil și în conformitate cu legile Tale.”

„Domneste Tu, Hristos! Împărățeste în patria noastră și  în fiecare națiune – pentru o mai mare slava a Preasfintei Treimi și pentru mântuirea omenirii”, au spus ei.

Conferința Episcopilor polonezi a declarat că acesta „nu este punctul culminant, ci este numai la începutul lucrării de înscăunare a lui Isus Hristos în Polonia și națiunea poloneză.”

19 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  nov. 25, 2016 @ 02:05:05

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Anica Stoica!
  nov. 25, 2016 @ 04:13:28

  VREAU SA DISTRIBUI…si…NU MI SE PERMITE!

 3. Valeria Iancu
  nov. 25, 2016 @ 04:48:02

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 4. dininimapentrutine
  nov. 25, 2016 @ 06:00:12

  A republicat asta pe Pastor Ciprian Barsan .

 5. Mike Olari
  nov. 25, 2016 @ 07:09:52

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 6. Dorian C
  nov. 25, 2016 @ 07:54:54

  A republicat asta pe Christ4roNews.

 7. Randy
  nov. 25, 2016 @ 15:00:13

  Articoul, la punctul principal induce in eroare daca nu este citit cut atentie. Este mare diferenta intre ceva oficial sau De alta natura. La nivel politic de stat ca ceva sa fie oficial trebuie incorporat legal ori in constitutive ori in lege.

 8. Timeldas
  nov. 25, 2016 @ 16:52:54

  Cunoaste cineva radacinile catolicismului?
  Este acest Isus cel al Bibliei?
  Cum Catolicii il declara pe Isus Regele Poloniei cand ei spun ca Maria este mama lui dumnezeu,cand ei se roaga la ea?
  Din declaratia pe care o fac ei,inseamna ca este o neconcordanta intre ceeace cred si ceeace fac.
  ISUS HRISTOS A SPUS:
  BAGATI DE SEAMA SA NU VA INSELE CINEVA.

  • rodi
   nov. 28, 2016 @ 22:58:08

   e o mare diferenta intre crezul catolic si evanghelic, dar faptul ca ei Il cheama pe Isus ca Rege si Ii aduc cinste poate sa insemne o vreme de mare har pentru unii/multi in Polonia.

 9. Cristian
  nov. 26, 2016 @ 14:58:26

  Daca s-ar putea vreodata ceva similar in Romania!!…

  Nu pot decat sa-i admir profund pe polonezi pentru ceea ce fac si in acelasi timp sa ma intristez pana la lacrimi pentru ca Romania nu face absolut nimic in directia asta atat de buna!! Domnul sa aiba mila de Romania si sa aduca si la noi vremuri de trezire si de inviorare, sa nu mai iubim poftele si placerile (sau idolii!!) si sa ne predam si noi LEGII Domnului Isus!! O, daca am putea intr-o zi sa inlocuim libertinismul din inimile noastre cu Legea lui Dumnezeu!! (cea mai mare Lege este dragostea, care nu face rau aproapelui!)

  • rodi
   nov. 26, 2016 @ 21:27:57

   In Polonia, de 2 ani se vorbeste despre aceasta decizie. Dupa 2 ani, au decis sa proclame public tuturor ca Isus Hristos este Regele lor. Deci, e nevoie de un start de dialog ca sa se ajunga la proclamare.

   • Cristian
    nov. 28, 2016 @ 04:37:55

    Pana la startul dialogului politic e nevoie sa aiba inima noastra un start in directia asta!! Iar aici e tare greu… Mai nou aplaudam intrarea lumii prin adunari, urmam modelele celor din lume, ne indepartam de Dumnezeu cantand si simtindu-ne bine. Oare ar fi suficient un dialog politic? Ma tem sa nu fie necesar ceva mult mult mai greu, ca razboiul sau vreun cutremur foarte mare!!

    • rodi
     nov. 28, 2016 @ 09:39:11

     nu ar fi suficient un dialog, dar asa a inceput in Polonia. Nu stiu cine a dat startul acestui dialog, dar daca s-ar gasi si in Romania ‘un om’ care sa dea startul….Dumnezeu sa ridice un asemenea om, daca e dupa voia Sa, desi nu as vedea de ce sa nu fie dupa voia Sa sa Il slaveasca popoarele cand Dumnezeu scrie asta in firul Bibliei.

 10. Nica Ionel
  nov. 28, 2016 @ 16:41:08

  A republicat asta pe tineridelanganoi.

 11. Paul
  nov. 30, 2016 @ 22:03:39

  Domnul mi-a pus pe inima acest material pentru rodiagnusdei : Lectiile de viata

  Lectiile de viata : Eva, Roboam si Estera
  Mai intai de toate , vreau sa multumesc lui Dumnezeu ca ne-a dat Cuvantul Sau, Sfanta Scriptura. Fara Ea am bajbai in aceasta lume fara un scop, fara o tinta si fara o calauza. Dar cand am aflat ca Biblia este Cuvantul Intrupat, Domnul Isus Mantuitorul, taina lui Dumnezeu in care sunt ascunse toate comorile stiintei si ale intelepciunii, am luat in serios cuvintele Lui (Ioan 6:53) Isus le-a zis: „Adevarat, adevarat va spun ca, daca nu mancati trupul Fiului omului si daca nu beti sangele Lui, n-aveti viata in voi insiva.
  Sunt deosebit de fericit sa constat dupa multi ani pe aceasta “Cale” ca nu exista situatie sau imprejurare in aceasta lume care sa nu fie relatata in Biblie (nimic nou sub soare, vorba inteleptului Solomon). Si de la un simplu studiu de cazal al unei situatii contemporane, gasim pe paginile sfinte o situatie similara petrecuta cu mii de ani inainte, relatata cu lux de amanunte si de acolo putem sa invatam lectiile de viata, lectiile istoriei ; imprejurari, oameni, colective, conflicte, cai de solutionare, alegeri, consecintele alegerilor celor care au avut puterea de decizie in solutionarea situatiei respective.
  Mai sunt cateva zile pana cand poporul nostru isi va alege reprezentantii in Parlamentul tarii. Domnul mi-a pus pe inima sa cuget mai profund la aceste 3 lectii de viata pentru ca de intelegerea lor atarna fericirea poporului. Voi incepe cu o promisiune exceptionala facuta de Domnul Dumnezeu poporului Sau: 2 Cronici 7:14 “daca poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga si va cauta fata Mea, si se va abate de la caile lui rele – il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul si-i voi tamadui tara”. Si cum toate promisiunile sfinte sunt conditionate, aceasta cu atat mai mult cu cat ea se adreseaza unui colectiv atat de eterogen, unui popor. Si cum poporul nostru se declara crestin de aproape 2 mii de ani, aceasta promisiune I se potriveste de minune.
  Lectia # 1 EVA (Geneza cap. 2 si 3 )
  Mama noasta Eva a ales sa nesocoteasca porunca lui Dumnezeu si sa asculte minciuna sarpelui celui vechi, mergand pe logica simturilor ei “Femeia a vazut ca pomul era bun de mancat si placut de privit si ca pomul era de dorit ca sa deschida cuiva mintea. A luat deci din rodul lui si a mancat; a dat si barbatului ei, care era langa ea, si barbatul a mancat si el”. Ce a facut tatal nostru Adam, de ce nu a impiedicat-o sa comita ceasta neascultare cu consecinte evidente pana in ziua de azi ? Cred ca si el era curios cu privire la acest fruct oprit si a lasat-o pe Eva sa incerce ea prima si apoi a mancat si el. Consecinta : izgonirea lor ( si a noastra ) din Eden. Fara sa fiu judecator, eu il gasesc mai degraba vinovat pe Adam decat pe Eva, pentru ca lui Adam Dumnezeu i-a dat porunci clare cu privire la tot ce trebuia facut si pazit in Eden.
  Lectia # 2 ROBOAM 1 Imparati cap. 12
  Roboam, fiul imparatului Solomon ( cel mai intelept imparat, mentionat chiar de Domnul Isus) avea toate sansele sa il intreaca in faima si putere pe tatal sau. Primise cadou o imparatie fara probleme, avea pace cu toti vecinii, toti I se supuneau,avea un buget prosper pentru tot poporul, bunastare si belsug chiar si pentru cei mai neisemnati oameni. Ce trebuia sa faca era sa se apropie si mai mult de Dumnezeu, ca promisiunea exceptionala mentionata anterior era fagaduita chiar tatalui sau, deci nu era strain de responsabilitatile lui ca imparat.
  Plin de aroganta si cu un dispret adanc fata de poporul Domnului ( parca am fi in 2016 in Romania) el a ales sa dea de o parte sfatul batranilor ( fanatici, ingusti la minte) si a ales sfatul tinerilor (sa vedem ce spune UE, Bruxelles, ONG-uri, etc) si astfel poporul a decis sa renunte la un astfel de lider, ca nu ii mai reprezenta. Si astfel, Roboam a ajuns la lada de gunoi a istoriei poporului evreu si a ramas cunoscut ca “ pe timpul lui s-a dezbinat imparatia .”
  Daca va uitati astazi in Romania, ei sarbatoresc nu unirea, ci dezbinarea, ura, intr-un cuvant ticalosia.
  Lectia # 3 ESTERA ( cartea Estera )
  Aceasta carte minunata se poate rezuma la cuvintele intelepte din popor ; “ “Nu da cu piciorul intr-un caine daca nu sti cine ii este stapanul!” Dupa doua lectii de viata in care eroii Eva si Roboam au esuat si consecintele alegerii lor le vedem pana astazi, un caz fericit este cel al imparatesei Estera. Ea a ascultat de sfatul intelept al unchiului ei Maddoheu ( Estera 4:13, 14 ) Mardoheu a trimis urmatorul raspuns Esterei: „Sa nu-ti inchipui ca numai tu vei scapa dintre toti iudeii, pentru ca esti in casa imparatului.
  Caci, daca vei tacea acum, ajutorul si izbavirea vor veni din alta parte pentru iudei, si tu si casa tatalui tau veti pieri. Si cine stie daca nu pentru o vreme ca aceasta ai ajuns la imparatie?”
  Imparateasa putea sa nu asculte, era la adapost in casa imparatului, dar a ales sa stea la spartura, de partea poporului si cu pretul vietii ei l-a aparat si l-a salvat. Dumnezeu s-a folosit de ea si ea nu a irosit sansa de a fi o unealta de mare valoare in mana lui Dumnezeu.
  Parca sunt “copy & paste “ (ca tot este la moda plagiatul !!!) realitatile romanesti. Oamenii pe care Dumnezeu i-a pus in fruntea tarii cu putere de decizie in favoarea poporului , in voia lui Dumnezeu, desi declara cu ipocrizie ca : sunt crestini, cartea lor de capatai este Biblia si sunt urmasii celor ce acum 500 de ani au infaptuit Reforma, punand Biblia in mainile poporului, deci in cunostinta de cauza aleg sa lupte impotriva lui Dumnezeu, sustinand si dand legi care numai dupa Biblie nu sunt inspirate. Ei inca nu au inteles ca Dumnezeu nu a pierdut nici o batalie si ca de fapt ei sunt la examenul vietii lor. Inca mai au timp sa treaca de partea adevarului si sa dea Romaniei o directie corecta “intru reconcilierea cu Dumnezeu”. Examene partiale pierdute : cazul Bodnariu, modificarea Constitutiei ceruta de 3 milioane de romani, coruptia generalizata ce paralizeaza o tara, uitand blestemul pe care Domnul il proclama (8 citate numai din Isaia, nu dau referintele ) :
  Vai de cei ce insira casa langa casa si lipesc ogor langa ogor pana nu mai ramane loc, si locuiesc in mijlocul tarii!
  Mai marii tai sunt razvratiti si partasi cu hotii, toti iubesc mita si alearga dupa plata; orfanului nu-i fac dreptate, si pricina vaduvei n-ajunge pana la ei.
  Vai de cei ce rostesc hotarari nelegiuite si de cei ce scriu porunci nedrepte ca sa nu faca dreptate saracilor si sa rapeasca dreptul nenorocitilor poporului Meu, ca sa faca pe vaduve prada lor si sa jefuiasca pe orfani!
  Ce veti face voi in ziua pedepsei si a pieirii, care va veni din departare peste voi? La cine veti fugi dupa ajutor si unde va veti lasa bogatia?
  Seara, vine o prapadenie neasteptata, si pana dimineata, nu mai sunt! Iata partea celor ce ne jupoaie si soarta celor ce ne jefuiesc.
  Tara este trista, sleita de puteri; locuitorii sunt mahniti si tanjesc; capeteniile poporului sunt fara putere, caci tara a fost spurcata de locuitorii ei; ei calcau legile, nu tineau poruncile si rupeau legamantul cel vesnic!
  De aceea mananca blestemul tara si sufera locuitorii ei pedeapsa nelegiuirilor lor; de aceea sunt prapaditi locuitorii tarii si nu mai ramane decat un mic numar din ei.
  Vai de cei ce isi ascund planurile dinaintea Domnului, care isi fac faptele in intuneric si zic: „Cine ne vede si cine ne stie?”!
  Stricati ce sunteti! Oare olarul trebuie privit ca lutul sau poate lucrarea sa zica despre lucrator: „Nu m-a facut el”? Sau poate vasul sa zica despre olar: „El nu se pricepe”?
  Cel ce umbla in neprihanire si vorbeste fara viclesug, cel ce nesocoteste un castig scos prin stoarcere, cel ce isi trage mainile inapoi ca sa nu primeasca mita, cel ce isi astupa urechea sa n-auda cuvinte setoase de sange si isi leaga ochii ca sa nu vada raul, acela va locui in locurile inalte; stanci intarite vor fi locul lui de scapare; i se va da paine, si apa nu-i va lipsi.
  Oare ei nu au realizat ca Dumnezeu i-a inaltat pentru un scop ? ( Coloseni 1:16 )
  “Pentru ca prin El au fost facute toate lucrurile care sunt in ceruri si pe pamant, cele vazute si cele nevazute: fie scaune de domnii, fie dregatorii, fie domnii, fie stapaniri. Toate au fost facute prin El si pentru El.” Este de la sine inteles ca El este Domnul Hristos.
  Cazul Poloniei este EXTRAORDINAR !!!! Presedintele lor, impreuna cu toata conducerea tarii l-au incoronat ca unic REGE pe Domnul ISUS !!!!! Glorie numelui Lui !!
  Presedintele Andrzej Duda va ramane in istorie ca “ cel in timpul caruia Domnul Hristos a fost incoronat ca Rege al Poloniei. Cinste lui ! Daca vor duce pana la capat reformele asumate si cerute de promisiunea mentionata, Dumnezeu se angajeaza sa “ ii asculte din ceruri, sa le ierte pacatul si sa le tamaduiasca tara lor, Polonia”.
  Putem spune fara sa gresim ca Polonia a invatat lectia Estera. Sunt gelos pe ei si doresc din inima ca si tara noastra draga sa calce pe urmele ei.
  Daca presedintelui actual al Poloniei ii va ramane un nume bun, nu acelasi lucru se poate spune despre multi lideri europeni care au ramas sau vor ramane in istorie cu tinicheaua dupa ei, ceva de genul ”pe timpul lui s-a legalizat sodomia, s-a legiferat pacatul”.
  Chiar Domnul Isus spune ca loviturile vor fi primate in functie de cat ai stiut si nu ai facut. Luca 12:47
  “Robul acela, care a stiut voia stapanului sau, si nu s-a pregatit deloc si n-a lucrat dupa voia lui, va fi batut cu multe lovituri”.
  Cu ocazia zilei nationale a Romaniei doresc ca bunul Dumnezeu sa dea mintea romanilor de pe urma, adica mintea fiului risipitor de a se intoarce la Tatal, la Sfanta Scriptura, sa fie sub scutul aripilor celui Prea Inalt, ca scuturile UE sau NATO sunt subtiri de tot.

  Domnul Dumnezeu sa binecuvanteze pe toti romanii !!!!!!

  Amin

 12. Viorel Manglutescu
  dec. 01, 2016 @ 08:53:17

  Da, ce sa spun …? Prea multe nu pot spune pentru ca nu cunosc datele situatiei. Dar o intrebare tot se impune: intronare a Regelui fara o predicare a Evangheliei?

 13. Viorel
  dec. 01, 2016 @ 08:57:11

  Da, ce sa spun …? Prea multe nu pot spune pentru ca nu cunosc datele situatiei. Dar o intrebare tot se impune: intronare a Regelui fara o predicare a Evangheliei?

 14. Prof.dr. Nicolae Constantinescu
  dec. 01, 2016 @ 13:24:04

  Ma inchin in fata acestei hotarari

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: