Priveghi – Tabita Bahier 1992 – 2016 – Biserica Elim Bruxelles

tabita-bahier

FOTO Facebook

Asculta o inregistrare cu Tabieta Bahier din la varsta de 13 ani, intr-un interviu realizat de Radio Vocea Evangheliei din Timisoara,  cu Tabita sicu mama ei chiar dupa ce a paralizat si suferea deja de cancer  – Clik aici –

  1. Din inima la inima TABITA Bahier la 13 ani  – http://audio.resursecrestine.ro/emisiuni/40276/ep-026-tabita-bahier
  2. si aici
  3. In diaspora cu Dumnezeu  TABITA Bahier la 23 ani – http://www.resursecrestine.ro/cauta/Tabita+bahier/0/titlu

Dumnezeu sa mangaie pe mama Tabitei, fratii si surorile ei, despre care am auzit si din interviul de mai sus si din predicile fratilor de la Biserica Elim ca au vegheat asupra ei, au carat-o in brate peste tot si au dovedit o dragoste jertfitoare timp de ani de zile, fata de fiica si sora lor.

Cea care a fost pentru noi soră, prietenă și colaboratoare, Tabita Bahier, a plecat la Domnul ieri, 29.11.16.

Pentru noi, Tabita va rămâne un model prin slujirea ei cu atâta dăruire, consecvență și bucurie în tot ce a făcut. Puteți asculta mărturia ei aici.

Motto-ul ei a fost: „Dacă lucrezi pentru Dumnezeu s-ar putea ca salariul să nu fie cine știe ce, însă nimic nu se compara cu pensia!”, iar mesajul motto-ului ne-a motivat și pe noi să lucram cu spor, negândindu-ne la o răsplată pământească!

Mulțumim tuturor pentru susținerea în rugăciune de până acum și fie ca Domnul să vă binecuvânteze!

Primul priveghi va avea loc astăzi, 30.11.16 ora 20:00, la Biserica Română Elim Bruxelles (Rue Stephanie 107, 1020 Laeken).

Cel de-al doilea priveghi va avea loc, cu ajutorul Domnului, în România, vineri, 02.12.16, la Biserica Penticostală din Lovrin, Jud. Timiș.

Cel mai probabil înmormântarea va avea loc sâmbătă, 03.12.16  în același loc.

Să ne rugăm în continuare ca Domnul Dumnezeu să mângâie, să întărească familia și să umple golul lăsat de cea care a însemnat atât de mult pentru noi toți!

E o durere adâncă pentru noi, cei care am cunoscut-o, dar ceea ce ne mângâie inima, este gândul că este scumpă și prețioasă pentru Domnul moartea celor iubiți de El! Glorie Lui că Tabita era pregătită să își întâlnească Mirele mult iubit și să primească din mâna Sa răsplata!

Pentru timpul scurt pe care-l mai avem de trăit, cea mai mare investiție pe care-am putea-o face este sa sporim în lucrarea Domnului, adunându-ne comori acolo, Sus și fie ca „pensia” noastră să fie nemăsurată!

Știre preluată de pe audio.resursecrestine.ro

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: