LONDRA – Protest la Ambasada Romaniei – Opriti Abuzuriile Asupra Familiilor Nevinovate Din Diaspora 10 Februarie

10 Februarie 2017 între 13:00 – 18:00

Protest pentru drepturiile noastre de familie a Romaniilor din Diaspora. Stim ca copiii cresc si se developeaza cel mai bine langa parintii lor, unde le este oferit dragoste, caldura, stabilitate, educatie si maniere. Copiii nu sunt obiecte, copiii nu se dau la licitatii de adoptii sau plasamente unde sunt abuzati si neglijati de multe ori. Plasamentul,adoptia fortata este un loc unde copiii inceteaza din developarea lor naturala de copil, developand nevoie speciale si traume. Sustinem valoriile familiei, suntem importiva acestor practici. NU sustinem ca copiii sa fie plasati/adoptati cu cupluri de acelasi sex. Nu suntem da calcat in picioare de straini pentru ca suntem Romani, nu suntem obiectele de batjocora sau de targ a strainiilor.

Refuzam sa traim cu frica, ca la orice moment copiii nostri pot fii luati in orice moment la orice miscare. Refuzam sa ca autoritatiile straine sa ne ia copiii pe motive ne-intemeiate, ne-valide, ilegal, prin exagerare sau prin falsitate. Cerem ca aceste practici sa fie desfintate si drepturiile si viata de familie din Diaspora sa fie protejate de statul Roman. Cerem ca toti copiii luati de autoritatiile straine, de la familii nevinovate sa fie repatriati in Romania de urgenta. Cerem ca aceste autoritati care au luat acesti copiii sa fie investigate si ca actiunea necesara sa fie luata impotriva lor acolo unde se dovedeste de necontestat abuzuri, incalcari ale dreptului omului si a vietii de familie.

Copiii nu pot vorbii pentru ei insusi….. Romane drag, sangele nu se face apa, nici apa sange……
”Deschide-ti gura pentru cel mut, pentru pricina tuturor celor parasiti. Deschide-ti gura, judeca cu dreptate si apara pe cel nenorocit si pe cel lipsit.”

Facebook Page – https://www.facebook.com/events/751651018309524/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: