Viorel Iuga – Stimaţi membrii ai Curţii Constituţionale, vă rog frumos, nu repetaţi greşeala lui Pilat.

viorel-iuga-piatra-vie-siria-iulie-2016

Îl acuzăm cu vehemenţă pe Pilat. V-aţi întrebat şi de ce? Ştiu ce îmi veţi spune: ca să nu piardă poziţia socială, confortabilă şi avantajoasă „spălându-se pe mâini”, s-a separat de Cristos. De teamă să nu intre în dizgraţia Romei, s-a schimbat faţă de Domnul Isus, Fiul lui Dumnezeu.

Adevărat, Pilat a fost vinovat, numai că, intenţionat sau nu, uităm un detaliu. Înainte de a se spăla pe mâini şi de a-L abandona pe Mântuitorul, Pilat a afirmat de trei ori că Domnul Isus Cristos este nevinovat. Deşi nu brava cu credinţa lui, el a încercat să facă ce a putut pentru a demonstra că Domnul Isus Cristos nu trebuie acuzat, abandonat şi crucificat. Din nefericire, în final, datorită presiunii liderilor evrei şi a maselor manipulate, Pilat s-a spălat pe mâini, scriind totuşi că Isus este Regele iudeilor.
Aleşii noştri? Cei mai mulţi, cu zâmbete şi vorbe frumoase, ne-au abandonat. Ştiau că iniţiativa cetăţenească organizată de Coaliţia pentru Familie este normală, logică şi perfect legală. Ştiau că nimeni din afară nu are dreptul şi nu ne poate impune să decidem care sunt valorile noastre şi cum ne definim propria familie. Fără a risca nimic (sau dacă riscă ceva, să ne spună), aleşii noştri şi-au spălat mâinile cu apă… murdară.

Mâine, CCR va trebui să decidă. Vom avea o a treia amânare? Vor da un verdict sub presiunea europeană? Vor vota pentru adevăr şi normalitate?

Stimaţi membrii ai Curţii Constituţionale,

Ştim presiunea la care sunteţi supuşi pentru a lua o decizie favorabilă celor care doresc legitimizarea anormalităţii lor în România. Chiar dacă există pericole, vă rog frumos, nu repetaţi greşeala lui Pilat. O decizie greşită poate păta mult. Dumnezeu ştie curăţia inimii şi o va răsplăti. Cine ucide familia nu poate rămâne nepedepsit de Dumnezeu! În altă ordine de idei, fiţi siguri că nici istoria nu va uita gestul acesta…

Mă rog bunului Dumnezeu să aveţi puterea să decideţi în aşa fel ca să rămâneţi în istorie altfel decât Pilat!

CITESTE si-

16 comentarii (+add yours?)

 1. ivanovicisorin
  nov. 28, 2016 @ 14:55:21

  O parere despre CC. Nu,nu este vorba de Comitetul Central,må gindeam la Curtea Constitutionala ! Dacå judecatorii CC.ar fi integri si „nelipiti” politic,decizia ar fi fost luata de la prima sedinta. Ca sa para ca au analizat,dezbatut,cercetat,examinat,identificat,studiat,interpretat etc,etc si ca toatå dezbaterea- cititi harababura este ceva deosebit de profund si subtil,cå noi åstia cu 2 clase nu intelegem,finca suntem habotnici si mai ales primitivi, dumnealor de la „onorata” Curte vor executa comanda politica.Tare mult as vrea sa ma insel. Shalom !

  • rodi
   nov. 28, 2016 @ 16:00:04

   Dumnezeu sa ne asculte rugaciunile! Mai mult nu mai putem sa facem acum.. Maine vom vedea ce ne-au pregatit si in ce directie merge tara.

 2. Eli
  nov. 28, 2016 @ 16:51:38

  Multumim Domnului nostru Isus Hristos pentru aceste cuvint.
  Daca unii vor ca onorații membrii ai Curții Constituționale sa fie intimidați , noi avea increderea ca vor rămâne in picioare. Şi şi de ar parea „mici” pentru a sta impotriva desfrânatului Goliat îi rugăm (şi ne rugăm) sa fie umpluți de credința neclintită a micuțului David. (1Samuel17:45)
  Stimați membrii CCR 20 de milioane de românii va sunt alături.
  Luther spunea : „eu cu Dumnezeu formătm majoritatea. „

 3. ivanovicisorin
  nov. 28, 2016 @ 17:43:26

  Cu alte cuvinte vroiam sa spun; cred si stiu ca oricum „ar parea ca stau lucrurile” DUMNEZEU este in control si EL SHADAI nu va „scapa printre degete” creatia SA. Ma irita f. mult faptul ca Iohanis,Ciolos,Pruna& co se erijeaza in avocati ai diavolului,dandu-le apa la moara dezaxatilor si timorand oamenii,in special cei numiti politic in institutiile statului. In rest ramane valabil ce spune sora Rodica.

 4. mike
  nov. 28, 2016 @ 20:37:56

  – daca nu erau influentati – hotarirea putea fi luata de la inceput– si un copil poate avea un -discernamint corect – la aceasta problema – presiunile sunt mari din afara si mai ales de la sus pusii din guvern- in frunte cu Iohanis– care mituiti -iau pozitii de slugi in fata stapinilor – RUSINE LOR– Ori cum ,noi nu ne pierdem nadejdea –si daca trebuie vom iesi in strada din nou– C.C.– aratati acum ca sunteti Romani si crestini -deasemenea – sa nu va fie frica de nimeni –noi suntem cu voi – si cu noi ,e si -DUMNEZEU–God bless Romania!!!

  • Avram
   nov. 28, 2016 @ 21:58:10

   Mike,
   Se pare ca efectul Soros a cuprins si Romania la fel cum si celelalte tari din Occident si Statele Unite. Numai asa se explica amanarea continua a votarii amendamentului. De ce le este frica celor din guvernul Romaniei? Se vor duce impotriva vointei poporului?

 5. Trackback: AZI: Recunoașterea căsătoriilor homosexuale, din nou la CCR | agnus dei - english + romanian blog
 6. octavpelin
  nov. 29, 2016 @ 02:47:27

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 7. Valeria Iancu
  nov. 29, 2016 @ 03:22:47

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 8. Trackback: Viorel Iuga – Ce am “adăugat” astăzi? Din dorinţa de a fi bine şi cu UE şi cu noi, românii, au consemnat amânarea nr. 3. | agnus dei - english + romanian blog
 9. Trackback: Curtea Constituţională a decis: Va consulta Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) asupra interpretării termenului „soți” | agnus dei - english + romanian blog
 10. Trackback: VIOREL IUGA – Chemare la post şi rugăciune | agnus dei - english + romanian blog
 11. Gita9876
  nov. 29, 2016 @ 15:43:31

  Totul se intimpla din Cauza asa zisilor Crestinii”””””Dacă ar fi Creștini Adevărații, nu cu Numele totul ar fii Perfect ,Câți Creștini sunt în România la Ora Actuala ??Dați dovada de Iubire De Creatorul Universului ,chiar dacă vom fi persecutați, trebuie sa fie Adevărul scos la Lumina !!!Căsătoria este Lăsată de Dumnezeu pentru Om și Femeie !!!!!Restul vin de la Satana!!!!!! Nu va lăsați Intimidați,Va poate costa VIATA !!!!!!

 12. Trackback: Viorel Iuga: CCR, din dorinţa de a fi bine şi cu UE şi cu noi, românii, a consemnat amânarea nr. 3. – ARMONIA MAGAZINE – USA
 13. Trackback: Dezbaterea privind recunoaşterea căsătoriilor gay se mută la Luxemburg | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: