Apel la rugaciune: O mama si fiica risca sa fie despartite de autoritatile din Italia

trapped_in_my_own_mind_by_the_shadow_of_a_demo

Update 12 decembrie

Mama acestei fetite ne anunta ca a inceput lupta si se apropie ziua cand autoritatile italiene vor veni sa ii ia fetita si sa o dea inapoi tatalui care a abuzat-o.

Zamfira are nevoie de ajutorul nostru pentru fetita ei:

Pace fratilor! Va cer ajutorul ptr ca si eu sunt intr-o situatie trista disperata cu fetita mea care implineste 6 ani pe 30 dec. Eu am locuit in Perugia Italia unde am cunoscut un baiat italian si mergeam impreuna intr-o biserica apostolica. Din relatia noastra s-a nascut fetita pe care dupa nasterea ei din pacate tatal abuza de ea si au luat-o si au bagato intr-o „çasa familia” , se chiama la ei, si vroiau s-o dea in adoptie ptr ca eu eram romanca si in opinia lor nu puteam fi o mama buna ptr a-mi creste fetita. Eu am luat fetita si am fugit in Romania in aprilie 2014 si pana azi am crescut-o singura cu ajutorul Domnului.

Intre timp am castigat procesele ptr a primi pensia alimentara ptr fetita dar statul Italian intre timp l-au spalat cu sapun adica au suspendat procedul penal de abuz impotriva lui din lipsa de probe si au spus ca eu l-am acuzat pe nedrept de abuz impinsa de ura impotriva lui netind cont ca eu nu l-am denuntat niciodata ci spitalul la care am dus fetita ptr ca mi-o adusese plina de sange. Acum au cerut repunerea in drepturi al tatalui repatrierea urgenta a fetitei cu domiciliul la parintii lui iar eu arestata ptr rapire de minor.

Eu va rog sa va rugati ptr noi ptr mine si fetita mea Emanuela si chiar publicarea cazului in care vor veni sa-mi ia fetita dupa atatia ani in care nu au cautat-o, au refuzat sa plateasca pensia alimentara in Italia dar si in Romania nici un cent si nici un fel de ajutor. Contactati-ma caci am nevoie de ajutor! Eu am semnat petitii ptr toate familiile ca Bodnariu, Nan si altele ai caror copii au fost luati de tarile in care traiau.
Multumesc frumos anticipat!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: