George Alexander: NORVEGIA – COPII ROMÂNI DAȚI HOMOSEXUALILOR… Dramele românilor din Diaspora, nu se mai termină!…

Norway,don't be the silent generation

COPII ROMÂNI ARUNCAȚI HOMOSEXUALILOR…
PĂRINȚI ROMÂNI DEZNĂDĂJDUIȚI…
de George Alexander

Dramele românilor din Diaspora, nu se mai termină!… Sunt ca un râu care s-a preschimbat în fluviu şi care, la rândul său, şi-a ieşit din matcă… Discriminări, accidente grave de muncă, abandonați prin străinătățuri, fără niciun drept, cu copiii luați… Cu copiii dați homosexualilor!

… Ştiu că este campanie electorală – Sunt chiar unul dintre cei care se luptă pentru un loc în Parlament!- vreau să îmi cer iertare, însă, tuturor celor pe care, încă, n-am putut să-i ajut aşa cum aş fi vrut, până acum!

Am văzut discursurile candidaților, vizitele furibunde prin toate bisericile şi fotografiile, care ar trebui să arate tuturor că ne pasă cumva de oameni (!), nu-i aşa?… Am văzut sloganurile şi autosuficiența politicienilor. Am ascultat laudele şi promisiunile lor… Am simțit tot vidul acela, plin de vorbe.

N-am văzut, însă, din păcate, nicio inimă care se căieşte şi care vrea să se reîmpace cu Dumnezeu! Niciun politician sincer, în Diaspora, care să întindă o mână de ajutor…

Oare, suntem atât de buni noi, politicienii şi nu avem ce ne reproşa?! Am făcut absolut totul pentru semenii noştri?!
Mă îndoiesc!

… Cazul pe care vi-l prezint acum este la fel de grotesc şi de dramatic ca multe altele… Se numeşte Eliza Kolcza, este româncă şi s-a hotărât să treacă peste frică şi intimidările la care a fost supusă, abia acum. Au trecut însă ani! şi începe, aproape, să fie târziu!

Eliza s-a mutat în Norvegia împreună cu omul pe care-l iubea, în 2010. În anul 2011, a născut o fetiță. La numai 3-4 săptămâni după naşterea copilului, Barnevernet (Protecția Copilului din Norvegia) a intrat în viața sa!
Recurgând la tehnici diabolice, mințind, pur şi simplu, bieții părinți, Barnevernet le-a luat copilul! Pretextul formal a fost că părinții nu aveau condiții de locuit atât de bune şi, în special, că nu dispuneau de o cameră pentru bebeluş!
(Dacă aş fi fost consultat în 2011 de către Mama aceasta, i-aş fi spus că, potrivit legislației norvegiene, Barnevernet era obligat să-i asigure familiei o nouă locuință şi nicidecum, să-i ia copilul!).
Profitând, însă, de faptul că erau nişte sărmani emigranți – şi români!, pe deasupra- Barnevernet a încălcat în mod flagrant Drepturile Omului în acest caz. Deşi le promisese celor doi părinți că le va da copilul înapoi, când vor avea o locuință mai spațioasă, Barnevernet şi-a încălcat cuvântul dat: le-a comunicat părinților, la sfârşit, că numai Instanța judecătorească poate lua o decizie cu privire la copil!
În realitate, totul nu a fost decât un tertip, o viclenie, un şiretlic, ca să le ia copilul şi să îl dea HOMOSEXUALILOR!

Visurile acestei Mame s-au spulberat dintr-o dată. S-au frânt. În urmă nu a mai rămas decât Durerea sfâşietoare şi crucea pe care avea să o poarte pe umeri, de atunci…
Traumele şi-au spus cuvântul. Conviețuirea cu tatăl copilului s-a făcut praf. A întâlnit un alt bărbat. Care a profitat de situația dramatică în care această Mamă – care plânge, dar îşi recunoaşte vina, acum!- se afla… Au folosit-o pe post de momeală (?!) când patru indivizi, au dat atacul la un magazin de bijuterii din Norvegia!… Au fost prinşi. Toți patru au fost condamnați, dar Mamei acesteia nu i s-a dat decât interdicție de intrare în Norvegia, instanța constatând că ea nu a fost, de fapt, decât o persoană nefericită, aflată într-un ceas şi într-un loc greşit!

O interdicție de intrare în Norvegia pentru ea, a valorat însă cât viața toată!
Mama plânge, povestindu-mi… Cum putea să mai ajungă ea vreodată la propriul copil?!

S-a stabilit în Suedia, la granița cu Norvegia, de unde a continuat lupta cu autoritățile care i-au furat copilul. La fiecare intrare în Norvegia, pentru a se prezenta în instanță, are nevoie de aprobare specială. Avocatul care i s-a dat – şi pe care tot Barnevernet îl plăteşte!- nu îi apără drepturile, am constatat! Sfaturile pe care acesta i le dă nu sunt corecte! Un apărător nu poate să facă aşa ceva!…

Pe 4, 5 şi 6 decembrie 2016, va avea din nou proces cu autoritățile norvegiene, iar miza procesului este imensă! Vor să-i ia fetița şi să o dea spre adopție forțată unui cuplu de HOMOSEXUALI!

Sfaturile pe care i le-am dat acestei Mame, să rămână numai pentru ea! Sper să câştigăm măcar ceva timp, la început, sper, de asemenea, ca voi, oamenii de bine, să distribuiți la cât mai mulți acest articol pentru ca mass-media să se sesizeze…

Trebuie să salvăm un copil român din ghearele lor! Ale homosexualilor!

12 comentarii (+add yours?)

 1. moreconnection
  dec. 04, 2016 @ 23:51:33

  Ma fortati sa vorbesc si stiu ca nu-mi dati dreptate. De ce mai stau romanii in Norvegia? E doar o simpla prostie si incapatinare. Bani se pot cistiga si in Romania, acasa la tara noastra. Faptul ca nu se cistiga atita nu e motiv sa locuiesti in strainatate. Noi am plecat si ne-am riscat viata plecind din cauza comunismului, acum e libertate. Nu noi am fost tradatori de tara ci cei ce pleaca acum. Romania trebuie reconstruita si zidita din nou cu valori morale si spirituale. De ce trebuie sa plece romanii in strainatate? nemultumiti vor fi totdeauna de soarta lor. Dupa peste 30 de ani de America am constata ca totul e o goana dupa vint. Toti romanii sa se intoarca in tara lor si sa construiasca adevarata America fara mizeriile din strainatate.

  • rodi
   dec. 04, 2016 @ 23:58:31

   Aflam ca sunt mai multe cazuri in care copii au fost luati de la familii sau au interdictii si nu pot sa plece. Cine poate, pleaca. Cine nu are copii minori nu are de ce sa se fereasca. Iar, inca mai e o categorie de romani in Norvegia care neaga totul, pana li se va intampla lor. Sunt destui care inca nu cred ca CPS ar lua copii fara motive bine intemeiate, unii chiar ne-au scris aici, unii chiar au scris obraznic impotriva postarilor si foarte deranjati. Unii au fost deranjati chiar de reportajul despre pedofili, desi cazul a ajuns in PRESA MAJORA INTERNATIONALA si le-am dat link chiar si de la ziarul lor Norvegian ca sa vada ca nu e minciuna. Dar, sunt destule victime in sistem care nu pot sa plece si de aceea, noi credem ca nu am vazut inca sfarsitul cazurilor, ba va creste si mai mult,, dupa cum am primit deja mesaje de la alti parinti, dar care nu sunt gata sa isi duca poveste in public inca. Trebuie neaparat facut ceva la nivelul guvernului Roman ca acesti copii Romani sa nu mai fie tinta tarilor europene. Altfel, niciodata nu se va sfarsi necazul familiilor romane.

  • Dan Cristea
   dec. 05, 2016 @ 01:21:37

   In clipe ca acestea, cand multi nu pot sa nu reflecte asupra lucrurilor care se petrec in diferite tari mai ales din Europa si Domnul MoreConnection cred ca face acest lucru foarte binevenit, as dori ca sa ofer si eu un cuvant de reflectie la care mult mai putini se gandesc pana e prea tarziu, ca si in cazul unora din Norvegia dupa cum Rodica ne relateaza. Iata punctul meu.

   Bineinteles ca oamenii vor pleca din Norvegia, fie in Romania fie in alta tara unde se vor simti in siguranta. Insa acest lucru atat de natural si pe intelesul tuturor tocmai sublineaza importanta notiunii de state independente si suverane. Ori acest lucru este subminat in mod drastic in aranjamentele moderne regionale ca Uniunea Europeana sau Uniunea Nord Americana (NAU) si altele in faza de formare. Daca acestea vor reusi sa se dezvolte si sa se consolideze precum liderii lor promit ca au de gand, aceasta va duce la un eventual guvern mondial. Ori daca se va ajunge la acel punct (Doamne fereste-ne de asa ceva) atunci spuneti-mi unde va mai fi vreun colt de siguranta pe pamant? Tocmai ca nu va mai fi.

   Asadar ceea ce Domnul MoreConnection spune are perfecta dreptate dar trebuie sa privim cu un pas si mai inainte. Acum, si nu peste 10 ani. Planurile UE trebuie stavilite. Trebuie expuse pentru natura lor conspiratoriala. Noi in America am stat pe baricada acum 10 ani si am oprit Uniunea Nord Americana si vom continua sa opunem NAFTA pe structura careia NAU a fost in plan de zidire. Insa in Romania lucrul acesta nu se va putea face atata timp cat lideri de opinie publica de aceeasi parte a baricadei ca si noi, continua sa laude sablonul UE si sa ii dea apa la moara. E timpul ca sa nu mai sovaim pe ambele parti ale baricadei. Lideri: Ridicati-va!

   • rodi
    dec. 05, 2016 @ 01:35:47

    Dvs. contribuiti cu un punct foarte important pentru ca un lucru mai putin stiut este la mijloc, aceste state pot oricand sa deschida urmariri penale din nou impotriva oricarui parinte. Si-au sucit si si-au rasucit legile intr-asa fel incat ei au putere sa revina cu acuzatii si sa submineze deciziile anterioare. Si ce va face guvernul roman? Cum va reactiona? Nu ii vad bine. Andreea Sutton a planificat un protest in fata Ambasadei Romane din Londra si ambasada i-a comunicat ca nu are voie sa protesteze acolo. Va inchipuiti? Actiunile guvernului roman devin tot mai ingrijoratoare…Si sane reamintim, cand s-a protestat la Washington D.C. , nimeni nu s-a sinchisit sa iasa afara din ambasada romana sa stea de vorba cu sutele de romani care s-au cheltuit sa protesteze in capitala. Sunt mai rai decat pe vremea comunistilor, ca isi ignora totalmente cetatenii proprii.

 2. octavpelin
  dec. 05, 2016 @ 02:32:55

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Valeria Iancu
  dec. 05, 2016 @ 07:20:47

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 4. qwykx
  dec. 05, 2016 @ 18:26:14

  Ar trebui facuta o sesiizare la Ministeru lMuncii,Familiei si Protectiei Sociale si la Minitserul Afacerilor Externe ca de comun acord sa gaseasca portite legislșative eventual pt. modificarea sau/si completarea cu art.noi vizand protectia familiei si abuzurile asupra copiilor acestora legandu-se de art. asemanatoare din legislatia comunitara. Cred ca este o bresa in legislatia noastra actuala. Aici vorbim fie de cetateni romani si atunci ei trebuie sa intre sub incidenta legii romane, fie de cetatenia norvegiana si atunci ei intra sub incidenta legii norvegiene.
  Si doi, presiunea mass-media a fost mereu un factor motric,care ar putea urni lucrurile,ca atare, degeaba reblogam noi aici pe platforma,trebuie trasnmis articolul la televiziunile si ziarele importante.
  Sa nu neimbatam cu apa calaie, se poate organiza pe FB un astfel de demers pur si simplu prin munca voluntara. Impartite doritorilor de implicare zonele de distributie ale articolului. Si ma rog, articolul sa fie mai documentat cu cazurile unde au fost abuzuri, nu doar acesta, pentru demonstrarea faptului ca sunt vizati romanii, si cred ca exista si un ID al diasporei care ar trebui si ea sa se uneasca si sa faca acelasi lucru in afara. Acestia sunt munti de mutat pt. ca tendinta si politica UE este dezmembrarea familiei si propagarea drepturilor LGBT. Prin urmare ar trebui o mobilizare si o lupta pe masura,primii care ar trebui sa se implice, ar trebui sa fie parintii,asistati juridic.

  • rodi
   dec. 05, 2016 @ 18:29:13

   sper ca ati plasat acelasi comentariu si la pagina dlui George Alexander pentru ca dvs. aveti idei de actiune foarte bune si importante.Timpul e scurt pana la alegeri, dar campania in sprijinul familiei si impotriva fortelor europene care ii vor dezmembrarea trebuie sa continue si dupa alegeri.

 5. qwykx
  dec. 05, 2016 @ 18:35:40

  am vazut ca dl. Alexander e pe FB, imipare rau dar eu nu am cont pe FB si nu doresc sa-mi fac astfel ca o sa va rog tpt pe dvs. daca doriti sa o faceti. Cine stie, sansele sunt mici dar pana nu incerci nu ai de unde sa stii ce iese.
  Multumesc din nou si aprecieri pentru implicarea dvs.

 6. qwykx
  dec. 06, 2016 @ 11:19:01

  nu trebuie ignorat ca te supui legilor tarii in care esti, insa aici s-a comis un abuz, nemaivorbind de discriminare, la care au participat toti si organele legiuitoare. Si iti trebuie bani sa te bati in tara ta darami-te in alta straina.
  Dumnezeu sa va ajute.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: