Samy Tuțac: CREȘTINII NU SUNT NIȘTE MARIONETE, EI SUNT AMBASADORI AI LUI CRISTOS…

CREȘTINII NU SUNT NIȘTE MARIONETE, EI SUNT AMBASADORI AI LUI CRISTOS…

marionete-papusari-manipulate-foto-www-elishaogbonna-com

„Iubește-l pe Isus în biserica ta”, este în regulă, dar nu-ți duce mesajul dincolo de ziduri. Acest tip de mesaj îi poate mulțumi pe unii „formatori de opinie” și chiar pe unii creștini doritori de „liniște”, dar nu-L mulțumește pe Cristos, care a murit pe cruce pentru iertarea păcatelor noastre și pentru a ne da dreptul de a spune altora despre dragostea Sa, despre adevăr, dreptate și mai ales despre mântuirea păcătoșilor care cred în El.

Întrebarea este ce facem noi și ale cui ordine de marș le urmăm sau le ignorăm? Dumnezeul Cel Atotputernic ne-a poruncit să luptăm pentru credința dată sfinților o dată pentru totdeauna, să fim ambasadori activi, care refuză să fie reduși la tăcere. Satan ar vrea să ne scuzăm pentru credința noastră, să fim de acord să rămânem pasivi pentru a fi lăudați de oameni și insistă ca implicarea noastră să aibă mai mult de-a face cu niște marionete supuse care nu văd, nu aud și nu vorbesc de niciun rău, decât să ne vadă ambasadori pentru Cristos.

Celor care ar vrea să fim tăcuți, să ne rușinăm de credința noastră și să ne păstrăm opiniile pentru noi, trebuie să le transmitem un mesaj simplu și clar…creștinii nu sunt marionetele nimănui, ei sunt ambasadori ai lui Cristos!

Samy Tuțac

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  nov. 26, 2016 @ 02:32:46

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Valeria Iancu
  nov. 26, 2016 @ 06:48:35

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 3. Cristian
  nov. 26, 2016 @ 14:44:36

  Afirmatia din titlu ar putea fi adevarata doar in masura in care crestinii ar asculta de Dumnezeu si nu de diverse …sfori (cam cum au marionetele)! Din pacate insa cei mai multi NICI NU SUNT CRESTINI si tocmai de aceea se abat, se apleaca dupa absolut orice vant de moda, rusinandu-se de multe ori chiar si cu numele de crestini!! Prin 2006 era la moda curentul emo (aia care spuneau ca sunt loviti de soarta si vor sa moara si se automutilau si isi taiau venele!! si asta era COOL!! era o moda a automutilarii!!), asa ca prin adunari erau multi „crestini-emo”, desi e mai mult decat evidenta incompatibilitatea dintre cele doua!! Cum sa iubesti pe Cel ce este Viata dar sa-ti doresti de fapt sa mori si sa-ti doresti sa te automutilezi?! Si totusi… am vazut personal la cel putin o adunare din Bucuresti (nu e frumos sa ii spun numele) slujitori tineri (la tineret), cu chitare si frizuri emo si cu banderole pe maini de genul celora care trebuiau teoretic sa mascheze unde se taiau ei cu lama!! Acum, de prin 2010 sau dinainte de 2010, este alta moda: facebook! Practic e imposibil sa gasesti „crestin” care sa nu aiba facebook, care sa nu IUBEASCA facebook, care sa nu dea oricand Biblia la o parte pentru „o scurta repriza de socializare”! Intre timp observ ca se fac presiuni in directia unui nou curent de moda: „gay boom” (cum era scris pe asfalt prin parcul de langa strada pe care locuiesc)! Deja a fost forumul „cresinilor gay” in Chisinau anul asta, iar anul urmator va fi si la Bucuresti. Deci incet-incet… probabil vom fi invatati sa acceptam o noua grozavie drept normalitate!!

  SI TOTUSI, exista si acum ca si in 2006 ca si in absolut orice vreme, O MICA RAMASITA DE OAMENI, doar cativa, CARE NU SI-AU PLECAT GENUNCHIUL SI CARE NICI NU SI-L VOR PLECA!! Chiar daca nu-i vedem, ei totusi exista!! Si raman verticali in orice vreme! De fapt ACESTIA sunt adevaratii crestini: cei care raman verticali, care nu-si lipesc inimile de orice moda (emo, facebook, gay sau oricare altele).

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: