O MAMĂ DISPERATĂ NE CERE AJUTORUL! de George Alexander

child copil

O MAMĂ DISPERATĂ NE CERE AJUTORUL!
de George Alexander

Mara Fortu de Araujo, profesor în Bârlad, este o Mamă disperată, care a renunțat la tot ce avea în Portugalia numai ca să-şi salveze cei doi copii!

Când certitudinile tragice ale acestei Mame s-au adeverit – că soțul este homosexual!, şi, poate, şi mai rău, pedofil!- nu a mai ezitat nicio clipă… S-a sacrificat, pur şi simplu pe sine însuşi, pentru a-şi apăra copiii. A fost supusă violenței brute, dar nu i-a păsat. A rămas neclintită pe picioare şi a fost atât de inteligentă încât să plece din Portugalia în România cu acordul tatălui copiilor – există chiar semnătura acestuia!- ba, mai mult, l-a făcut pe acesta să accepte chiar şi ca ea, împreună cu cei doi copii, să locuiască în România!

Când viața se reaşezase în făgaşul ei, în România, după nu ştiu cât timp, Mara Fortu este dată în judecată, din răzbunare, de fostul soț pentru “Răpire internațională de copii”!

Ignorând martorii şi toate dovezile, Justiția (?!) din România dă decizie definitivă prin care cei doi copii români, care vorbesc numai limba română!, trebuie returnați tatălui care poate face ce vrea cu ei…

… Îmi este greu să mai cred că există vreo Idee de Justiție în România, când se iau astfel de decizii prin care copiii români sunt dați cu acte în regulă pe mâna homosexualilor! Totul pare făcut la comandă politică.

Dar, ceea ce este şi mai grav… După ce combinațiile acestea prin care ne jucăm de-a Justiția, le-au reuşit, nimeni nu mai vrea, NIMENI NU ÎNDRĂZNEŞTE SĂ APERE ACEASTĂ MAMĂ, acum! Toți îi întorc spatele!

CĂUTĂM DE URGENȚĂ UN AVOCAT – CEDO ŞI UN PSIHOLOG JUDICIAR!, de aceea. Mamei acesteia i-a fost imposibil să găsească specialiştii aceştia, pentru că toți o refuză! Vă rugăm, ajutați o Mamă! Distribuiți mesajul nostru mai departe, poate găsim cât mai curând un avocat (CEDO) şi un psiholog judiciar!

Şi, încă un lucru, cei care pot contribui şi financiar – indiferent de cât de mic ar fi ajutorul!- sunt bineveniți să doneze în conturile Asociației. Mama aceasta, ca şi altele!, are nevoie disperată de noi…

George Alexander

Geroge Alexander

6 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  nov. 26, 2016 @ 02:34:13

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Valeria Iancu
  nov. 26, 2016 @ 04:03:59

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 3. Mike Olari
  nov. 26, 2016 @ 07:06:16

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 4. thetrouth
  nov. 26, 2016 @ 08:12:45

  A republicat asta pe thetrouth.

 5. Loving you was the most beautiful thing in the world
  nov. 26, 2016 @ 09:42:50

  OAMENI FARA SUFLET CUM AU PUTUT SA FACA ASA CV SA IA COPII UNEI MAME,E GROAZNIC.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: