FINLANDA: SPERANTA la REPATRIERE in Romania pentru COPIII dr. Camelia Smicala!

Foto Facebook

Foto Facebook

Dr. Camelia Smicala: AVEM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU!

Este o zi plina de sperante! Astazi s-a decis in cazul familiei Nan si suntem bucurosi ca tribunalul din Norvegia a decis favorabil pentru familia Nan (vezi aici – NORVEGIA: DECIZIE FAVORABILA pentru FAMILIA NAN – Lacrimi de multumire si bucurie)

In spiritul acesta de bucurie pentru rugaciuni ascultate, haideti sa ne unim i nrugaciune si pentru copiiii dr. Camelia Smicala, ca Dumnezeu sa lucreze la inimile celor in pozitie sa faca o mare dreptate fata de dr. Camelia si copilasii ei.

Este prima data cand Sistemul Social de Protectie a Copilului discuta sansa de repatriere a copiilor in Romania. Dr, Camelia Smicala are o intalnire cu ei pe data de 14 decembrie 2014. Solicitam ajutorul vostru, sa contactati autoritati si lideri Romani (folosind Facebook, in primul rand, scriind comentarii si solicitand ajutor pentru aceasta mama) si daca veniti cu alte idei si nume de contact, va rugam sa ne anuntati printr-un comentariu, mai jos, la acest articol.

Apoi, cea mai buna arma a noastra este rugaciunea si postul. Avem 12 zile pana la acest miting si putem fiecare sa ne alegem o zi sau zile in care sa postim in mod special pentru o decizie favorabila pentru aceasta familie. Iar, prin rugaciune, putem sa staruim inaintea lui Dumnezeu in fiecare zi pana pe data de 12 decembrie. Dumnezeu a ascultat rugaciuni si El va asculta din nou, doa rnoi sa ne unim si sa fim o voce pentru cei care au ramas fara voce, in acest caz acesti doi copilasi care sufera enorm de atatia ani. Dumnezeu sa va dea putere si vointa sa o ajutati pe dr. Camelia Smicala! Si El sa va rasplateasca si aceasta fapta buna!

Cateva linkuri despre caz:

Dr. Camelia Smicala ne informeaza ca Protectia Copilului din Finland va opri intalnirile ei cu Maria si Mihai, cei doi copii luati de CPS si pusi in plasament pe motivul ca continua sa faca public cazul copiilor. Cum sa nu apeleze oriunde aceasta mama cand are satfel de intalniri dureroase cu copiii ei dragi ca si acestea din ultimele saptamani? dr. Camelia a facut chiar si un alt  Apel consular fara ca sa primeasca vreun raspuns. Chiar si bunica copiilor a facut un apel –Bunica lui Mihai si Maria, copiii dr. Camelia Smicală: Răspunsul de la Ministerul Justiţiei din Finlanda: este secret!

In luna Iunie, iar i-au taiat dreptul dr. Smicala de a-si vedea copiii – FINLANDA – Dr. Camelia Smicala: Mi-au TAIAT DREPTUL de a-mi mai VEDEA COPIII pentru ca am FACUT PUBLIC cazul meu in MEDIA

 

Camelia Smicala

Va reamintim cum au decurs evenimentele ultimelor 6 luni:

Nepasarea CPS-ului in cazul  doamei dr. Camelia Smicala e fara limita. Reamintim ca dr. Camelia Smicala a primit custodia copiilor inapoi, dar nu si-a primit copiii acasa. Dr. Smicala ne-a impartasit rezultatul ultimei decizii a Tribunalului:

Pe 3.10 a fost farsa de la Tribunalul administrativ. Spun farsa pentru ca martorii nu au fost ascultati, consulul nu a fost primit si a fost interzis sa vorbim despre agresiune.

In instanta s-a anuntat ca hotararea va fi data pana la sfarsitul lunii octombrie.
Inainte de proces, socialul anunta ca hotararea nu se va da anul acesta.
Hotararea nu a venit.

Nimeni nu stie cand va fi data ( desigur socialul stia deja dinainte de proces)

Copiii sunt distrusi. Mihai nu a mers la scoala 3 luni. La biserica nu au voie in continuare sa mearga. Preotul, consulul si familia au in continuare interzis sa vada copiii.

Camelia Smicala

2016-05-16 Copiii doctoritei Camelia Smicala din Finlanda
rapiti din nou de PROTECTIA COPILULUI!

17-05-2016 de George Alexanderr: S.O.S. DIN FINLANDA

Sursa: http://www.cuvantul-ortodox.ro/…/copiii-doctoritei-camelia…/

Când nici nu se luminase de ziuă, la ora 04.29, primesc un strigăt disperat de ajutor de la o mamă…
Este doctorița Camelia Smicala care îmi spune deznădăjduită, “Avem nevoie urgentă de ajutor în Finlanda! Mi-au fost luați din nou copiii!…”
Medicul Camelia Smicala a avut neşansa să se căsătorească în Finlanda cu un psihopat. Ce viață poate fi aceea alături de un om care încearcă să te omoare?!
Să le ia viața chiar propriilor copii?!
A încercat să pună punct calvarului. Să le construiască măcar copiilor, dacă nu ei înseşi, o viață mai bună.

Pe data de 16.05.2015, Protecția Copilului din Finlanda i-a luat copiii însă fără proces şi fără măcar să o asculte! (Bolnavul mintal a mințit că mama vrea să fugă cu copiii săi de atâta fericire!, şi, probabil, autoritățile finlandeze s-au gândit că destinația acestei călătorii ar fi fost nu România (Țară a UE!), ci altă planetă din sistemul solar sau chiar din altă galaxie!).

Pe data de 21.12.2015, Cameliei i-au fost înapoiați copiii, dar, tot fără apărare a rămas… Ca orice imigrant căruia dreptatea i se împarte în modul cel mai dubios… Căci, în loc să țină un psihopat sub observație şi medicamentație, i-au îngrădit ei drepturile…
Ieri (16.05.2016), din nou, fără să o anunțe cumva pe Mamă, “Protecția” Copilului a descins cu poliția şi i-a luat pe copii ca pe nişte infractori, de la şcoală! Motivul?

Între Mamă şi copii există o relație prea strânsă! Mai ales atunci când se retrag timorați, inhibați de frică din calea tatălui bolnav… Care vrea uneori să-i omoare puțin, dar poliția finlandeză încă nu face nimic (deşi are probe!), studiază, meditează la drepturile omului care, sub ochii lor, sunt făcute praf.
Probabil, această Mamă, ca toate mamele, îşi “manipulează” chiar copiii…
Când îi învață cum să rămână cu zile în acest calvar numit viață…

Există, însă, cineva acolo, în lume, care să audă glasul disperat al unei Mame? Există o mână de ajutor pentru nişte suflete?

 

 

4 comentarii (+add yours?)

 1. Lucia Tudosa
  dec. 02, 2016 @ 13:35:48

  Eu ma rog in fiecare zi pt copiii Cameiei si ceilalti copii de romani , sa fie redati parintilor ; postesc si pling cu ei si ma bucur cind greu dar se elibereaza unul cite unul. Domnul sa-i elibereze din cosmarul acestor pe nedrept numite „Protectii ale copilului”.

 2. thetrouth
  dec. 02, 2016 @ 17:12:09

  Doamne ajuta aceasta mama sa isi recupereze copiii . Tu poti sa faci toate lucrurile de aceea noi credem in Tine Doamne , credem ca vei aduce sfarsitul acestui cosmar , si vei trimite copii acestei mame acasa.

 3. Valeria Iancu
  dec. 03, 2016 @ 00:13:25

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 4. octavpelin
  dec. 03, 2016 @ 01:26:27

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: