Ontario, Canada: Statul abolește termenii „mamă” și „tată” și înlocuiește relațiile naturale de familie cu cele contractuale. Sfârșitul familiei ca instituție

kid-gender-gay-flag

Pe 29 noiembrie, Parlamentul provinciei Canadiene Ontario a adoptat, cu votul unanim al celor 79 de membri prezenți, o nouă lege privind relațiile de familie: „Legea 28”. Opoziția, reprezentată prin partidul cu nume caragialesc „Conservator progresist”, a absentat de la vot.

Grupările pro-familie au criticat guvernul liberal pentru impunerea controversatei legi, supranumită „Toate familiile sunt egale”.

Conform lui Gwen Landolt, reprezentanta organizației REAL WOMEN,

„[Legea 28] răstoarnă complet fostul sens al familiei, care consta în persoanele unite prin căsătorie, legături de sânge sau adopție.”

Legea anterioară din Ontario conținea formularea: „în toate scopurile legislației din Ontario, o persoană este copilul părinților săi naturali”, cu excepția adopției.

Legea „Toate familiile sunt egale” redefinește termenii „mamă” și „tată” ca „părinte”, pentru a include cuplurile homosexuale care obțin copii prin reproducerea asistată.

CITESTE mai MULT – http://www.culturavietii.ro/2016/12/02/canada-ontario-promulga-o-lege-radicala-lgbt-care-redefineste-relatia-dintre-parinti-si-copii/

4 comentarii (+add yours?)

 1. moreconnection
  dec. 02, 2016 @ 22:22:50

  Sa le fie rusine la toti. familia e familie din mama, tata si copii naturali a celor 2 parinti. Niste nemernici forteaza lucrurile si crestini adormiti nu vad, nu aud si nu vorbesc. Vremea nebunilor si a stricatilor.

 2. octavpelin
  dec. 03, 2016 @ 01:26:02

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. thetrouth
  dec. 03, 2016 @ 10:00:31

  Interesant e ca eu locuiesc in Canada (Manitoba) si habar nu am de toate astea , nimeni nu spune nimic , media e ca si cum nu ar fi nu poti afla nimic pe linie media.mai primesc emailuri de la opozitie , ce se intampla la nivel federal, altfel aici toti traiesc ca si nimic nu s-ar intampla

  • rodi
   dec. 03, 2016 @ 14:27:46

   nici in SUA nu spun, dar crestinii vorbesc pe retelele sociale si asa mai aflam. Apoi, sunt cateva saituri crestine, cum e Lifesite care ne informeaza si radio crestin, ca nici la televizor, teleevanghelistii nu dau semnalul de alarma.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: