NBC News – Canada: Rețea de pedofili arestată, 400 de copii traficați pentru exploatare sexuală. Mulți traficanți erau lucrători de tineret

pedophile-ring-busted-in-canada-foto-toronto-star

O rețea de pedofilie din Canada a fost trimisă în judecată după o operațiune complexă desfășurată de Poliția din Toronto.

Au fost eliberați 400 de copii – unii foarte mici – care erau exploatați sexual și filmați în timpul unor acte sexuale pe care polițiștii le-au calificat drept „oribile… printre cele mai cumplite văzute vreodată”.

S-au făcut 348 de arestări, dar numărul celor implicați va continua să crească odată cu executarea mandatelor de arestare internaționale. Imaginile filmate erau vândute în străinate, iar veniturile erau de ordinul milioanelor.

Cel mai alarmant fapt este că mulți dintre cei arestați erau lucrători sociali de tineret și alte persoane care aveau relații apropiate, în mod oficial, cu copiii pe care ajungeau să-i introducă în rețea pentru exploatare.

Sursa: NBC News Traducere Stiri pentru viata

5 comentarii (+add yours?)

 1. SILVIA
  nov. 28, 2016 @ 23:21:34

  Astfel de acte sunt printre cele mai oribile .Exista ceva mai diavolesc?…cu adevarat Dumnezeu are o INDELUNGA rabdare ..dar judecata trebuie sa vina .Pamantul a devenit un iad .Vino Doamne ISUSE!

 2. Larisa
  nov. 29, 2016 @ 04:47:14

  Ma bucur sa vad ca acesti asa zisi oameni sunt descoperiti si opriti.Ma rog pentru copii sa se opreasca abuzurile asupra lor si sa nu fie sufletelele si trupurile lor bataia de joc a satanei,nu e drept si nu pot accepta asta.Sunt sigura ca sunt multi care se roaga si vad ca Dumnezeu asculta si lucreaza,marit sa-I fie numele!Domnul Isus sa le vindece ranile acestor copii!

 3. eliodora
  nov. 29, 2016 @ 06:00:29

  Ce si bate joc dracul de om; vai si amar de acest pamant;
  nu pot intelege cum de nu s starpiti de Dumnezeu ?
  Nu inteleg .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: