Gândul: Cum arată petrecerea de absolvire a liceenilor din Norvegia

norway-norvegia

Toate aceste „evenimente” marchează trecerea la viaţa de adult şi se termină cu premii diverse câştigate de tineri, dar şi cu o paradă de amploare.

Trei săptămâni de beţie, petreceri sălbatice în fiecare seară şi partide de sex în public – aşa sărbătoresc adolescenţii din Norvegia terminarea liceului. Toate aceste „evenimente” marchează trecerea la viaţa de adult şi se termină cu premii diverse câştigate de tineri, dar şi cu o paradă de amploare.

Tinerii din toată Norvegia serbează trecerea la viaţa de adult într-un mod inedit, printr-o sărbătoare naţională a adolescenţilor care au terminat liceul, numită „Russefeiring” sau „Russ”, echivalentul pentru festivitate de absolvire în limba norvegiană.

Toţi absolvenţii trebuie să treacă printr-o serie de provocări pentru a acumula puncte şi a câştiga tot felul de premii. Provocările pot merge de la a intra neanunţat în casa unui profesor şi a dormi acolo o noapte întreagă fără ca el să ştie, până la a face sex în locuri publice. Şi, cireaşa de pe tort, această petrecere începe înainte ca tinerii şă-şi fi dat examenele finale.

SURSA – http://m.gandul.info/

3 comentarii (+add yours?)

 1. cristi petre
  nov. 29, 2016 @ 02:07:45

  Din astea se vad opeste tot .si-mn america si in spania si la hollywood.. Acuma chiar doriti sa-i diavolizati pe norvegieni… asa s-ar intelege ca tot raul se intampla doar in norvegia

  • rodi
   nov. 29, 2016 @ 02:22:31

   noi locuim in America si monitorizam presa de aici zilnic. Asa ceva nu s-a intamplat, petreceri unde se imbata, da. Dar sa aiba sex in public, intra sub arest automat, sau sa fuga in pielea goala, mai ales adolescenti? Din nou, arestati pentru expunere a goliciunii. Dar, in Norvegia se face deschis si sunt punctati si premiati pentru astfel de activitati- sa va scriu din nou, pentru partide de sex in public si fuga prin oras in pielea goala… timp de 3 saptamani faca ceste lucruri, ADOLESCENTI! Nu se compara cu nici o alta tara, dar probabil ca se vor invata si altii sa o faca. Asa se facea in Sodoma: sex in public, am citit istorie despre Sodoma intr-o carte de istorie a evreilor si judecatorii au schimbat legile orasului Sodoma ca sa le dea voie cetatenilor sa isi plaseze paturile in strada pentru orgii publice. Au schimbat legile si asta faceau.

 2. octavpelin
  nov. 29, 2016 @ 02:50:16

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: