Mariana Goron: George Alexander, un om providential pentru familii si copii

george-alexander-lansare-de-carte-cluj-maria-goron

FOTO Mariana Goron

Mariana Goron Familia traditionala este sub asalt, in tara si in afara tarii! Curg lacrimi de copii si de parinti, hartuiti si torturati de o noua si perversa ideologie venita din Vest, care atribuie statului controlul absolut asupra copiilor nostri. GEORGE ALEXANDER este omul providential, care s-a pus pe sine in calea puhoiului de rautate, dezlantuit asupra copiilor si parintilor lor, ne-a dezvaluit sursa raului si ne motiveaza sa luptam pentru familiile noastre scumpe.

Mariana Goron: George Alexander, un om providential pentru familii si copii

Apreciem sacrificiul pe care distinsul autor, George Alexander l-a facut, atunci cand s-a hotărât să demaşte Barnevernetul- această monstruoasa maşinărie de distrugere a familiilor. Sacrificiul sau a însemnat rununţarea la carierea sa de director la 2 grădiniţe, o poziţie importantă şi un job bine platit în Norvegia.
“Ar fi putut să tacă şi să privească în altă parte…Şi nimeni nu ar fi ştiut. I-ar fi putut lăsa pe alţii să se expună, în vreme ce el şi-ar fi putut defula eventualele mustrări de conştiinţă din spatele unei tastaturi. Din spatele anonimatului în care se plasează mulţi dintre cei ce postează comentarii”. L-am citat pe autorul prefaţei, Cezar Adonis Mihalache.
Dar George Alexander a ales să fie Om, şi-a sacrificat cariera vorbind, scriind, implicându-se, informându-ne, contribuind la mobilizarea a mii de oamneni pentru susţinerea familiilor abuzate de Barnevernet.

4 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  nov. 26, 2016 @ 02:31:01

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Valeria Iancu
  nov. 26, 2016 @ 06:51:12

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 3. ivanovicisorin
  nov. 27, 2016 @ 13:38:00

  Care ar fi motivul pt care George Alexander nu ar putea deveni prim ministru ? Chiar asa ! Care sa fie piedica ?

  • rodi
   nov. 28, 2016 @ 01:15:52

   Piedica? Sa nu se duca oamenii la vot. Deja exista un curent care esre promovat intre crestini, sa boicotam votul. Ar fi cea mai mare greseala! Dl George Alexander merita votul nostru pentru ca a dovedit ca e un om cinstit care lupta pentru cei fara voce. Dumnezeu sa-i ajute sa castige!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: