Ordinare ca pastor a fr. Gabriel Panzariu la Biserica crestina baptista Ghetsimani din Caransebes

Astazi, 27.11.2016, la Biserica crestina baptista Ghetsimani din Caransebes a avut loc serviciul ocazional de ordinare ca pastor a fr. Gabriel Panzariu, absolvent al Institutului teologic baptist din Bucuresti, promotia 2016.

Din comisia de ordinare au facut parte fr. Ilie Milutin, pastor al Bisericii baptiste din Coronini si cercul de biserici baptiste din Clisura Dunarii, presedintele Comunitatii bisericilor baptiste din jud. Caras-Severin si secretar general adjunct la Uniunea bisericilor baptiste din Romania, fr. Danut Vrancila si fr. Titus Jurca, pastori ai Bisericii baptiste Ghetsimani din Caransebes si fr. Valentin Fat, pastor al Bisericii baptiste Betania din Timisoara. Au fost prezenti si fr. Hinda Cristian Laurentiu, pastor al Bisericii baptiste din Bania, jud. Caras-Severin, fr. Sergiu Ionescu, pastor al Bisericii baptiste din Crivina, jud. Timis, un grup de tineri de la Biserica baptista Betania din Timisoara (unde a fost membru fr. Gabriel Panzariu inainte de venirea lui la Caransebes) precum si numerosi alti oaspeti si invitati la acest eveniment.

Fr. Gabriel Panzariu s-a nascut in data de 4 aprilie 1991 in localitatea Bivolari, jud. Iasi si a facut legamant cu Domnul in apa botezului in 23 noiembrie 2008 la Biserica baptista Betania din Timisoara. In perioada 2012-2016 a urmat cursurile Institutului teologic baptist din Bucuresti. Este casatorit din anul 2014 cu sr. Cristina Panzariu.

Mai jos cateva imagini foto de la acest eveniment facute cu un telefon mobil. (Va rog scuzati calitatea lor). Ovidiu Popovici

Un comentariu (+add yours?)

  1. eliodora
    nov. 28, 2016 @ 10:17:11

    Fr Gabriel este daruit cu HAR si chemare sfanta; Dumnezeu sa l tina tare,
    fiind atat de tanar si totusi trebuind sa „faca fata situatiilor inedite „; sa l foloseasca pt . raspandirea Cuvantului cu indrazneala sfanta, sa nu se fie influentat de ceea ce oamenii ii pot da ca si fire, de niciun om .Taria sa/i fie ACOLO SUS; sa ne rugam pt acest pastor , caruia Dumnezeu i a dat o slujba atat de importanta : de a conduce pe frati , pe CALEA catre Domnul Isus Hristos.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: