Chemare la rugăciune pentru familia NAN – pe data de 2 decembrie 2016 se va da sentința şi în dosarul penal

Mihaela si Dumitru Nan cu copiii

Dragi frati si surori, apelam la dvs. cu un caz special, stiind ca sunteti oameni rugativi si multi tineti zi de post duminica si mergeti la Casa Domnului. Va rugam sa dati bilete la ora de rugaciune in bisericile dvs. in sprijinul acestei familii ca Dumnezeu sa lucreze la inima celor in fata caruia vor stat Dumitru si Mihaela Nan pe data de 2 decembrie cand isi vor primi sentinta. Dumnezeu sa le dea izbanda, sa fie gasiti nevinovati de abuz impotriva copiilor si sa fie liberi sa isi tina si sa isi creasca copii in sanul familiei. Dumnezeu sa ne asculte rugaciunile si sa lucreze in cazul familiei Nan!

Pentru cei care nu cunoasteti cazul, Barnevernet, Protectia Copilului din Norvegia, le-a luat cei doi copilasi, Bianca si Dragos, dar i-a inapoiat dupa ce Protectia Copilului i-a gasit nevinovati de abuz fata de copii. Mama, Mihaela Nan, a plecat intr-o vizita in Romania cu copiii si politia norvegiana a arestat tatal, Dumitru Nan. Multumim lui Dumnezeu ca l-au eliberat si acum ei asteapta sentinta definitiva de la politie. Aici, ultima stire despre fam. Nan de la domnul George Alexander:

Dumitru Nan a ieşit din arestul poliției. Mihaela Nan îşi va lăsa copiii aici, – în țara ei!- şi se va întoarce singură în Norvegia, să fie solidară cu soțul ei, să aştepte, încă o dată!, sentința, să vadă dacă va muri sau va trăi… Pe 2 decembrie, instanța norvegiană va hotărâ – dacă nu deja a hotărât!

Familia Nan îşi câştigase în instanță, nu cu mult timp înainte, copiii. Toate acuzațiile împotriva lor fuseseră înlăturate. Instanța norvegiană a decis acest lucru!
Ca şi în toate cazurile, însă, Sistemul nu cedează! Părinții sunt urmăriți sistematic, într-o mie şi una de feluri. Până se improvizează ceva…

Ca şi în cazul familiei Bodnariu, familiei Nan i se deschisese şi dosar penal în paralel cu dosarul deschis de Barnevernet! Dacă familia Nan şi-a primit copiii înapoi, însă, atunci era de aşteptat ca dosarul penal să devină o simplă formalitate şi să se închidă, nu?
Soții Nan au fost, de aceea, în instanță, apărându-se, iar pe data de 2 decembrie 2016 trebuia să se dea sentința şi în dosarul penal. 

(George Alexander)

CITESTE si –

Anunțuri

6 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  Noi 26, 2016 @ 14:57:14

  Doamne lucrează TU!

 2. octavpelin
  Noi 27, 2016 @ 03:05:49

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Lucia Tudosa
  Noi 27, 2016 @ 21:27:21

  mparerea mea e ca Mihaela Nan sa ramina cu copiii in Ro ! Sa nu mearga in Norvegia ca aia se pot razbuna

 4. Lucia Tudosa
  Noi 28, 2016 @ 00:24:33

  Eu cred ça Mihaela Nan ar fi bine sa steie acasa cu copiii si sa nu mai puna piciorul in acea tara ;pt siguranta ei si chiar a copiilor ! Doamne ajuta-i !

 5. marinela
  Dec 03, 2016 @ 20:31:20

  si noi ne confruntam cu aceiasi prolema in Germania vor sa ne ia copii am mers la proces fara translator nu am primit sprijin nu suntem lasati sa vorbim si nu ne asculta nimeni.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: